Jump to content
Guest Restless

Промоции в Бултрако?

Recommended Posts

Guest Restless
http://honda.bg/index.php?lang_id=1&pr...ns&pr_id=16 - Акорд за 39Ктех данни: http://honda.bg/promotions/16/images/listo...f5ef57ac7a8c708Private да не съжалява за Авензиса ;)май пак както пролетта ще има безплатен прегред+диагностика ;) Редактирано от Restless

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

малко оф-топик,но.....от понеделник има една седмица с намаление от 30-35% за консумативите в Бултрако,разни безплатни прегледи може би и други такива бонуси.който иска да сменя масла или да купува МТФ3 и други такива може да се възползва от остъпката....

Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е ли от другия понеделник (следващата седмица) ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да.от другия е.съжалявам за неуточнението,мислих че съм го написал с датата ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само да кажа, че съм много доволен от отношението на хората и главно приемчика в Бултрако - много любезен и точен човек, личи си че работи с мерак и харесва Хондите :rolleyes:, дано покрай хора като него Бултрако да "дръпнат" и цените леко надолу, защото всички само ще спечелим ако повече Хонди се продават.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само да кажа, че съм много доволен от отношението на хората и главно приемчика в Бултрако - много любезен и точен човек, личи си че работи с мерак и харесва Хондите :rolleyes:, дано покрай хора като него Бултрако да "дръпнат" и цените леко надолу, защото всички само ще спечелим ако повече Хонди се продават.

хаха,това е моя познат и бивш колега-Петър Спасов.голям пич е наистина.а има ли някой който досега да е ходил в Бултрако заради кампанията?аз съм записан за събота в 14:00

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха,това е моя познат и бивш колега-Петър Спасов.голям пич е наистина.а има ли някой който досега да е ходил в Бултрако заради кампанията?аз съм записан за събота в 14:00

аз минах днес

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ходих до Бъкстон миналата седмица за да видя промоцията на Акорда. Колата е направо супер, пожелавам на всички съфорумци да си купиме по една такава :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пффф аз имах час вторник :unsure: та съм назад с 200 лева и поръчка за 400 ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пффф аз имах час вторник :lol: та съм назад с 200 лева и поръчка за 400 ...

опиши моля те какво ти направиха за 200 лв, че утре и аз съм там, та да знам колко да си нося :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днес ми смениха на акорда 2-та ангренажни ремъка с 2-те ролки, 4 биалетки, реглаж на клапаните, продухване на 2-та филтъра в купето, смяна течност за чистачките, преглед на ходовата част, смяна на масло и филтър за маслото - труда за всичко това ми излезе с отстъпките 175лв, като в цената влезна и маслото за двигателя и бонуса течност за чистачките. Другите части си бяха мои. Много съм доволен от перфектно свършената работа от момчетата. Двигателя и ходовата част заспаха просто! БЛАГОДАРЯ!!!На ред е сивика да влезе в бокса........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз днес бях там.оставих 160лв за туба 4л. Мобил1 10В40,маслен филтър,2л. МТФ,2по500мл. Мобил1 спирачна течност Дот.4 и труд.спирачната течност ми я смениха на спирачките и на съединителя,както и маслото в двигателя-така че парите май са добри.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...