pesho2 0 #1 Публикувано 23 Октомври, 2007 Предлагат ми ги с (уж) нови железни джанти 14" или 15", марка "Корморан" за 120 лв комбинацията. Да ги вземам ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #2 Отговорено 23 Октомври, 2007 (Редактирано) ...според моите скромни наблюдения ... размера... скоростния и товарния индекси ... играят важна роля при определянето цената на една гума Редактирано 23 Октомври, 2007 от chavdu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #3 Отговорено 23 Октомври, 2007 (Редактирано) Ако говорим за 4 броя, ползвани, но читави зимни гуми, не много стари (виж ДОТ индикацията) с железни джанти, пасващи за колата ти - цената е екстра. Аз продадох, леко дъртички такива, макар и с 6-7мм грайфер за 110лв. Редактирано 23 Октомври, 2007 от Iceman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #4 Отговорено 24 Октомври, 2007 (Редактирано) Понеже ходих преди няколко дена да проверявам за точно тези гуми за един колега на брат ми , та значи гуми Корморан 175/65/14R 82T са на цена от 84 лева.И това са гуми с новата шарка (била същата като на гудиър).Такаче сам си прецени да ли ти е изгодно на теб. Редактирано 24 Октомври, 2007 от vartan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #5 Отговорено 24 Октомври, 2007 Понеже ходих преди няколко дена да проверявам за точно тези гуми за един колега на брат ми , та значи гуми Корморан 175/65/14R 82T са на цена от 84 лева.И това са гуми с новата шарка (била същата като на гудиър).Такаче сам си прецени да ли ти е изгодно на теб. Vartan, някъде в София ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vartan #6 Отговорено 24 Октомври, 2007 Понеже ходих преди няколко дена да проверявам за точно тези гуми за един колега на брат ми , та значи гуми Корморан 175/65/14R 82T са на цена от 84 лева.И това са гуми с новата шарка (била същата като на гудиър).Такаче сам си прецени да ли ти е изгодно на теб. Vartan, някъде в София ли? Не колега в Плевен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #7 Отговорено 26 Октомври, 2007 Колега - работи като шофьор ми препоръча в магазина 14" "Northern frost" за 111 лв (с монтажа и баланса) и свърших работата . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
denis 5 #8 Отговорено 26 Октомври, 2007 Корморан трябва да са нови 4е да си саслужава. За тах сум 4увал 4е само малък слой от граифера е гума и изтърка ли се граифер има, но е много твърд и не върши работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове