Valri 6 #961 Отговорено 15 Април, 2012 Дообре на линия съм и аз! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
draggster 5 #962 Отговорено 15 Април, 2012 Добре, а аз ще ви дам старта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #963 Отговорено 22 Април, 2012 Днес нещо желаещи..??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #964 Отговорено 22 Април, 2012 Аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #965 Отговорено 29 Април, 2012 Днес 17:00 кафе на Флирт-а p.s. Честит рожден ден на "Policeman" Пепи жив и здрав брат...Бъди весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия,а от магия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #966 Отговорено 29 Април, 2012 Благодаря,Валка!Дано да успея днес да мина,за да почерпя на сбирката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
draggster 5 #967 Отговорено 20 Май, 2012 Колеги, не се срамувайте да заповядате днес в 17:00 на познатото място, кафе Флирт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #968 Отговорено 24 Май, 2012 Някой знае ли дали наистина има камера по новия път на петминутката или на газстанцията?Че преди малко да изпреваря един пич който пълзеше и като погледнах километража бях попрехвърлил километрите.Пък после се сетих че ми бяха казали че там имало камери,но аз се огледах и не видях никъде.Та ако някой знае нещо по въпроса ще съм му благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #969 Отговорено 25 Май, 2012 Поне за сега няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasko_esi 22 #970 Отговорено 26 Май, 2012 Здрасти колеги, моля да кажете как е времето в Плевен, защото идваме пловдивска група за Тайм атак и ще се тръгва към 4 и нещо тази нощ! Все пак да знаем как да се подготвяме с оборудването и дрехите Мерси и очаквам подкрепа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #971 Отговорено 26 Май, 2012 Само дето не е заваляло!!!Взимайте дъждобраните и дебелите дрехи 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #972 Отговорено 26 Май, 2012 Вали вече нон-стоп от няколко часа и е студено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasko_esi 22 #973 Отговорено 26 Май, 2012 Мерси колеги, вече се отказахме - няма смисъл при създалите се атмосферни условия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
draggster 5 #974 Отговорено 27 Май, 2012 Жалко за колегите от плд, че няма да дойдат, но пък това не отменя кафето в 17.00 на флирта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MOSFET400 0 #975 Отговорено 1 Юни, 2012 Неделя ще намина към кафето около 17 часа. Ще има ли други? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #976 Отговорено 1 Юни, 2012 Ще има,както винаги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MOSFET400 0 #977 Отговорено 2 Юли, 2012 Колеги здравейтеКъде в Плевен мога да си купя оригинални (или читави заместители) маншони за полуоските на concerto и ако знаете да ме ориентирате, колко парички да приготвя за майстора?Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #978 Отговорено 2 Юли, 2012 Звъни на този тел.0889834767-Мариян.Той има маншони и ще ти ги смени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Накура Микаца 72 #979 Отговорено 31 Юли, 2012 Утре вечерта да направим няк'во кафенце аа уу ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
draggster 5 #980 Отговорено 11 Август, 2012 Малеее, колко ни е остаряла темата...... я всички утре, разбор на националната...мястото няма да го казвам, който отгатне, ше се видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #981 Отговорено 12 Август, 2012 Аз помислих,че всички са измрели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #982 Отговорено 12 Август, 2012 Ехееее ко стана ве ??? дори и Vartan каза че ще отскочи днес егаси.....! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mi6ankin 8 #983 Отговорено 17 Ноември, 2012 Каде сте от 12 август бе е е е е е е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MOSFET400 0 #984 Отговорено 11 Декември, 2012 Хондаджии де сте бре, никви ви няма. /> Имам въпрос. Някой да продава алтернатор за хонда кончерто (д16а9). Или да ми каже, може ли да се намерят(къде в Плевен) читави части(четки, реле.....). Утре майстора сваля алтернатора за диагностика. Иначе проблема е, че незарежда, но от 5 000 оборота на горе зарежда. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
draggster 5 #985 Отговорено 11 Декември, 2012 Моят старият го ремонтирах в магазина за части малко под бившият "Млад Техник" (срещу ВиК). Магазина е за резервни части и ауспуси. Аз сменях реле регулатор, цена обаче не помня вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bnight 1 #986 Отговорено 11 Декември, 2012 Хондаджии де сте бре, никви ви няма. /> Имам въпрос. Някой да продава алтернатор за хонда кончерто (д16а9). Или да ми каже, може ли да се намерят(къде в Плевен) читави части(четки, реле.....). Утре майстора сваля алтернатора за диагностика. Иначе проблема е, че незарежда, но от 5 000 оборота на горе зарежда. Благодаря Аз намам ама само да вметна че така като гледам май всички Кончерто-та D16A9 в БГ са се събрали в Плевен И да питам как точно откри че над 5000 оборота зарежда ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #987 Отговорено 11 Декември, 2012 ми сигорно лампата му угасва след 5к. или са закачили мултицет и е дигнал напрежение над 12v след 5к. RPM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MOSFET400 0 #988 Отговорено 12 Декември, 2012 Благодаря за бързите отзиви. Колегата CLERO е прав. Над 5к >U=14.2VСега карам колата в сервиз и ако има резултати ще пиша. Иначе една среща този уикенд(ако стане колата разбира се...)? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MOSFET400 0 #989 Отговорено 12 Декември, 2012 Колата е готова. Беше нагорял ротора. Четките са изкряли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #990 Отговорено 13 Декември, 2012 А нещо се беше наплашил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliyanz 0 #991 Отговорено 13 Януари, 2013 Здравейте! Предстои ми смяна на ангренажен ремък, ролки и т.н., и ме интересува къде в Плевен ще ми свършат добре тази работа. През последните дни обиколих няколко сервиза, но като кажа Хонда и получавам малко не сигурни отговори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
НемаСмисъл.... 0 #992 Отговорено 14 Януари, 2013 Здравейте! Предстои ми смяна на ангренажен ремък, ролки и т.н., и ме интересува къде в Плевен ще ми свършат добре тази работа. През последните дни обиколих няколко сервиза, но като кажа Хонда и получавам малко не сигурни отговори.в индустриална,до метро при Мариан... виж по назад за номера му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #993 Отговорено 16 Януари, 2013 Колеги търся си задно стъкло за Акорд 5-та 94-та година английски ако знаете някой да продава или някоя автоморга конкретна която може да ми свърши работа напишете.Днес така или иначе ще обикалям ама ще съм благодарен на всякаква информация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
НемаСмисъл.... 0 #994 Отговорено 25 Януари, 2013 Колеги търся си задно стъкло за Акорд 5-та 94-та година английски ако знаете някой да продава или някоя автоморга конкретна която може да ми свърши работа напишете.Днес така или иначе ще обикалям ама ще съм благодарен на всякаква информация.На Дружба в кобрата няма ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #995 Отговорено 26 Януари, 2013 Аз имах в предвид старо оригинално стъкло колега,но вече тъй или иначе съм го сменил.В Кобрата пък и при другите има само китайски а аз не съм имголям фен.Както и да е вече е сменено.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MOSFET400 0 #996 Отговорено 27 Април, 2013 Колеги живи ли сте? Нека малко да събудя темата. Трябва ми стартер за хонда кончерто (Д16А9). Сегашния прави бъзици, някой път работи, друг път цъка и не иска да завърти. Понеделник го свалям да диря проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #997 Отговорено 28 Април, 2013 Имам стартер като за теб:-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mi6ankin 8 #998 Отговорено 2 Юни, 2013 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didofity 7 #999 Отговорено 25 Юни, 2013 На 28-ми в 10:00ч. Тръгваме от бензиностанция Еко за национална среща към Хисаря.Които иска да заповяда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #1000 Отговорено 25 Юни, 2013 Аз ще ви посрещам в петък на Хисаря,защото пътувам в четвъртъка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове