-=Гиби=- 2 #1 Публикувано 27 Октомври, 2007 Ами поставен сам пред огромна дилема Аз иам Сивик 4ген 90г супер е и нз ко да права дали да я продам и да добава пари да зема не6то по ново или да я паза hmm.gif моля помогнете с мнения те 6те зна4ат много. 10х ето я колата ми http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;&do=findComment&comment=143921 110 кончета, Ел стакла, Ел огледала,Подгряване фарове, Пълна инжекция, Ел. шибедах. И номера е за дупета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #2 Отговорено 27 Октомври, 2007 Здравей ! На първо време можеш да спреш да пускаш теми където ти падне ...и да си оправиш словореда и правописа ! Прочети малко форума ... позапознай се с отделните форуми и теми и тогава задавай въпроси ! Сигурен съм че ще получиш много отговори ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=Гиби=- 2 #3 Отговорено 27 Октомври, 2007 (Редактирано) Ами съжалявам но не бях сигурен тази тема за къде е Редактирано 27 Октомври, 2007 от Civic1.6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #4 Отговорено 27 Октомври, 2007 eee кво му се накара на човека и ти Споко мераклия е ще влезе в час .А по темата бате по убава Хонда от 4генерация няма а и няма да има ,така че карай си колата и си свиркай . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_Daniel 0 #5 Отговорено 27 Октомври, 2007 Здрасти,аз бих те посъветвал да си оставиш ходата..... така ще знаеш, че винаги имаш надежна кола ако ти се счупи новата. Аз съм решил да взимам бмв, но ще си оставя и хондата в случай, че ми дойде акъла и реша пак да си я карам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=Гиби=- 2 #6 Отговорено 27 Октомври, 2007 аз говорим да я продам и да добава пари за по-нова хонда Иначе 10х Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #7 Отговорено 28 Октомври, 2007 А по темата бате по убава Хонда от 4генерация няма а и няма да има ,така че карай си колата и си свиркай . подкрепям същото мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #8 Отговорено 28 Октомври, 2007 Не я продавай,просто добави още една в автопарка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове