Tino 293 #1 Публикувано 16 Октомври, 2007 Колеги , препоръчайте ми какви зимни гуми ( марка / вид ) да купя за едно бусче до 3 тона че това е тотално нова сфера за мене и хич ме няма Също така да питам , в момента бусчето е с летни гуми и ми е интересно дали вариянта да сложа само отзад ( със задно предаване е ) зимни гуми , а отпред да си останат летните ще свърши работа и няма да имам проблеми или по-добре да не рискувам и колкото и солено да е да го обуя и на четерите гуми Мерси ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Benji #2 Отговорено 16 Октомври, 2007 не мога да ти препоръчам гуми но мога да ти кажа да си сложиш 4 зимни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bobo21 #3 Отговорено 17 Октомври, 2007 Я, бус Хонда? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #4 Отговорено 17 Октомври, 2007 Я, бус Хонда? Е за съжаление не е Хонда а Тойота но се надявам това да не попречи на препораъките ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #5 Отговорено 17 Октомври, 2007 Колеги , препоръчайте ми какви зимни гуми ( марка / вид ) да купя за едно бусче до 3 тона че това е тотално нова сфера за мене и хич ме няма Също така да питам , в момента бусчето е с летни гуми и ми е интересно дали вариянта да сложа само отзад ( със задно предаване е ) зимни гуми , а отпред да си останат летните ще свърши работа и няма да имам проблеми или по-добре да не рискувам и колкото и солено да е да го обуя и на четерите гуми Мерси ви предварително бате аз сам от чепеларе и имам наблюдения и опит за зима със сняг Гиславед е уникална зимна гума на добра ценахубаво е да си сложиш и отпред щото завиването ще ти е доста трудноGislaved nord frost ще останеш доволенуспех И сега ако кажеш , че има размер и за бус Гумите за бусове , са по-различни от тези за леки автомобили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cucci 0 #6 Отговорено 18 Октомври, 2007 Колеги , препоръчайте ми какви зимни гуми ( марка / вид ) да купя за едно бусче до 3 тона че това е тотално нова сфера за мене и хич ме няма Също така да питам , в момента бусчето е с летни гуми и ми е интересно дали вариянта да сложа само отзад ( със задно предаване е ) зимни гуми , а отпред да си останат летните ще свърши работа и няма да имам проблеми или по-добре да не рискувам и колкото и солено да е да го обуя и на четерите гуми Мерси ви предварително бате аз сам от чепеларе и имам наблюдения и опит за зима със сняг Гиславед е уникална зимна гума на добра ценахубаво е да си сложиш и отпред щото завиването ще ти е доста трудноGislaved nord frost ще останеш доволенуспех И сега ако кажеш , че има размер и за бус Гумите за бусове , са по-различни от тези за леки автомобили автоцентър за гуми ДИАНА има го в софия и пловив там има всякакви гуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cucci 0 #7 Отговорено 20 Октомври, 2007 нали това викам карал съм с дебика,мишлен алпин,гоодрич,ама за зимата най доброто според мен и мн.приятели е гиславеда сега има и една нова на пирели winter carving та и за нея има мн.добри отзивиа еди познат с форд транзит е с дебика фриго и също е доволента тове като падне сняг ела в чепеларе да тестваме по някоя ски писта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #8 Отговорено 20 Октомври, 2007 Колеги , препоръчайте ми какви зимни гуми ( марка / вид ) да купя за едно бусче до 3 тона че това е тотално нова сфера за мене и хич ме няма Също така да питам , в момента бусчето е с летни гуми и ми е интересно дали вариянта да сложа само отзад ( със задно предаване е ) зимни гуми , а отпред да си останат летните ще свърши работа и няма да имам проблеми или по-добре да не рискувам и колкото и солено да е да го обуя и на четерите гуми Мерси ви предварително бате аз сам от чепеларе и имам наблюдения и опит за зима със сняг Гиславед е уникална зимна гума на добра ценахубаво е да си сложиш и отпред щото завиването ще ти е доста трудноGislaved nord frost ще останеш доволенуспех И сега ако кажеш , че има размер и за бус Гумите за бусове , са по-различни от тези за леки автомобили автоцентър за гуми ДИАНА има го в софия и пловив там има всякакви гумиДа благодаря ти пак колега , но исках мнения на хора , които са тествали и си имат на представа от гуми И на мене ми е ясно и мога да отида в 20 магазина да си купя гумите , но не искам да купя някви и после да си ги блъскам в главата Не искам да изказвам експертно мнение,но миналата година в Диана нямаше бусова гума Гиславед Норд Фрост, която тьрсех и аз тогава. След доста чудене се спрях на Пирели, което се оказа доста добьр избор на много добра цена. Ако се интересуваш от точния модел свирни да го гледам и да ти го кажа. Лично аз сьм минал около 50 хил. км миналата зима с буса и проблеми не сьм имал никакви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #9 Отговорено 20 Октомври, 2007 Фриско ще се радвам , ако споделиш модела и цена Благодаря ти Цуци благодаря и за твоята информация в последния си пост Гислейвд наистина е много добра гума , но ако 80% от зимата я караш на сняг и лед , а при моя случай няма да е така или поне се надявам тая зима да не е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #10 Отговорено 22 Октомври, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #11 Отговорено 22 Октомври, 2007 oshte utre shte ti pratia modela a cenata beshe 197 lv. broikatasori za latinicata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове