Jump to content
Greenwater

защо никога не бих карал Vw

Recommended Posts

Те хората са го каза лиВодачът на голф Представете си скучна лекция в университета. Представете си потния лектор, който разгорещено обяснява еволюционната теория. Мислете за неговата уста - много се е разгорещил небрежно разпръсква слюнка в пространството около себе си. Засъхналата слюнка се събира в ъгълчето на устата му под формата на досадно, безмозъчно и тотално непотребно парченце слуз. Ето това е голфаджията...Източник http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%93%D0%BE%D0%BB%D1%84_2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Тая тема малко като с джантите :unsure: ..........пък и грешни настройки+много psi водят до същото и при хонда

Редактирано от tinki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Watare, нали ти се бонтуваше най-много за темите които са плява се сеят не където трябва да никнат по форума. Ами хубаво, че ти направи впечатление и правиш забележки, но гледай и ти да спазваш правилата. Тази тема си е от всякъде за офтопика. :) Иначе по темата. Явно човека е правил тунинг и при лошо нястроена кола с турбо и газ до дупка на всеки двигател може да се случи според мен. !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest L&R

Поредната хранилка !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Поредната хранилка !!!

Оф, абе моля ти се... започва да става навик на почти всеки. Даже и аз пуснах една такава тема след като един се размаза с голф в мъжа на сестра ми. Както и да е. Искам някой да намери снимка на счупен Хонда двигател за да се спре с плявата и тук. Не го казвам да изглежда като хвалба, но не можах да намеря такава снимка в чичо Гугъл. Който намери, поздрав от мен защото не съм виждал а ми е интересно. Сериозен съм, не искам да изглежда като, че няма такова чудо като развален Honda двигател. Маааааакар да мога да се позовавам на думите на Jeremy Clarkson но няма. Айде искам такава снимка, честно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че кой е казал че Хонда са лоши все пак това е най-големия производител на двигатели, но темата си е хранилка без особен смисъл !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че кой е казал че Хонда са лоши все пак това е най-големия производител на двигатели, но темата си е хранилка без особен смисъл !!!

Абсолютно.Ако тази цялата енергия се съсредоточеше в технически въпроси...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че кой е казал че Хонда са лоши все пак това е най-големия производител на двигатели, но темата си е хранилка без особен смисъл :lol:

Ето на този човек му правя евала! Ни масторпеРко ни вартан - перфектно отношение, обективен поглед! Ей така да бяхме всички от всички секти щеше да е перфектно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Watare, нали ти се бонтуваше най-много за темите които са плява се сеят не където трябва да никнат по форума. Ами хубаво, че ти направи впечатление и правиш забележки, но гледай и ти да спазваш правилата. Тази тема си е от всякъде за офтопика. :lol: Иначе по темата. Явно човека е правил тунинг и при лошо нястроена кола с турбо и газ до дупка на всеки двигател може да се случи според мен. :(

упс грешката е найстина моя ,моля за извинение . :lol: обещавам ,че повече няма да правя така :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе наистина може да се случи на всеки обаче ..!!!Един познат има опел кенеф 1.3 Л .Ами мога да кажя само че двигателят му е на 120,000 километра и буталата му светят(може да се види картера отдоло). Аз имам и 1 toyota carina 1.6 л. Двигателят ми е на 320,000 километра.Карал съм я 1 година с масло М10Д и като махнах главата нямаше и помен от ръб на цилиндъра.Единствено напаснах клапани и стана като нова.За горене няма да приказвам много:1: Toyota: градско 10/100 Гас, дълго 7,0 Гас2: Оpel : градско 13/100 Гас, дълго 10/100

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както и да е. Искам някой да намери снимка на счупен Хонда двигател за да се спре с плявата и тук. Не го казвам да изглежда като хвалба, но не можах да намеря такава снимка в чичо Гугъл. Който намери, поздрав от мен защото не съм виждал а ми е интересно. Сериозен съм, не искам да изглежда като, че няма такова чудо като развален Honda двигател.

А ти позачете ли темата как се е счупил :lol: ..................темата не е за хранилка (в никой форум за коли по света не съм срещал такъв топик)точно за тук си е ...........хонда си е японския голф и беше въпрос на време да се превърнем в голфаджии...........честито на всички..........не гледайте чуждата паница а вашата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

беше въпрос на време да се превърнем в голфаджии...........честито на всички..........не гледайте чуждата паница а вашата

:rolleyes::unsure: евала, много точно казано. Но то не важи само за нас и за вас, а май за всички авто-секти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
ето ви един сивик как му гръмва двигателяся спрете да карате сивици :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

защо никога не бих карал Vw

Изглежда "mastorpetko" :) се е наиграл с бръзия си ГОЛф :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Тая идиотщина (странно,че още не е изтрита)не се вписва в никви норми на възпитание и правилна преценка.Уверявам ви,че имам снимки на много по-страшни случки с Хонда двигатели,които по тази логика би трябвало да откажат всеки от вас да кара,притежава и има каквото и да било общо с Хонда.Подкрепям L&R и не се чувствам горд в момента че съм част от шайка фанатизирани "фенове"на някаква марка.Нека всеки малко поне мисли преди да постне каквото и а било,защото така слага етикет на 4057 човека.(до момента).А в НИКАКЪВ случай НЯМА това право.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая идиотщина (странно,че още не е изтрита)не се вписва в никви норми на възпитание и правилна преценка.Уверявам ви,че имам снимки на много по-страшни случки с Хонда двигатели,които по тази логика би трябвало да откажат всеки от вас да кара,притежава и има каквото и да било общо с Хонда.Подкрепям L&R и не се чувствам горд в момента че съм част от шайка фанатизирани "фенове"на някаква марка.Нека всеки малко поне мисли преди да постне каквото и а било,защото така слага етикет на 4057 човека.(до момента).А в НИКАКЪВ случай НЯМА това право.

Мнооо точно и на място казано ....................

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая тема малко като с джантите :) ..........пък и грешни настройки+много psi водят до същото и при хонда

Така е колега напълно прав си на всеки некомпететно направен мотор може да се случи...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хмммм пропуснали сме я тази прекрасна темичка.... лошоп.с. благодаря на фолксваген групата че не скочи веднага с нападките а запази добрия тон.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...