Jump to content
Guest xplod

От какво се състои климатика?

Recommended Posts

Guest xplod

Та от какво се сътои климатика-компресор,радиатор и какво друго?И може ли на кола без климатик,да се сложи климатик?Трудоемко ли е,заслужава ли си или направо да вземам кола с клима и да не се занимавам с глупости?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Та от какво се сътои климатика-компресор,радиатор и какво друго?И може ли на кола без климатик,да се сложи климатик?Трудоемко ли е,заслужава ли си или направо да вземам кола с клима и да не се занимавам с глупости?

трудоемко ли е зависи от това дали ти харесва да си разглобяваш и сглобяваш колата :rolleyes: ако ти харесва, не мисля че ще ти се стори трудоемко :Dедна "клима" секънд хенд е около 700 кинта с всичко необходимо, само монтираш и палиш ... има доста оферти във форума ... аз лично тези пари бих ги дал за разни екстри по-двигателя :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Частите са:компресор+стойката му,кондензатор(радиатора отпред),изпарител(кутията м/у вентилатора и парното-намира се под таблото на пасажерското място),ресивър,бутона на таблото и инсталацията с релета.Всичко това се размонтира за 2часа и се монтира за 3-4часа от двама човека :P Не е кой знае каква философия,но моят съвет е вземи си кола с клима :rolleyes: Но ,ако ти допадне и такава без,както на мен :D ,не ти пречи после да си монтираш такъв,стига да го намериш изгодно :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...