DIGIGI 0 #1 Публикувано 20 Октомври, 2007 Този Rover има ли нещо общо с Хонда както по-старите модели? Двигателите на Хонда ли са? Окачването същото ли е? Или вече нямат нищо общо с Хонда... Благодаря предварително за отговорите колеги... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #2 Отговорено 21 Октомври, 2007 разглеждал съм такива - нямат нищо общо с хонда-нито двигател нито окачване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TYPE-S 1 #3 Отговорено 21 Октомври, 2007 Двигателите са си роувърски а окачването на Роувър 400 е като на Англичанка има и други еднакви елементи но за малкия Роувър не знам мисля че си е изцяло роувър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DIGIGI #4 Отговорено 21 Октомври, 2007 Много благодаря за отговорите колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #5 Отговорено 21 Октомври, 2007 На Ровър 200 предното окачване е като на Хонда Кончертo, но не е като Civic-а - двойни носачи (една от първите причини да заобичам Honda), а е макферсон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubozaki 0 #6 Отговорено 21 Октомври, 2007 това си е ровър, 400 има общо с хондата(англичанката) но и той не е напълно идентичен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIGIGI 0 #7 Отговорено 22 Октомври, 2007 това си е ровър, 400 има общо с хондата(англичанката) но и той не е напълно идентичен!А всъщност колеги на Рорър 400 общото е в двигателите и окачването нали така? Доколкото съм забелязал дори вътре интериора на 400 е почти идентичен със Сивик 6 англичанката.Та всъщност последният ми въпрос е какво точно е общото тогава между Сивика и Ровър 400 - ДВГ, окачване нещо друго... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stef 3 #8 Отговорено 23 Октомври, 2007 Оня ден гледах един на гумаджийницата - отзад е с мост не е с независимо окачване... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове