kalmara 49 #1 Публикувано 21 Октомври, 2007 (Редактирано) Привет, хондаджии !Като поредният пешеходец, който си няма работа, ходи пеши и все още само си мечтае за Honda....дойде ми и моят ред да се престраша и да пусна една тема за сБирка...ама айде да видим първо ще се съберем ли толкова хора...пък после ще му мислим къде и кога.За сега се знам сравнително малко хора - мен, surr3a1 (който през повечето време е във София, за съжаление...), Blue_best (и той маи бачкаше там...), ADH-Honda, и още един юзър на който съм забелязъл, че пише "от: Враца" но не му помня ника...помня само че пишеше "кара : д15 mini-me" ... да се показва без бой ! Може и да го измислим така, че да е през някой уикенд, за да може и 'емигрантите' да си дойдат. Врачани от цяла българия, обединявайте се ! Редактирано 21 Октомври, 2007 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r2d2 6 #2 Отговорено 21 Октомври, 2007 Ако се събира всички с регистрация ВР зна4и доста трябва да дойдат! По принцип няма ядове но поне до 3 седмици няма пак да се прибирам във Вр. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #3 Отговорено 24 Октомври, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grem 0 #4 Отговорено 25 Октомври, 2007 Ее, че така кажете ве. И аз съм си Врачанче. Даже още съм си с врачанската регистрация, дако живея в София, ей тъй за респект Ще си ходя тази седмица към балкана, ако има желаещи за по бира да казват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kalmara #5 Отговорено 5 Ноември, 2007 Ааааааре ве д@$ мааму... :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #6 Отговорено 1 Януари, 2008 Брех...д@$ мааму как па са не показахте бре, айде нова година-нов късмет...ша пробвам пак... ИМА ЛИ НЯКОЙ МЕРАКЛИЯ ЗА СРЕЩА У ВРАААЦААААА ??!?!?!?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest r2d2 #7 Отговорено 2 Януари, 2008 Аз съм на линия до 10ти ако се измисли нещо няма ядове! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Blue_Best #8 Отговорено 6 Февруари, 2008 Аз съм на линия до 10ти ако се измисли нещо няма ядове!Събота 09.02.2008 съм във Враца вечерта.Измислете нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #9 Отговорено 6 Февруари, 2008 Ъм...той говореше за 10-ти Януари ? Ние се виждахме с него ... ако си идва събота/неделя може да станем 3-ма, йееее. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #10 Отговорено 7 Февруари, 2008 и аз съмм от Фраца аииииидееееееееееееееее да се напиеем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The PitBull 1 #11 Отговорено 7 Февруари, 2008 и аз съмм от Фраца аииииидееееееееееееееее да се напиеем Подушвам ,че сме от 1 БАЛКАН ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VINKELA 0 #12 Отговорено 7 Февруари, 2008 и аз съмм от Фраца аииииидееееееееееееееее да се напиеем Подушвам ,че сме от 1 БАЛКАН ;)И АЗ И АЗ Съм с Вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #13 Отговорено 8 Февруари, 2008 е аиде де , ама гледайте да е хубаво времето и да има много пичета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #14 Отговорено 25 Февруари, 2008 Ей и аз съм от Враца, но съм пешеходец все още... ! Казвайте кога и къде и съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jowy #15 Отговорено 29 Февруари, 2008 Ако правите среща във Враца скоро ме пишете и мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове