Jump to content
Димитър Коев

О мен ме предаде :(

Recommended Posts

Здравейте, колеги. И на мен ми се случи мизерия. Прелюда угасна в движение и повече не запали... :) Загасна без придърпване, без никакви симптоми... ПРОСТО ТАКА! След доста ровене и ръчкане се установи, че не стига ток до свещите... Утре колата отива в сервиза на ЮБИ КО, но ми е интересно от какво би могло да е. Някакви предположения? Колата има ток и върти, но не пали. Вариантите за реле, имобилайзер, акумулатор, бензинова помпа и т.н. ги изключихме. Идеи? Комутатор? Бобина? Делко? Какво би могло да е? Казаха ми и за някакъв сензор на маховика, но нали не разбирам от двигатели - даже не разбрах за какво става дума... :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен проблема бе същия и се оказа комутатор :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май на комутатор мирише...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май на комутатор мирише...

Ако е комутатор мога да помогна - имам оригинален,само кажи ако има нужда :) !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох... младежи (и девойки)... дано не се случва на никой. Една тъпа бобина ми излезе 200 лева. ;);) 181 лева за бобина и 20 лева за труд... В ЮБИ КО. Ако на някой му се случи - да знае колко да си приготви. Дано поне да е оригинална. Иначе момчетата са печени. Видяха ме че съм на зор и без записвания, часове и т.н., прередих поне 20 коли. Иначе ако си бях чакал реда както трябва, щях да стоя без кола поне 3-4 дни заради една бобина.

Направих и едно интересно откритие. Явно отдавна си е имало симптоми, защото се сетих за един случай, когато угаснах на Витошка и се мъчих 3-4 минути да запаля. Освен това се върна и доброто запалване. Аз мислех, че след слагане на алармата са ми прекъснали бензиновата помпа и затова върти доста повече докато запали. А сега с новата бобина си пали пак от половин оборот. Да знаете за какви симптоми да си следите.

Редактирано от Димитър Коев

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...