Cucci 0 #1 Публикувано 12 Октомври, 2007 здравейте хонда манияциимам един въпрос- как да стана член на клуба и да сложа един стикер и аз та да дразня голфаджийте по село от чепеларе сам и аз сам фен на марката имал сам две д15б2 сега имам д14а4абе кефи си ме марката и си ме влечеако има някой нека помогнемоля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 12 Октомври, 2007 Еми бате трябва да отидеш на някоя среща на хонда клуба там ще ти дадат стикер има колеги които ще ти помогнат предполагам тука можеше май и да си порьчаш стикер мисля че беше левче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #3 Отговорено 12 Октомври, 2007 здравейте хонда манияциимам един въпрос- как да стана член на клуба и да сложа един стикер и аз та да дразня голфаджийте по село от чепеларе сам и аз сам фен на марката имал сам две д15б2 сега имам д14а4абе кефи си ме марката и си ме влечеако има някой нека помогнемоля....за да си член на клуба трябва да си манияк щото тука сме само такива да имаш най красивата и бърза кола и да издухаш 5 голфа 5 БМВ-та и 10 други марки по твой избор ...ми това е като за начало качваш видеоматериял за доказателство и получваш стикер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cucci 0 #4 Отговорено 12 Октомври, 2007 здравейте хонда манияциимам един въпрос- как да стана член на клуба и да сложа един стикер и аз та да дразня голфаджийте по село от чепеларе сам и аз сам фен на марката имал сам две д15б2 сега имам д14а4абе кефи си ме марката и си ме влечеако има някой нека помогнемоля....за да си член на клуба трябва да си манияк щото тука сме само такива да имаш най красивата и бърза кола и да издухаш 5 голфа 5 БМВ-та и 10 други марки по твой избор ...ми това е като за начало качваш видеоматериял за доказателство и получваш стикер 3 глфа толко има на село 1 бмв 6тото е само едно нали се сещаш и други марки много много ама няма видео язък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pepo 0 #5 Отговорено 12 Октомври, 2007 ) е браво аз утре се качвам в чепеларе ще правим купонче може да се видим някаде или пък направо в аляска ще се радвам да се видим и да се запознаем а ти къде живееш там защото съм виждъл няколко сивика да не е някаде около там има един тимо около хотел Айван Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cucci 0 #6 Отговорено 12 Октомври, 2007 ако е един сивик 5 г сива вече я нямасамо мойта е в чепеларе а и един колега има само че 4г.мойта е 6г. тъмно син металика пак аляска не мога да я дишам ебати и дупката иначе и аз живея близо да айвънпитай някой за Милен с хондето сигурно ме знаят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cucci 0 #7 Отговорено 12 Октомври, 2007 ) е браво аз утре се качвам в чепеларе ще правим купонче може да се видим някаде или пък направо в аляска ще се радвам да се видим и да се запознаем а ти къде живееш там защото съм виждъл няколко сивика да не е някаде около там има един тимо около хотел Айван а пак ако е един Тимо с бмв малко по отгоре сам след Тимо в дясно по улицтаа за утре лошо на работа сам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cucci 0 #8 Отговорено 14 Октомври, 2007 никой не помага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1073 #9 Отговорено 14 Октомври, 2007 никой не помага Какво искаш да ти помогнем?! Казвай! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #10 Отговорено 14 Октомври, 2007 никой не помага Какво искаш да ти помогнем?! Казвай! Май иска да се сдобие със стикер колегата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #11 Отговорено 14 Октомври, 2007 Колега, ако ти трябва стикер, пиши едно лично на колегата policeman, който ти е писал малко по нагоре и той ще ти реши проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #12 Отговорено 14 Октомври, 2007 Стикер Honda Fan Club = +3 k.c. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове