Jimmy 0 #1 Публикувано 22 Октомври, 2007 много ми допада, дано да ви хареса цък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vartan #2 Отговорено 22 Октомври, 2007 Готин е но на Dragi4-a бишвия сивик повече ме кефи . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #3 Отговорено 23 Октомври, 2007 колицата е яка, ама клипа е супер утегчителен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #4 Отговорено 24 Октомври, 2007 Симпатична е колата,ама нищо особено.....дори преден номер няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #5 Отговорено 24 Октомври, 2007 Готин е но на Dragi4-a бишвия сивик повече ме кефи .Благодаря колега! Тя вярно много прилича на зверчето ( дори салона е същият ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #6 Отговорено 25 Октомври, 2007 Готин е но на Dragi4-a бишвия сивик повече ме кефи .МерсиПървона4ално бях със съ6тите фарове и мислех да направя маската с предната броня 1 детайл,както е при него.Коли4ката ми допада на мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #7 Отговорено 26 Октомври, 2007 жалко, че са смазали хубавата кола... поне шофьора е жив да пише след това цък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_Daniel 0 #8 Отговорено 26 Октомври, 2007 Баси грозният Сивик.... . хонда доста са се изложили с тази 6г. а този пък я направил още по грозна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #9 Отговорено 26 Октомври, 2007 Е 4ак пък излагане...ако тази е грозна покажи някоя дет да става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinki 1 #10 Отговорено 26 Октомври, 2007 ............ хонда доста са се изложили с тази 6г. ............... И субаро сти е много грозно нали ...........по детско мнение не бях чел във форума от както пиша тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #11 Отговорено 26 Октомври, 2007 Баси грозният Сивик.... . хонда доста са се изложили с тази 6г. а този пък я направил още по грозна! no comment Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Shadow^Dancer #12 Отговорено 27 Октомври, 2007 5-та генерация беше по-успешна от 6-та, те от хонда си го признават, че успеха който е пожънала петата генерация не е успял да се повтори със следващата генерация, но пък чак излагация не може да се каже. хубава си е, даже много. аз хонда да са се излагали някога не си спомням и не вярвам да се случи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinki 1 #13 Отговорено 27 Октомври, 2007 Всичко си е въпрос на мнение ...........на мен 6г. ми допада повече от 5-та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=Гиби=- 2 #14 Отговорено 28 Октомври, 2007 Да наистина колата е убиец ма клипа е малко как да кажа "не клип" ми слайд шоу. Да беше дал истински клип с колата в действие. Иначе 6-ца от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #15 Отговорено 28 Октомври, 2007 (Редактирано) има някой и друг клип с тази кола, но не си струва да се показват, а и както се видя от втория линк.. вече я няма и няма как да качат нови клипове Редактирано 28 Октомври, 2007 от Garrett Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Civic1.6 #16 Отговорено 28 Октомври, 2007 Да много гадно е ина4е колата пак казвам бе6е убиец. Яд ме е за хубавата кола все пак си бе6е уникална и да се потроши така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове