FreekManiak 0 #1 Публикувано 7 Ноември, 2007 Фенчета, здравейте Може ли някой да ми каже колко трябва да е компресията на този двигател (2.0 16v) по производител защото искам да е замеря и се надявам да не остана разочарован. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #2 Отговорено 7 Ноември, 2007 Фенчета, здравейте Може ли някой да ми каже колко трябва да е компресията на този двигател (2.0 16v) по производител защото искам да е замеря и се надявам да не остана разочарован. Има много двулитрови мотори...бъди по-точен.Ако имаш номера на мотора давай...или модела и годината на колата поне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FreekManiak 0 #3 Отговорено 9 Ноември, 2007 Фенчета, здравейте Може ли някой да ми каже колко трябва да е компресията на този двигател (2.0 16v) по производител защото искам да е замеря и се надявам да не остана разочарован. Има много двулитрови мотори...бъди по-точен.Ако имаш номера на мотора давай...или модела и годината на колата поне.Извинявам се ,че не сам се уточнил. Колата е 94 год. и джигателя е с 136 к.с . Аз проверих тук там и мисля ,че трябва да е 9.5 но не съм сигурен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FreekManiak 0 #4 Отговорено 9 Ноември, 2007 (Редактирано) Фенчета, здравейте Може ли някой да ми каже колко трябва да е компресията на този двигател (2.0 16v) по производител защото искам да е замеря и се надявам да не остана разочарован. Има много двулитрови мотори...бъди по-точен.Ако имаш номера на мотора давай...или модела и годината на колата поне.Извинявам се ,че не съм се уточнил. Колата е 94 год. и двигателя е с 136 к.с . Аз проверих тук там и мисля ,че трябва да е 9.5 но не съм сигурен. Редактирано 9 Ноември, 2007 от FreekManiak Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #5 Отговорено 9 Ноември, 2007 В Autodata пише, че на акорд 136 коня 94г. компресията е 9,0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FreekManiak 0 #6 Отговорено 9 Ноември, 2007 В Autodata пише, че на акорд 136 коня 94г. компресията е 9,0Аз даже видях на няколко места за тоя двигател. Пишеше, 9.2, 9.0 имаше и 9.5 . Е колко трябва да е в краина сметка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #7 Отговорено 11 Ноември, 2007 За Акорда с F20B3 137 коня в Autodata пише че компресията е 9.3 - 12.3 bar, значи до 9.3 атмосфери е нормално а под тази граница мотора е за ремонт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове