lookcho 98 #41 Отговорено 29 Май, 2009 NFS и Grid са реално скинове на един симулатор на лодки ... просто водата е сменена с асфалт и лодките с коли ...WTCC има идея, но реализацията куца -много пари налети в измерване на пистите и параметрите на колите, и накрая всичкото това сложено върху смотана физика ToCa Race Driver 3 е добра , но за съжаление не върви с волана ми извода е - пак си играем ЛФС-то Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #42 Отговорено 29 Май, 2009 Как токата да не върви с волан. Ние имаме волан Лоджитек Формула и брат ми я сцепва тая игра с волана. Аз виж никъф ме няма, ама тва си е до скилс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wise 0 #43 Отговорено 29 Май, 2009 мм бих казал че с един мод или пач на про стрийт с сичките хонди би било по якоо да се играе от колкото да се тормози компа с juice 2 като при някой ще тръгне но ще сече Засичането се оправя като изключиш някой звукови ефекти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове