bigkolio 0 #1 Публикувано 11 Октомври, 2007 Какво ще стане ако си изключа ЕЦУ-то.Дали няма да ми падне малко разхода?Колата Сивик 1,3 94-г. D13B2. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nonamed 50 #2 Отговорено 11 Октомври, 2007 Какво ще стане ако си изключа ЕЦУ-то.Дали няма да ми падне малко разхода?Колата Сивик 1,3 94-г. D13B2.При нормален двигател - тц. Част от функцията на ЕЦУ-то при 13-ката е точно да намалява разхода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stancho #3 Отговорено 11 Октомври, 2007 колега извинявай, че ти ползвам темата, но въпросът ми е пак в тази областедин приятел ми каза, че било хубаво да се прави някакво рестартиране на комп-а ??с каква цел точно се прави, има ли полза и въобще щом джапонците не са предписали да се прави аз по-мъдър ли съм че да го правя ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest uko #4 Отговорено 12 Октомври, 2007 (Редактирано) Прави се ако е натрупал грешки, ако след като си го реснал пак направи грешка то значи има някъде повреда По принцип на хондите с PGM CARB системите по начало подават обогатена смес и компа подава сигнал на EACV клапана да пуска допълнително въздух та да стане сместа нормална при нормални натоварвания и ако изключиш ECUто то ще си дигнеш разхода значително Редактирано 12 Октомври, 2007 от uko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RENZO 0 #5 Отговорено 12 Октомври, 2007 Сега остава да кажете - как се рисетва компа ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #6 Отговорено 12 Октомври, 2007 Сега остава да кажете - как се рисетва компа ?универсалния начин е да изскубеш едната клема на акомулатора а иначе май на всички или поне на повечето си има бушон за тая цел ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #7 Отговорено 12 Октомври, 2007 от всичко което прочетох извода мисля е следния - щом всичко си е ОК и няма проблеми, нишо да не пипам благодаря за отговорите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #8 Отговорено 12 Октомври, 2007 То си е казано:If it ain't broken - don't fix it! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #9 Отговорено 12 Октомври, 2007 То си е казано:If it ain't broken - don't fix it!..имаше и една поговорка ''Дявола като нямал работа си направил рана на гъза" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове