Krelion 42 #1 Публикувано 9 Ноември, 2007 Аз съм си мил 2-3 пъти мотора ама от прахоляци само.Според мен вземи си Meglio,продава се във Била ако не се лъжа(Roadracera ще каже ).Напръскай мотора с него,изчакай 15 мин и после с топла вода.ако има пароструйка идеално.За да избегна неприятни ефекти аз след като измия моя ползвам пистолет с топъл въздух за да изсуша всички конектори...можеш да откачиш акумулатора също..но рискове винаги има! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #2 Отговорено 9 Ноември, 2007 Не мий мотора с пароструйкатаЩе береш ядове Пръскай с Меглио и само с течаща вода Пази делкото да не го напълниш с вода Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #3 Отговорено 9 Ноември, 2007 Не мий мотора с пароструйкатаЩе береш ядове Пръскай с Меглио и само с течаща вода Пази делкото да не го напълниш с вода Тва е начина ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cK1 28 #4 Отговорено 9 Ноември, 2007 Благодаря братлета! Ще пробвам с този препарат Меглио и с маркуч(но няма да се престаравам и ще я чакам да изсъхне) пък ще дам инфо какви съм ги свършил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове