JAZZ 0 #281 Отговорено 16 Ноември, 2007 Сатриани!.... Ама пак си се питайте вие,че на мен не ми идва нищо на ум..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #282 Отговорено 16 Ноември, 2007 Ше пита и "тиква" ше мята ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #283 Отговорено 16 Ноември, 2007 Тиква ше мятаме на тиквите в неделя, само дето той има косица, пък аз мойта.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #284 Отговорено 17 Ноември, 2007 Спираме ли играта? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #285 Отговорено 17 Ноември, 2007 В името на играта нарушавам всякакви правила и питам - как се е казвала оригинално The Jack на AC/DC и какво означава жаргона? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #286 Отговорено 18 Ноември, 2007 The Clap, австралийски жаргон за гонорея. Кои са тези поузъри? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #287 Отговорено 18 Ноември, 2007 (Редактирано) The Clap, австралийски жаргон за гонорея. Кои са тези поузъри? Брат,не може да се отвори снимката....П.П:докато пишех поста се отвори...пас съм тук... Редактирано 18 Ноември, 2007 от Krelion Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #288 Отговорено 18 Ноември, 2007 и аз не я отварям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #289 Отговорено 18 Ноември, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #290 Отговорено 19 Ноември, 2007 едгай?P.S. снощи се РАЗ-МА-ЗАХ-МЕ с Дидко на Helloween, мамата ми се еб@ поне на мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #291 Отговорено 19 Ноември, 2007 едгай?That`s correct ! Ask ma' man ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #292 Отговорено 19 Ноември, 2007 Ае писна ми вече ве!Кво е общото между китарното соло и ч*кията? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #293 Отговорено 19 Ноември, 2007 Хаха и в двата случая са празниш от кеф ! Е не е тва отговора ма аз да ф'метна ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #294 Отговорено 19 Ноември, 2007 има нещо такова, ама не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #295 Отговорено 19 Ноември, 2007 е много са приликите :lol:1. Мазолите по ръцете.2. Галенето на инструмента3. На края става по-бързо и после свършва......Баси мога да дрънкам малко на китара ама сола да въртя не мога...е значи нема как да ми излезе име на соло китарист остава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #296 Отговорено 19 Ноември, 2007 Мне, рейсърът е по-близо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #297 Отговорено 19 Ноември, 2007 Знаеш, че краят идва, но нищо не не можеш да направиш, за да го предотвратиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #298 Отговорено 19 Ноември, 2007 Знаеш, че краят идва, но нищо не не можеш да направиш, за да го предотвратиш. слушайте го , има черен колан по ЧеКиЯ (старо японско бойно изкуство) П.П. мамкаму , защо като ми казваха " научи се как се прави " се скатавах ! Сега щях да знам отговора на въпроса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #299 Отговорено 20 Ноември, 2007 Викторе, другия виц за китарното соло исках да разкажа т.е. носи удоволствие само на този, който го правиАре питай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #300 Отговорено 21 Ноември, 2007 Окей, малко по-труден въпрос. Кой е това:Бонус - концертът беше тук в София, през 2005та. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #301 Отговорено 21 Ноември, 2007 Е тука са насрахме вече ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #302 Отговорено 21 Ноември, 2007 Хъх, мислех да пиша, че картинката не се отваря, ама като цъкна за нов отговор и се показа Отг.: Destruction - Marcel Schmier Айде пък един лесен въпрос от мен. През същата година някой посвири пак в БГ на тази китара. Кой той? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #303 Отговорено 21 Ноември, 2007 Zakk Wylde ?Не че помня 2005та някво събитие , ама по китарата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #304 Отговорено 21 Ноември, 2007 Zakk Wylde ? Подгря дядовците от Black Sabbath Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #305 Отговорено 21 Ноември, 2007 Един вид въпрос ли трябва да задавам ..... хмм . Като стана дума за Сатриани в Пърпъл .... кажете кой замества Ванденберг в Whitesnake .... като за едно албумче .... при това най-якото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #306 Отговорено 21 Ноември, 2007 Оня с пчелите :ph34r:It was what it was... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #307 Отговорено 21 Ноември, 2007 Оня с пчелите :)It was what it was...Е айде пиПай де! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #308 Отговорено 21 Ноември, 2007 писна ми ве човек...коя хеви (добре де, по-тежка от хеви) група прави дует с кънтри певец? При това доста железен дует (китарите си личат чии са)? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #309 Отговорено 22 Ноември, 2007 мня !!!Тва за китарите доста казва за групата.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #310 Отговорено 22 Ноември, 2007 Rebel Meets Rebel !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #311 Отговорено 22 Ноември, 2007 Викторе пускай следващата снимка !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominator 0 #312 Отговорено 22 Ноември, 2007 Абе що само някви металски снимки пускате Ний чалгарите нимой се разпишем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #313 Отговорено 22 Ноември, 2007 Офф .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #314 Отговорено 23 Ноември, 2007 Ще спираме ли играта?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #315 Отговорено 24 Ноември, 2007 малиии коко съм пиян! и влюбенаре кажете кой си прави гври с всички метал, пънк и хип хоп групи?и жокера понеже искам верен отговор.... разликата в името на група та му е само против аккво е машинатаай изпадам в латергия пак;)12!а!ебааааааааааааааааааааааааааанеквпо пиано човечебуааааааааааааааааааааамалииииииииииииииииииииииииииииай баси нема бе сички дадоха фгираа иначе верно преди малко са влубих в една мацка.... ма тя бмв има.... 5тичка вика... аз мислим да и викамоно я съм с акорд аре а са дърпаме и кой бие е отдоло /оти съм мързел/ма так ша г;еам го врътна 4е да са дърпаме некаде у неделя по обяд на булгарплод....който иска да дойде там да види бъдещатата ми жена!!!баааа мааа му ка са влщбих!а вие нали видехте че и въпрос има зададен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #316 Отговорено 24 Ноември, 2007 трябва май да сложим на входа на форума един дрегер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #317 Отговорено 24 Ноември, 2007 трябва май да сложим на входа на форума един дрегер ...Бааа.. начи аз вечер посмъртно нема да ф'ляям ! Аве не тряяше ли Мистър Вик да пита ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #318 Отговорено 24 Ноември, 2007 Трябваше, ама скоро ще има Question time out... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #319 Отговорено 26 Ноември, 2007 Тъй като Бай Виктор ... не ебава ... ше ковна аз едно ?-че да не спира игричката ..пък той като реши да си пита ! ...Who is that racing-man ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #320 Отговорено 27 Ноември, 2007 Рейсъре, много гадно ни затапи с тоя чичка, аз обаче не мога да се сдържа да питам един страничен въпрос - кой е роден днес? Човекът е бил толкова важна фигура за рока по света, че не може да не ми позволиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове