DJDOGI 0 #1 Публикувано 20 Октомври, 2007 мечтата ми от детинство e сбъдната HONDA единствените снимки засега F22A1 http://www.snimka.bg/profile.php?view_albu...album_id=184434 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #2 Отговорено 20 Октомври, 2007 кофти линк! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #3 Отговорено 20 Октомври, 2007 кофти линк! -> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #4 Отговорено 20 Октомври, 2007 ехеееее WELLCOM TO THE CLUB остави Ангел сиромах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DJDOGI #5 Отговорено 20 Октомври, 2007 мерси градски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #6 Отговорено 20 Октомври, 2007 Еми честто ама не можах да видя машинката нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #7 Отговорено 20 Октомври, 2007 а честито на колегата съгражданин! мн безаварийни км и разплакани рейсъри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #8 Отговорено 20 Октомври, 2007 Ами честито !Това си е екзотика направо "F22" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J&D 1 #9 Отговорено 21 Октомври, 2007 Мдаааа, от детската градина хората си мечтаят за Хонда.Честито градски. Карай я със здраве и умната де.Ще се видим някой ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INTEGRA_R 0 #10 Отговорено 21 Октомври, 2007 Ееееее много е добра колицата.Честито и безавариино каране.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #11 Отговорено 21 Октомври, 2007 Честито и много безаварийни км! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #12 Отговорено 21 Октомври, 2007 Супер машина Да ти е честита и със здраве да я джъткаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #13 Отговорено 21 Октомври, 2007 мерси на всички ви парвата гонка вече е факт загуба за баварец 3ка 150 магарета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #14 Отговорено 21 Октомври, 2007 Да ти е честита и от мен.... определено радва окото и то не малко А за загубата нещо странничко ми се вижда да те узори 150 коня BMW с твоя F22, но всичко се случва в крайна сметка Карай си я със здраве и МНОГО безавариини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #15 Отговорено 21 Октомври, 2007 Честито колега Много е лачена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #16 Отговорено 21 Октомври, 2007 (Редактирано) F22 и то бял Алоооооу,това си беше моята ме4та.Трябваше аз да си я збъдна Майтапа настрана-колата е божествена. Редактирано 21 Октомври, 2007 от weapon R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manolov 0 #17 Отговорено 21 Октомври, 2007 Честито Додо и много безаварийни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=Гиби=- 2 #18 Отговорено 27 Октомври, 2007 Абе хора при мен ли е проблема или не знам ама не мога да му вида колицата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #19 Отговорено 28 Октомври, 2007 прочети пак темата, и по-специално 3тото мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Civic1.6 #20 Отговорено 28 Октомври, 2007 (Редактирано) Аз третото мнение го видях ма съм тъп не зациклих че това е линк ... Мерси колата е страхотна, Баварките пасти ще ядат Редактирано 28 Октомври, 2007 от Civic1.6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #21 Отговорено 28 Октомври, 2007 много добра колица, честито и със здраве !! Малко отклонение: тоя с БМВ не го ли досрамя да се пусне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #22 Отговорено 28 Октомври, 2007 много добра колица, честито и със здраве !! Малко отклонение: тоя с БМВ не го ли досрамя да се пусне еми тои пича на един светофар се надъха и после се оправда че имал кал на гумите ето малко снимки от преди 10 минути http://www.snimka.bg/profile.php?view_albu...album_id=184434 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DJDOGI #23 Отговорено 28 Октомври, 2007 мерси калмара ше се науча ас ама ше мине време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #24 Отговорено 28 Октомври, 2007 (Редактирано) хаха кал на гумите.Абе може да ти кажя, ама освен кал в/у гумите има и абсулютна морга отгоре им. П.С. колицата е направо 6. Редактирано 28 Октомври, 2007 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DJDOGI #25 Отговорено 24 Ноември, 2007 Ето да видите как и стоят 17-ки . В същата папка са снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Salamander 0 #26 Отговорено 24 Ноември, 2007 стра6на ма6ина ме4та за много от нас със сивиците мн. да те радва и да я пази6! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #27 Отговорено 25 Ноември, 2007 джантите се продават 4х100 са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Aleksandyr #28 Отговорено 25 Ноември, 2007 Честито .. много готина количка ,всичко най-хубаво с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #29 Отговорено 25 Ноември, 2007 И от мен честито колега и нека много радости да ти носи тази Хонда! П.П. Ти изкара ли си ловен билет? Че като гледам какъв звяр си имаш в гаража! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #30 Отговорено 25 Ноември, 2007 Мерси за хубавите одзиви добавих снимки на 17-ките и прес деня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krisko 0 #31 Отговорено 29 Ноември, 2007 Перфектната Колица ))))))да ти е честита и Много Безаварийни Километри ))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vaskata Vass 14 #32 Отговорено 7 Януари, 2008 Добра пила приятелюДа си я караш дълго време безпроблемно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове