Jump to content

sdd_pz

Фен
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно sdd_pz

  • Ранг
    Хондосан
  • Рожден ден 11.06.1984

Contact Methods

  • MSN
    sdd_pz@abv.bg
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пазарджик
  • Интереси
    Автомобили, Компютри, Дизайн,
  1. Браво колега наистина добре се е получила колицата. Смея да твърдя една от най-готините и идивидуални хонди в БГ.И аз като другите колеги бих те посъветвал за задния капак, според мен един трибал татус ще стои екстра там.Поздрави и продължаваи в същия дух.
  2. Главно реле да ти се намира случаино и колко парички
  3. То е ясно че колкото е по скъпа колата толкова по скъпа е седалката ама е малко пресилена тази цена според мен айде ако бяха 2000$ по бива немаше да обърна и внимание. Какво сложиха толкова по нея ?!?! Някаде из нета бях намирал НСХ двигател да се продава за 5000$ повече от седалките. А колкото до слапа. Някои компетентен ако може да каже възможен ли е такъв слап и с генерации да кажем 5,4 сивик или пък црх
  4. Това заглавие ми харесва ---> It's Simply Not Enough to Use a B16 Engine In Your Civic - Try an NSX on for Size.http://www.superstreetonline.com/featuredv...gine/index.htmlДруго нещо от което останах е ---> Honda NSX-R Recaro Seat = $8,340.00 http://www.scienceofspeed.com/products/int...SX/Honda/seats/
  5. Колата е екстра все пак е хонда аз грозна такава несам виждал. Що се отнася до така наречените комарници "стеидж уан" са за това сигурно не се харесват но от там се почва според мен. Днес комарник утре интеркулер комарник .
  6. Пропуснах да попитамhttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=21592Значи ли че от шлайфането на главата се оправила и нема глъхнене? Писах лс на пича ама не отговаря затова питам тук.И още нещо ходих на скоро до Хонда в Пловдив обесних им какъв е проблема и ми казаха че е за регулаж на клапаните. Как мислите вие?
  7. Стертера е 6 точки (върти си нормално) сменян е и той скоро. Проблема е че пали когато иска. преди 3-4 дена я запалихме за пъри път от може би 6 месеца но глъхне си яко от 2000 до 4000 сигурно ги прави за 5 сек (това като се натисне рязко) ако натискаш като баба се изфорсира много добре почто както трябва но след намесата на miHo преди това не ставаше проверихме доста неща както и всички датчици и буксички. Грешки няма имаше но я оправихме буксата на единия ижектор. След 2-ва дена човъркан
  8. Стертера е 6 точки (върти си нормално) сменян е и той скоро. Проблема е че пали когато иска. преди 3-4 дена я запалихме за пъри път от може би 6 месеца но глъхне си яко от 2000 до 4000 сигурно ги прави за 5 сек (това като се натисне рязко) ако натискаш като баба се изфорсира много добре почто както трябва но след намесата на miHo преди това не ставаше проверихме доста неща както и всички датчици и буксички. Грешки няма имаше но я оправихме буксата на единия ижектор. След 2-ва дена човъркане и паленв свърши и бензина. Взехме и бензинче сипахме и оттогава до днес неще да запали цент.Следваща работа ще да е да проверим релето. Случаино попаднах на този линк и ми светна за релето http://www.askmehelpdesk.com/cars-trucks/f...-post-9924.htmlБлагодаря за предположенията.
  9. sdd_pz

    Д15Б2

    Адски проблем с хонделката ми несъм я карал от 2 години вече само чат-пат и чувам гласа когато запали. Доста хора ми казват а и като следя темите в форума за синдрома на Д15 много лосша работа хора не го пожелавам на никой горд собственик на иначе перфектен двигател някои ще каже има и по-перфектен верное има понеже ми е първата хонда и първия двигател ............ абе първата любов ръжда не хваща. Та стига толкова приказки че стана като втора част на титаник. С риск да се повторя ще ви кажа какво прави колата пали от време на време когато си поиска(През ден,месец,година.Странна работа). Като успее да запали (умирам от кеф като я чуя) се почва едно глъхнене едно чудо и така до днес. Сън не ме лови вижте в колко сам постнал темата Моля някои ако има решение на проблема ми като изклиуцхим смяна на двигатели,моно инжекци и тем падобни да натисне най-близкия бутон за лс и да ми пусне съобщение обещавам че освен с възнаграждението за труда които е положил ще ходи 3 дена на четири крака. Сменени : Вода ,Масло,Маслен фитър,Бензинов,Въздушен,Кабели имам два чифта,много свещи не е от тях със сигурност, ремък,ролка,комутатор,резервно делко,няма катализатор то по точно генерацията цялата е в мазата и какво ли още не е сменено в рамките на тези 2 години.Важно е да отбележа че сам много благодарен на miHo че дойде момчето и като спец подходи към ситуацията с колата ми. Дойде и започна да отхвъля сякакви варянти едно по едно а не като някои маистори които гледат да земат парата па другото не е важно. И тои беше едиствения които не ме е било страх да не омаже нещо. Доста се промени състоянието след намесата му кум хубаво разбира се но уви пуста Д15-ка откак навърши 18 г. (пълнолетие) си прави каквото иска.Така че благодарности на miHo, на всички които са дали съвет , и на тези които ще дадът сега след темата. Благодаря за вниманието.
  10. Като ти светне чек лампата (жълтата лампа) значи компютара отчита грешка за да разбереш каква е грешката и в последствие каде е проблема трябва1. Компютъра ти се намира на пода под жапката. Дърпаш мокета и там ше видиш една доста голяма котия с кръгло прозорче на нея през прозорчето се вижда една лампичка.2. Лампичката показва каде е грешката в зависимост от това колко пъти мигне.3. Свали си АУТОДАТА от някаде там пише грешките по номера на миганията.4. Като запалиш и светне чек-а почваш да броиш гледаш в програмата и оттам нататък ще знаеш каде е проблема.Имам проблем от този род дава ми грешка в инжекторите. Провери буксите които са ти на инжекторите те са една под друга една долната е за ниските горната за високите обороти (Но виж каква е грешката може и да не е от моноинжекциона и ти пойелавам да не е от там че иначе ще да си хванал синдрома на Д15Б).Надявам се да съм помогнал.
  11. - това е видео как работи в-тек-аhttp://www.artsautomotive.com/RSXValveAdjust.htm - това е като видеото но нагледноhttp://www.team-integra.net/sections/artic...?ArticleID=1000 - а това линкче има доста от карантията на В-тек и и не В-текНадявам се да съм помогнал.
  12. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=6264
×
×
  • Създай нов...