sdd_pz 0 #1 Публикувано 28 Септември, 2007 Хондата ми е Сивик 89г. 1.5 моно инжекция. Проблема е че глъхне на всякакви обороти но когато загрее (принерно когато съм я карал над 20 мин.). Преди това има пак същия проблем но поне може да се кара пълни си оборотите с малки прекъсвания до 3000 след това върви нормално. А като си вдигне температура се започва едно прекъсване постонно и 3000 оборота се вдигат много трудно дори като и подам повечко газ и гасне. Сменял съм до сега дистрибуторна капачка , свещи , кабели , ремък , ролка , бензинов филтър. Та искам да попитам според вас какво и е и някои ако може да ми препоръча майстор в Пловдив или някаде по близо до Пазарджик от кадето съм аз. Благодаря ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #2 Отговорено 29 Септември, 2007 данеби сондата да го прави тоя проблем?или катализатор,ако още имаш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GeFi #3 Отговорено 29 Септември, 2007 нека се изкажат вещите по вапроса ама най-добре бегай я води на доктор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gazarat_pz #4 Отговорено 29 Септември, 2007 нека се изкажат вещите по вапроса ама най-добре бегай я води на доктордОБЪР ДОКТОР в Пловдив знаете ли защото в ПЗ немогат да ми я оправат никаде за съжаление Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #5 Отговорено 29 Септември, 2007 Пробвай да смениш бубината с някоя работеща от някой авер, явно е от елемент намиращ се близо до двигателя и му влияе температурата. На един авер му се случи точно това, като загрее двигателя и бубината се ебаваше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове