Jump to content

Recommended Posts

искам да си поръчам лети джанти от ето този саитhttp://performancealloys.com/проблема ми е че не съм сигурен какви точно ми трябват със сигурност знам че са 4х100ама другите характеристики за сивик 6 г хечако може някои да ги сподели

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дотук това което разбрахPCD 4x100Central Bore 56 Offset ?(Help) 6 или 6.5 дали 6.5 няма да опира ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дотук това което разбрахPCD 4x100Central Bore 56 Offset ?(Help) 6 или 6.5 дали 6.5 няма да опира ?

не си написал ... но толкова тесни трябва да са 14 инча ... моите оригинални бяха 14x6 инча офсет 35 ;централения отвор си го познал 56 :)това е за 5та генерация ... но мисля ,че няма разлика ... колегите вкарват 17ки ... J 7,5-8 ... не виждам как твоите могат да опират някъде :)П.П. Сега видях ,че има и много 15 инча J6 ...сега съм с 15ки J7 ...и нямам проблеми. Не видях ,къде в сайта гледаш офсет-а ? Редактирано от chavdu

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами при поръчка правиш запитване и ти трябват тия точно характеристиките проверяват в базата данни и ти се обаждат или ти пращат маилсъответно ако ги имат и ако ги няматта да те питам какво точно представлява тоя оффсет ?размер на какво е това че съм малко скаран с джантите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже интереса към сайта явно е голям и няколко човека ме питаха как стоят нещата с доставкатанаправил съм запитване очаквам да се обадятако все пак има такса за доставка предлагамда се събереме повечко хора от софия и да направиме 1 обща поръчказа да си разделиме разходите за доставкаако има желаещи пишете на лични преди да поръчаме ще се събереме всеки да си каже какво иска и поръчвамевсеки сам може да нарпави запитване за цена на доставка да не кажете после че искам да печеля от товаами това е от мен засега

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Офсет

показва разстоянието от централната линия на джантата до нейната монтажна повърхност (схема 1). Офсетът е положителен (+), когато монтажната повърхност се простира отвъд централната линия на джантата. Офсетът е отрицателен (-), когато монтажната повърхност се намира зад централната линия Публикувано изображение Публикувано изображение 1 - Широчина на джантата

2 - Диаметър на джантата

3 - Диаметър на централния отвор

4 - P.C.D. - диаметър на кръговата стъпка

5 - Офсет

6 - Легло за спирачния диск

7 - Диаметър на отвора за болтовете

8 - Централна линия

9 - Фланец

10 - Контур на профила

11 - Легло на борда

12 - Отвор за вентила

13 - Диаметър на монтажната повърхност

Това намерих дано помогне :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още малко Публикувано изображение Размер на джантата

включва широчина и диаметър на джантата. Например размерът 6,5х15 означава, че джантата е с широчина 6,5 инча и диаметър 15 инча (цола).

P.C.D. (ПСД) - диаметър на кръговата стъпка

показва в милиметри диаметъра на кръга, свързващ центровете на отворите за болтовете. Според модела на автомобила варира P.C.D. както и броят на болтовете

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...аз имам един малко тъп въпрос . Посочените цени в какви парични единици са ? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...аз имам един малко тъп въпрос . Посочените цени в какви парични единици са ? :)

долари US Редактирано от Dangler

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голяма грешка!!! Сайта е английски и е англиски лири!!! Отдолу виж те че пише номер който е английски

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dear Ivailo MeshkovThank You for your enquiry to PerformanceAlloys.com Europe?s Largest Online Retailer of Alloy Wheels?!Your enquiry has now been received by our Alloy Wheel Experts and will be processed as quickly as possible. Your enquiry number is XXXXXXXXXXXRegards,PerformanceAlloys.comThe Alloy Wheel Experts?е това нещо получих за 1 ден чаканепак е нещо поне казват че работят по въпроса

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

парите са в английски паунди.1J=2.83лв.цените не са лоши между другото,но комплекта джанти пак си е близо 2000лв:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KamiKadzeDelSolTypeR

Да да и аз това казах че не са в долари, a английска лира "паунд" :)

Редактирано от KamiKadzeDelSolTypeR

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...