REDASI 0 #1 Публикувано 6 Октомври, 2007 Вижте тук: http://www.bgformula1.com/index.php?page=news1&id=4279 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #2 Отговорено 6 Октомври, 2007 http://www.wrc.com/page/News/BreakingNewsD...1127799,00.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fieldy_ 0 #3 Отговорено 6 Октомври, 2007 Ей тва е новината която чакам отдавна и се чудех защо се бавят...надявам се да има мн успехи и успешно да конкурира останалите отбори... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #4 Отговорено 6 Октомври, 2007 Дайте повече инфо за колата. С какъв двигател ще е точно? 4х4 ли ще е? В кой клас ще е? Не става много ясно от тая статия. като имам повече време и аз ще се разровя да потърся. Това наистина е добра новина, ще следя с интерес. Че ибез тва моите любимци там - Субару нещо се излагат. Дано Хонда да мачка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #5 Отговорено 6 Октомври, 2007 е те се сетиха кога да пуснат ХОНДА във WRC след като вече има решение да махнат.... WRC шампионата... до няколко години Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #6 Отговорено 6 Октомври, 2007 ние ще сме 1-ви тези няколко години Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sharki #7 Отговорено 6 Октомври, 2007 да, ама не... няма ги в рали каталуня.никъде в класирането. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Accord6 #8 Отговорено 6 Октомври, 2007 Според http://www.wrc.com/page/EntryList/0,,10111~200704,00.html , колата е записана в клас A7 за Каталуня.Някой може ли да обясни какво представлява този клас и дали е Сивика е 4х4. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Noodle #9 Отговорено 6 Октомври, 2007 Няма ги в класирането щото май Type-R-а участва не във WRC шампионата, а във IRC(Intercontinental Rally Challange). Дебюта на колата е бил на 27-29 Септември на ралито в Санремо: link. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sharki 1 #10 Отговорено 6 Октомври, 2007 Нещо съм се объркал Type-R-а си участва в рали Каталуния и е на 23 позиция след втория ден: link Driver-a е D.SolàКлас А7 е от 1600cc до 2000cc включително, но не можах да открия дали Сивика е 4х4 или не То и аз не знам какво съм гледал Остава да се надяваме на добро представяне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accord6 0 #11 Отговорено 8 Октомври, 2007 През първия ден Сола бе 21-ви, втория ден 23-ти и след третия ден е 20-ти!Като за първо участие мисля, че не е зле.Пред него има 3 коли от клас А6 и една от клас N4, останалите са от клас А8.Leg Times Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ckb #12 Отговорено 8 Октомври, 2007 група А клас 7 или А7 – това са автомобили с двигатели с кубатура от 1600 до 2000 см3 без турбо компресор и две двигателни колела – обикновено предни. Мощността на двигателите достига 250 к.с. с кубатура 2000 см3. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest КалоÑ�н Кателиев #13 Отговорено 10 Октомври, 2007 Ей го наш бат' Дани с новия Civic R3 по време на shakedown. http://www.youtube.com/watch?v=Z_nXrCAOzN0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest al3x #14 Отговорено 10 Октомври, 2007 ей най-после хубава новина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hronos 20 #15 Отговорено 10 Октомври, 2007 Преди седмица писах още но няма кой да чете спортния раздел май.http://www.bgnrc.info/index.php?option=con...40&Itemid=1Автомобила няма нищо общо със WRC колите.Просто във световният шампионат освен WRC карат и други класове и групи.От следващата година стартира нова група и клас, R3. Аналогична като обем на двигателя е със А7 която вече не се използва поради ред причини.А самите WRC автомобили са реално от грпа и клас А8,/4х4 със принудително пълнене/самото съкращение означава "Световна Рали Кола"/Произвеждат се само и единствено от автомобилни производители и не могат да се продават свободно като и не са разрешени за използване освен във Световният шампионат.Но както отбелязах там карат и автомобили от други класове и групи, и са във IRC. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accord6 0 #16 Отговорено 28 Октомври, 2007 Civic R3 на JAS Motorsport спечели първите си 4 точки в IRC, финиширайки 5-ти!http://www.ircseries.com/html/readnews.asp?id=725 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eDaniel 38 #17 Отговорено 28 Октомври, 2007 Civic R3 на JAS Motorsport спечели първите си 4 точки в IRC, финиширайки 5-ти!http://www.ircseries.com/html/readnews.asp?id=725 :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #18 Отговорено 29 Октомври, 2007 А самите WRC автомобили са реално от грпа и клас А8,/4х4 със принудително пълнене/самото съкращение означава "Световна Рали Кола"/ WRC?! World Rally Championship - Световна Рали Кола?! Яко! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eDaniel 38 #19 Отговорено 29 Октомври, 2007 Колегата Hronos в бързината е объркал -> Световен Рали Шампионат. Надали е имал предвид Световна Рали Кола - човека е запознат с тези неща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Accord6 #20 Отговорено 29 Октомври, 2007 (Редактирано) Колегата Hronos в бързината е объркал -> Световен Рали Шампионат. Надали е имал предвид Световна Рали Кола - човека е запознат с тези неща. Няма грешка в поста му - WRC се използва като съкращение на World Rally Championship и World Rally Car Редактирано 29 Октомври, 2007 от Accord6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eDaniel 38 #21 Отговорено 29 Октомври, 2007 (Редактирано) Сега се разрових в нета и открих... че сте прави! Посипвам си главата с пепел - така ли се казваше Даже си ударих главата в гоуфа от срам - за справка - фотото на аватара Редактирано 29 Октомври, 2007 от eDaniel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hronos 20 #22 Отговорено 29 Октомври, 2007 (Редактирано) Защо не развивате темата по същество а все за грешки се оглеждате бе. рръй.Когате се има в предвид самия шампионат смисълът на съкращението е за шампионат.Когато се визира даден автомобил, смисълът на съкращението се използва за автомобила.WRC = Световен Рали Шампионат, като във него участват Световни Рали автомобили, и всички хомолгирани от FIA групи и класове които се съзтезават по същото време и на същите скоростни етапи но за IRC / международна Рали надпревара/Калоянчо малък си още за ми търсиш грешки.Доста има да походиш из горите и по състезания докато ти позволя да ме поправяш. Редактирано 29 Октомври, 2007 от Hronos Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zangara #23 Отговорено 6 Ноември, 2007 Най после.Откога чакам да се случи и това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #24 Отговорено 7 Ноември, 2007 (Редактирано) Калоянчо малък си още за ми търсиш грешки.Доста има да походиш из горите и по състезания докато ти позволя да ме поправяш.Колега, аз съм длъжен да се заям. Спорът ражда истината. Начинът, по който беше превел това за колата, ме подтикна към коментара ми по-горе. Кола за Световен Шампоинат е някак по-българско. Ама "световна рали-кола" ... звучи ми като "национална манджо-вилица". No offense - просто съм си чвор. Ся по темата - много се кефя, че и "Н" влизат у WRC! Forza HONDA ... преди да са закрили шампионата! Редактирано 7 Ноември, 2007 от Калоян Кателиев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове