misho 49 #1 Публикувано 8 Ноември, 2007 Нека в тази тема се вписва всеки който взема G-tech-a за ползване и след като си свърши работа, да напише че вече е свободен, така че да може следващият желаещ да го ползва. Засега нямаме уточнен/ограничен срок за ползването му, въпрос на добра воля и преценка е! 1.Нека всеки го ползва и съхранява съвестно! Кой чупи-купи (г-теха е като панела на радиото - не се оставя в колата при никакви обстоятелства ,за да няма после " ма те ми счупиха джама "......) 2.След ползването му (пак въпрос на добра воля) - прехвърлете си информацията от замерванията на PC-то, изтрийте я от у-вото, а не следващият да се чуди да я съхранява ли, да я трие ли...... 3.При нужда си презапишете софтуера, за да си остане оригиналният диск в комплекта! 4.Препоръчвам основните настройки на у-вото да не се барат, защото калибровката му е малко гадна. (единствените данни,които въвеждате са тези за вашият автомобил и настройка на обортомера) 5.При нужда от помощ при настройка аз съм насреща, надявам се и lookcho! 6.Нека не използваме тази тема за коментиране на резултати от измерванията Ако някой се сеща за още да сподели. Ако не сте съгласни с написаното от мен - ще го променим така че всеки да е доволен! За целта Ви събрах номерата на GSM-мите и реалните имена. Никой нямаше против публикуването им и така комуникацията смятам, че ще е значително по-лесна! 1. mi6o - Мишо - 0895 45 15 15 2. lookcho - Илия - 0889 23 55 60 - Не му звънете за раздумка, че бързо му пада батерията 3. Wolferine - Сашо (още не е потвърдил желание да му се публикува тел.) 4. johnyboy - Иван (още не е потвърдил желание да му се публикува тел.) 5. Antony - Дамян - 0885 16 30 10 6. Rust - Тодор - 0899 18 22 35 7. vesko_m - Веселин - 0888 60 41 47 8. Nikolcho - Ники - 0885 33 83 32 9. Manniakk - Цветомир - 0888 17 02 15 10. Бай Гуджан - Иво 0899 980 611 11.scyberboy - Стойчо - 0896 651879 12.sCoff - 13.veno - Последните 2-ма, пратете ми данни на л.с. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #2 Отговорено 8 Ноември, 2007 Пу съм първи G-tech е при мен, но понеже преди да пусна темата ми го поиска Manniakk, ще му го дам на него! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest misho #3 Отговорено 15 Ноември, 2007 За момента джаджата още си прахолясва при мен!То вярно, че времето е кофти, но.... маниак-а така и не се обади, та ако някой го иска да свирка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #4 Отговорено 9 Януари, 2008 Исках да попитам дали може да ползваме g - tech за евентуалната сбирка на Божурище тая Неделя (13.01.08)? И ако може, къде, с кой и как да се срещна за да го взема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #5 Отговорено 9 Януари, 2008 Г-теха е собственост на изброените в първият пост хора.Те са основните му ползватели. Дали може да го ползвате на Божура, могат да решат всички собственици!Ама като гледам, че сме 13 човека собственици и всеки като иска по 5 лв наем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Гуджан 0 #6 Отговорено 13 Януари, 2008 Г-теха е собственост на изброените в първият пост хора.Те са основните му ползватели. Дали може да го ползвате на Божура, могат да решат всички собственици!Ама като гледам, че сме 13 човека собственици и всеки като иска по 5 лв наем Абе за всеки по 5лв. май ще е множко(ние няма и да ги разберем тези 5лв., а на ползвателя ще му дойдат нанагорни 65), но по 10лв. за тест и парите да ги събира някой от нас-например ти или lookcho, пък после ще измислим какво да правим със събраните кинти . Аз определено изчаквам да мине гадното време и като изсъхнат пътищата ще го взема да замервам. Интересно ще ми е да се сравни поведението на моята кола, когато върви на газ и на бензин. Но определено чакам по-хубаво време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #7 Отговорено 17 Януари, 2008 (Редактирано) пък после ще измислим какво да правим със събраните кинти Какво има да го мислим, програматор за чипове, чипове, широколентови ламбда сонди, едно ПДА, кабел за връзка иии "бегай че идем" и накрая на бате Емо ще му се изправи косата Редактирано 17 Януари, 2008 от Nikolcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #8 Отговорено 28 Януари, 2008 тя му е права джаджата е у мен - ако някой я иска да свирка ... аз измерих, каквото ми трябваше ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #9 Отговорено 31 Март, 2008 Джитека е при мен, вчера го взех от lookcho, но не намерих време да си свърша работа. Все пак ако на някой му трябва да казва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #10 Отговорено 31 Март, 2008 Ми той лучения отдавна ми обеща да ми го достави, ама като гледам на теб ще прехвърли отговорността Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest honda killer #11 Отговорено 12 Май, 2008 Може ли да ползвам Г-тека на месечната среща ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda killer 0 #12 Отговорено 19 Май, 2008 (Редактирано) Ае кво ми триете само мнението не ви изнася кво питам ли?Кажете едно просто НЕ неможе да го ползваш и това е. Аман от комплексари.*** Беше станала грешка, никой нищо не е трил. Редактирано 19 Май, 2008 от Victor Уточнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #13 Отговорено 19 Май, 2008 и на мен много ми се иска да замеря нещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #14 Отговорено 17 Юни, 2008 Я да си признава бързо при кого е Джитек-а?Нали затова направих тази тема, който го взема да се вписва, а не да се чудим и гадаем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #15 Отговорено 17 Юни, 2008 Виновен! При мен е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #16 Отговорено 17 Юни, 2008 искам и аз да се замеря ама нали не съм дал пари надали ще ме огрее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #17 Отговорено 18 Юни, 2008 разбирам хората които са се регистрирали след като го купихме и нямам нищо против ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #18 Отговорено 29 Юни, 2008 ше мое ли и аз да го зема? че нещо съм се зачудил върви ли таа кола или не... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #19 Отговорено 29 Юни, 2008 Вторник ще ти го донеса! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #20 Отговорено 1 Юли, 2008 супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #21 Отговорено 1 Юли, 2008 у мен е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #22 Отговорено 18 Юли, 2008 мен ми не требе вече. некой ако я иска да свирка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #23 Отговорено 31 Юли, 2008 Искам да го взема в Събота, ако може? Трябва ми само за Уикенда, после го отстъпвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #24 Отговорено 3 Август, 2008 трябваше да ми звъннеш, не съм погледнал темата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #25 Отговорено 12 Август, 2008 Джитека е при мен. По всяка вероятност ще го споделя и с Wolferine.Надявам се бързо да приключа със замерванията , след което ще го обявя пак за FREE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Гуджан 0 #26 Отговорено 27 Януари, 2009 Хапаратурата е при мен. Ако на някой му потрябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #27 Отговорено 23 Март, 2009 тфа нещо има ли го още ? че ще ми трябва за настройки в близките две седмици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #28 Отговорено 13 Април, 2009 Абе верно при кого последно е джаджата. Лукчо ако я вземеш, свиркай да я ползвам само за 2 замервания за 10 мин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #29 Отговорено 14 Април, 2009 жони Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #30 Отговорено 19 Април, 2009 Ъм, и аз като не-участващ в покупката на джаджата...да ви попитам собствениците - ако не ви трябва спешно ще може ли да го взема за няколко дни, и измислихте ли някфа такса нещо за такива като мен? Аз ще си поема еконта насам и натам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #31 Отговорено 23 Май, 2009 След , като последният път се върна в окаян вид, не смятаме да се отстъпва за ползване от всекиОстава си първият вариант да се ползва само от хората, участвали в покупката му. Една символична такса за ползване, няма да ни оправи окаяното състояние в което е в момента, нито ще ни купи новНищо лично, но защо тези които са събирали стотинки да го закупят, сега да не могат да го ползват, заради други? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #32 Отговорено 23 Юни, 2009 прибора е у мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #33 Отговорено 9 Декември, 2009 Аз така и не съм го виждал това Няма да е зле да ми го демонстрирате на някоя месечна докато все още работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #34 Отговорено 10 Декември, 2009 говори с мишо скатавката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #35 Отговорено 17 Декември, 2009 Кой се е скътал бе, всеки ден съм на линия, само дето не чета много този подфорум, кво ми разбира на мен главата от тюнинг и спорт Даааа, джадажта е при мен, леко прашлясала е кутията, нооооо прахта запазва гланца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #36 Отговорено 23 Август, 2011 Мишо, уреда дали още е в теб? Има шанс да го взема за няколко дни? Плащам такса, ако има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #37 Отговорено 27 Август, 2011 Много отдавна не е при мен, но последният не е писал в темата.Дори не знам при кого е и забравих как изглежда, но не ми е трябвал за да се интересувам при кого е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #38 Отговорено 6 Септември, 2011 при мен е, виновен съм ... даже сега се сетих, че преди много време Джони го искаше, но така и не му го дадох Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #39 Отговорено 6 Септември, 2011 Още го искам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #40 Отговорено 6 Септември, 2011 Още го искамВиновен съм, кажи кога и къде и ти го нося. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове