Jump to content
Калоян Кателиев

Честит ви втори сняг

Recommended Posts

В Габрово вече качва 3-тия сантиметър по колите! :rolleyes: Ако продължава така, май и асфалтът от утре ще задържи снежна покривка. Слагайте сликовете и пързалка-тайм! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И без сликове става сутринта се пързалях доволно макар че обещаха от общината в София че машини за почистване има и са в готовност снега за 2-ри път ги изненнада другата година се замислям дали да си купувваам винетка само пари събират тия мръсници техната м.ма пътя София -перник го правят вече година и кусур а настилката пак неравна само позакърпиха дупките :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аааа днес 15 мин съм си чистил колата :cool: сигурно 7,8 санта имаше ако не повече :rolleyes: Айде честит ви втори сняг и леко с парзалянето, че спирането е трудно ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честитооооо :)Ваксирахте ли борда сноубордистчета такива ;) Ще Ви чакаме на пистата, а каква оптика си взех за по добър ефект само :rolleyes: Нека тази година Господ освен всичко друго бъде и снежен :cool: човек на пистите :)И леко с ръчните сега :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И леко с ръчните сега :rolleyes:

Meн вече не ми трябва ръчна :cool: и с крачната става ;) Айде фенове да се съберем днес , утре на бояна да се попързаляме !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А що не и на златните ако на бояна са разчистили? :cool::rolleyes: Въпреки, че почти сигурно горе ще има и други ентусиастиПросто идея ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

стига сте ме дразнили бе колеги как може да говорите така за дрифт пред нас прецаканите по черноморието :rolleyes: при нас само дъжд има :cool: ай пратете по еконта малко сняг и на нас плащаме при получаване ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър

В Русе и първи сняг няма и по добре,че още съм с летни гуми :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мухахахахаха, неска ми беше първият легален ден в кола.Вчера си зех книжката от КАТ и си викам уха супер, утре съм с колата на урок, няма да ставам един час по-рано, че чак и чайче ше пийна сутринта; събуждам се и кво да видя, в дружба трупаше вече четвъртя сантиметър сняг....а колата още с летните гуми....и кво се оказа, първото ми каране с книжка беше на кишави, почти заледени улици (естествено снегът "пак изненада София" :cool:;) ) с летни гуми, тип галош......е няма толко много адреналин, все едно да скочиш от 50 метра във вода....колата хем наляво, хем надясно, аз усмихнат, майка ми до мене трепери горката и само нещо ми пили.....в Слатина докато стигна до блока на учителя ми поне четири завойчета взех на дрифт :) ...много се зарадвах. :rolleyes::) :) Ама си беше и страшничко де, да си призная, все пак за първи път карах в зимни условия. :)Айде колеги, да ни е честит поредният сняг, шифьорите да стягт колиците, с джапанки е страшно да се кара, а бордисти и скиори да се мятат на лифта, че като гледам на Витоша вече си има бая снежец..... :):P :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде, и аз подрифтирах днеска. Майка ми ми вика, че по Варна само дъжд и мъгла имало днес. УжасТ! Добре, че се преместих в Габрово! ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Зарата нема грам снежец ... но пък кви листа са нападали по мокрия асфалт ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

и аз подрифтих днес по пътя към Бистрица ;) честит снежец ;);):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е айде да ни е честит, амаа... само 15 санта е горе, никак ама никак не е достатъчно мамка му!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Русе и първи сняг няма и по добре,че още съм с летни гуми :rolleyes:

Светльо не си прав... в Русе онзи ден валя сняг, но много малко хора го видяха, че беше малко по никое време... доста силничко валеше но за малко.А иначе преди малко се върнах от път.... няма да ви казвам какво беше по обед на Шипка....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...