Jump to content
didone bros.

ВТИ какво означава?

Recommended Posts

да V TEC е двигателя и е 160 к.с. просто така се обозначава колата VTI ;)

ето такъв Публикувано изображение

Редактирано от didone

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам в мобилето една обява сивик 1.6 вти 160 магарета ;) ,в-тек ли е къв е? Дайте ми малко инфо за този двигател,благодаря.

Прочети този сайт има доста полезна информация точно за тази тема е подходящтhttp://www.eg6.de/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

означава че е по добро от GTI :) :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Vъй Тъй Iзлетя ..... превод на БГ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Това е един незнаен войн, който впряга всички коне и ги кара да бягат МНОГО:) Това трябва да се усети колега.... чувството просто неможе да се опише.... доста по хубаво от се*с :) Най простичко казано, това впряга всичките 160 расови коня да работят за теб:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

МИТАК ако това е по-хубаво от секса...сменяй жената братле :) въпреки че останах доволен от това което видях на дясната ти седалка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Върви Търси Икономии... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде като отговорихме на човека и сме го обърнали на игра на асоциации и аз да мина ....Вах Тоо Изтребител... :) p.s. Митак - според мен най-простичко казано : това ти прави съотношението 100кс/литър във една хонда. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ВТИ Е ВИД КУПЕ КОето е с пове4е екстри от др-гите (подсилено ока4Ване и спира4ки за модела с 160 (коня ) за др-те не съм сигурен.монтира се 160 коня б16а2-3-4 мотора и 1.5 130 коня (Д15б)-маи беше както и за новите модели сам виждал из нета и 1.8 140 коня Р18а1

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ВТИ Е ВИД КУПЕ КОето е с пове4е екстри от др-гите (подсилено ока4Ване и спира4ки за модела с 160 (коня ) за др-те не съм сигурен.монтира се 160 коня б16а2-3-4 мотора и 1.5 130 коня (Д15б)-маи беше както и за новите модели сам виждал из нета и 1.8 140 коня Р18а1

Ахам :) Предните спира4ки са по усилени( по големи апарати и спира4ни дискове),предната стабилизира6та 6танга е по дебела,такава има и отзад,полуоските съ6то са по-дебели,ABS задължително,преден струт бар,водния радятор е малко по -голям ...тва се отнася за 5-а ВТИ тази която е гледал колегата в Мобиле

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...