Dakela 0 #1 Публикувано 27 Септември, 2007 Извинявам се ако има нещо нередно с моя профил но съм нов.Искам да ви попитам каква може да е повредата на CRX Б16А1 двувалка 150 коня казаха ми 4е единия вал е счупен какво може да му има и колко пари би ми излезнал ремонта на колата която съм харесал Чакам отговор благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakela 0 #2 Отговорено 27 Септември, 2007 няма ли някой да ми отговори?????моля ви помогнете ми за избора на hondata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hronos 20 #3 Отговорено 27 Септември, 2007 Към момента по дбре да си вземеш разбиращ от Хонда майстор и да погледне човека.Около 2025г. сигурно вече и от разтояние ще могат да се установяват повреди и да се отстраняват но за момента още е невъзможно.Послушай ме да не хапнеш дървото със тоя строшен мотор че ремонта му е соленичък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #4 Отговорено 28 Септември, 2007 10000лв......не грешка 100лв купувай го Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakela 0 #5 Отговорено 1 Октомври, 2007 аиде де няма ли кой да ми отгожори да я зимам ли или не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #6 Отговорено 1 Октомври, 2007 Е добре де... напиши поне откъде си, че да ти препоръчаме майстор, който да я погледне... Така на сляпо не става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #7 Отговорено 1 Октомври, 2007 CRX Б16А1 двувалка 150 коня казаха ми 4е единия вал е счупенТвърдо не!Хонда се слави с най-здравите мотори,ти си прави сметка за този! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1073 #8 Отговорено 1 Октомври, 2007 Пич,като толкова искаш такъв ЦРХ с мотор Б16А1 виж колегата BOSS HOGG,той вкарва такива читави По-добре дай кинти ,но вземи добра кола ,за да не береш ядове после Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #9 Отговорено 1 Октомври, 2007 (Редактирано) и ако сисе отkaзал сподели каде е колата да си е вземем за части поне Редактирано 1 Октомври, 2007 от edikoisi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dakela #10 Отговорено 2 Октомври, 2007 от софиа съмколата е доста евтина и искам да знам ако я взема колко пари ще ми излезне ремонта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hronos 20 #11 Отговорено 2 Октомври, 2007 Купувай де, като е евтина.Да не сме гадатели тука, 2000лв. устройва ли те.И тоя който ще и прави ремонта не знае колко обаче ти си............и упорит.Колко та колко.Аз намерих един Акорд много смачкан я ти ми кажи колко ще ми струва тенекеджийската работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakela 0 #12 Отговорено 4 Октомври, 2007 мерси сигорно 6те го зема за части Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D_K 3 #13 Отговорено 8 Ноември, 2007 Човек даи некви координати че се интересувам от колата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове