ma4o 11 #1 Публикувано 26 Септември, 2007 Да направим последна разходка из природата преди зимата за тези които незнаят нощтувката е 5лв а пътя до там е 40км в едната посокалако има желаещи да пишат ако има въпроси казваите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 26 Септември, 2007 Мачо, Мачоооо.... остаря баце... вече недовиждаш ми се струва, а и си станал по-баавен - изпревариха те ;)http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=14380 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #3 Отговорено 27 Септември, 2007 Ма4ооооооооооооо, а нас на 07.10.2007г. кой ще ни подкрепя морално на Калояново? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #4 Отговорено 27 Септември, 2007 Ми да той каза че ще пусне темата, но нещо се забави... та реших аз да пусна все пак съм и леко рожденник на 10.06;) Да ви дам жокер. Има и още един рожденик на същия ден, хайде той да вземе да се намеси и да обедини темите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #5 Отговорено 28 Септември, 2007 Ма4ооооооооооооо, а нас на 07.10.2007г. кой ще ни подкрепя морално на Калояново? споко ще измислим нещо малко позабравих ще ги съчетаем някакси нещата та всички да са доволни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DazzleDream 0 #6 Отговорено 28 Септември, 2007 мен ма влече мисълта за ликенда на искъра, щот хондата обещана да вози девойки на кино в неделя и едва ли ще успея за месечната вдруги ден, малко повече инфо, щот искъра голям? та къде тфа мероприятийце по точно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #7 Отговорено 30 Септември, 2007 (Редактирано) Там сме Мачо...ама и чичо Краси да дойде ;) Редактирано 30 Септември, 2007 от OXYGEN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lupi1981 0 #8 Отговорено 30 Септември, 2007 А каде по точно се намира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gkb 37 #9 Отговорено 1 Октомври, 2007 интересна идея кажете къде ? на щъркела или от другата страна откам ихтиман на бунгалата /на мен там повече ми харесва/?може да направим една бурна вечер .. и сутринта на калояново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #10 Отговорено 1 Октомври, 2007 Взех снимката от една друга тема за /Л/Уикенд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gkb 37 #11 Отговорено 1 Октомври, 2007 аз не се ориентирам по тази карта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Blondy 4 #12 Отговорено 2 Октомври, 2007 Ще се ходи ли на Искъра или ....Позабравихте темата нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #13 Отговорено 2 Октомври, 2007 Айде верно по-сериозно` Предлагам да почне записването` Аз + 2-3 женски` следващия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gkb 37 #14 Отговорено 2 Октомври, 2007 Айде верно по-сериозно` Предлагам да почне записването` Аз + 2-3 женски` следващия Бате Тишооо ... каде се загуби беее аиде .. и аз бих се включил .. усештам че ще е .. много ... знамем си какво може в неделя до калояново да отскочим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #15 Отговорено 2 Октомври, 2007 За мен 2 места Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #16 Отговорено 2 Октомври, 2007 аз също не се ориентирам , макар да познавъм доста добре язовира , бунгала има на щъркела , по пътя за ихтиман и след киноцинтъра та за кой става въпрос , за тея след киноцентъра са на един познат , при ихтиман са базата на пали и при жоро има едни бунгала , на щъркела май са 2 вида Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #17 Отговорено 3 Октомври, 2007 Ако не се лъжа това е пътя за бунгалата. Слиза се от магистралата на първата отбивка за Ихтиман (веднага след самолетната опашка). Ако искате мога и по-подробно да опиша пътя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #18 Отговорено 3 Октомври, 2007 тва май са на жоро бунгалата , като слезеш по черния път от дясно е заведението , а от ляво са бунгалата аз може да прескоча за през деня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #19 Отговорено 3 Октомври, 2007 Мда. Само че кръчмата е отляво като слезеш а бунгала има и от двете страни. Тия отляво са след едно мостче... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #20 Отговорено 3 Октомври, 2007 (Редактирано) то там на доста близко има 2 селища с бунгала , едната е базата на пали , може и за нея да става въпрос , не съм ходил там ма ще ви намеря а Жоро е един висок едар с черна коса и очила Редактирано 3 Октомври, 2007 от dimy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #21 Отговорено 3 Октомври, 2007 то там на доста близко има 2 селища с бунгала , едната е базата на пали , може и за нея да става въпрос , не съм ходил там ма ще ви намеря а Жоро е един висок едар с черна коса и очила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #22 Отговорено 3 Октомври, 2007 (Редактирано) Бате Ники , освен и аз да дойда за една нощувка с вас За целия "ликенд" няма да мога но за най-силната вечер мисля да дойда Редактирано 3 Октомври, 2007 от Dakata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #23 Отговорено 3 Октомври, 2007 Мхм... може би и аз ще цъфна за една вечер. А до там с по-ниска кола стига ли се? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #24 Отговорено 3 Октомври, 2007 . А до там с по-ниска кола стига ли се?ми горе в началото беше кофни може и да закачиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #25 Отговорено 3 Октомври, 2007 . А до там с по-ниска кола стига ли се?ми горе в началото беше кофни може и да закачишСпоко, стига се...Е, няма да можеш да паркираш пред бунгалото както правим, но ще стигнеш. Аз лятото с койловърите свалени, така че закачах всеки легнал полицай ходих... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #26 Отговорено 3 Октомври, 2007 Колко часа на Метро в Петък, по-рано по-добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #27 Отговорено 3 Октомври, 2007 Колко часа на Метро в Петък, по-рано по-добре. Тишка, аз по-рано от 6,30 няма да мога Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #28 Отговорено 3 Октомври, 2007 е екстра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #29 Отговорено 3 Октомври, 2007 Ти доло не гледай, а казвай? (didone) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #30 Отговорено 3 Октомври, 2007 Ето и нещо за присъствалите на първия Ликенд :) Поздрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #31 Отговорено 3 Октомври, 2007 ще показвате снимки после Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dakata #32 Отговорено 3 Октомври, 2007 Добре , пишетеме и мен (трима сме в колата ) +3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #33 Отговорено 4 Октомври, 2007 Много сте несериозни бе Който иска да идва, утре в 7 на паркинга на Метро. Пазаруваме мръвката и пиенье и тръгваме.Ако някой ще идва в събота и не е сигурен за пътя - навигация в реално време на тел. 0878500536 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest B.Angelov #34 Отговорено 4 Октомври, 2007 Здравейте на всички...Тъй като аз никои не познавам от форума....а имам огромното желание да се запозная с вас исках да разбера дали приемате нови хора и дали ще е възможно и аз да се включа в организацията за Искър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #35 Отговорено 4 Октомври, 2007 Разбира се, ела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #36 Отговорено 4 Октомври, 2007 Други желаещи няма ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #37 Отговорено 4 Октомври, 2007 (Редактирано) мен ма влече мисълта за ликенда на искъра, щот хондата обещана да вози девойки на кино в неделя и едва ли ще успея за месечната вдруги ден, малко повече инфо, щот искъра голям? та къде тфа мероприятийце по точно?Кво стана с мераците, само те ли останаха? Редактирано 4 Октомври, 2007 от ti6o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimy #38 Отговорено 4 Октомври, 2007 аз ще мина за по една бира събота или неделя незнам кога Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #39 Отговорено 5 Октомври, 2007 Аз ще съм на паркинга на Метро към 19:00 часа. А в събота.... хъъъмммммм май ще дойдат още няколко човека и някоя жена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #40 Отговорено 5 Октомври, 2007 я дайте някакав тел за връзка , може и тая вечер да цъвна моя е 0897802266 - дими Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове