Jump to content
bate_em4o

А какво ще кажете за джипките?

Recommended Posts

Да съберем мнения,помощ и каквото ви доиде на ум за HONDA джипове!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да съберем мнения,помощ и каквото ви доиде на ум за HONDA джипове!

В събота вечерта видях една Honda Pilot с ам. регистрация на паркинга на Била в Младост. По принцип не съм голям фен на SUV-овете, но този определено ми събра очите :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest �иколаи

Аз карам Honda CR-V 2.0 i 125hp 1998година.Супер е джипката преди съм карал и нисан патрол и два форда (пикап).Бих казал че хондата се държи доста добре и може да се сравнява с нисана :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

завиждам им на американците!това чудо струва само около 30000$

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко от американската авомобилна продукция е на по-ниски цени, в сравнение с тукашния пазар - за наше съжаление. Вземи една CIVIC Coupe, чиято цена започва ако не се лъжа от 14 000 USD - яко нали?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ви споделя първи наблюдения за мойта CRV.Докараха ми я от Англия естествено с обратен волан,свикнах и лесно буквално за 3-4 дена без да съм карал преди такава.Колата е 2000г. 150коня.Прави ми впечатление,че при остър завой отзад скърца,пука сякаш нещто всеки момент нещо ще се откъсне.Във форума четох,че това се оправяло със смяна на маслото в задния диференциал,ще го сменя и ще пиша какъв е ефекта.Някои имал ли е подобен проблем и как го е решил?Иначе колата е като пушка,настъпваш газта и излиташ!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре си прочел :) ама ако скърца толкова силно май само смяна на маслото няма да е достатъчназа това не се мотай - колкото по-скоро го смениш толкова по-добре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Колко горе-долу харчи на градско каране?Тези дни ще я засека моита,но ако можеш даи информация за сравнение.Mойта харчи между 10-11 зависи как я настъпвам;)ПП: Смени си маслото както каза колегата и ако не се оправи скърцането и тропането значи имаш по сериозен проблем с диференцияла.И честито за джипката ;)

Редактирано от V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая работа с маслото стана,смениха го и всички странни звуци изчезнаха. ;) сета имам желание да хукна по Балкана но за съжаление нямам време. Благодаря на всички,които писаха!По нататък ще кача и малко снимки,та да се похваля де... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а честито - извади късмет, да го сменяш на всеки 60 000км или като заскърца пак

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o

Хрумна ми една идея.Знае ли някои как точно става автоматичното включване на задния мост?По електронен или по механичен път?Идеята ми е за принудително включване.Ако е по електронен път има доста добри шансове да стане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето това е моята "МОМА АНГЛИЧАНКА" :):);)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Страхотна кола!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest XapBu

не си първия който се сеща за подобен трик :cool:за съжаление обаче не е лесно да не кажа невъзможно - системата е хидравличнаей тук има кратко описаниеhttp://corporate.honda.com/press/article.a...=20010220001295радвай й се на колата както си е - от хонда си знаят работата да ти е честита :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Засекох и разхода-почти12 на100. Само градско каране.Колеги това много ли е?Или е нормално?Прочетох за принудителното задно,наистина много трудна работа да стане!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абсолютно нормално - джип е все пак, има седани които не могат да се похвалят с толкова

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o

Нов проблем!Скапа ми се машинката на предно дясно стъкло!Знае ли някой дали на всички врати машинките са еднакви или не?Става въпрос за ел.моторчето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде бе хора!Помагайте!Идва жегата!

Редактирано от bate_em4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...