ivaivalito 8 #1 Публикувано 26 Септември, 2007 Гледам правят реклама на някаква Газ с добавка в Петрол някой да има отзиви ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 206 #2 Отговорено 26 Септември, 2007 днес ще мина покрай "мойта" газстанция на Петрол, да видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #3 Отговорено 26 Септември, 2007 много се надявам да е мн по яка и да е на същата цена ако е само там ще зареждам....аз незна каде има такава газостанция оба4е...поне не се сещам...те нали са с лукойл...ама там маи няма такава ? или ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #4 Отговорено 26 Септември, 2007 Четох статия за новото гориво, било плод на 2 годишен труд в некви лаборатории, ред тестове и така нататък. От компанията рекламират 10% икономия на фона на 3% завишение в цената, така чистата ти печалба щяла да е 7%. Ха дано да е така Аз лично още не съм зареждал понеже бутилката ми е пълна, но следващото зареждане ще е от тази нова Блу Форс Газ Не вярвам да имаш веднага ефективност, пък и мисля че ще зависи от настройките, а бе ще се пробва и ще се види става ли или не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lud fen #5 Отговорено 26 Септември, 2007 аз от доста време си зареждам само на петрол и от многото проби които съм направил най-много съм доволен от тяхната газ дано новата е още по добраенергия за хората + the power of dreems Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DESO D15B2 #6 Отговорено 29 Септември, 2007 тя тази новата газ щте я има и бензиностанции ЕКО чух че в софия вече имало от тази газ но кога щте доиде и до русе незнам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #7 Отговорено 1 Октомври, 2007 тя тази новата газ щте я има и бензиностанции ЕКО чух че в софия вече имало от тази газ но кога щте доиде и до русе незнам.Не ми се вярва на ЕКО да я продават понеже от Петрол заявиха че тяхната газ ще се продава единствено в техните обекти, а ако други искат да я продават ще трябва да минат под техния знак, затова ме съмнява тази твоя новина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #8 Отговорено 1 Октомври, 2007 вече 2-3 бутилки издухах от новата газ................ ами колата върви кат улава - ми с тоя автомат на бензин на сухо почти не може да превърти гумите при това бяха 195/65/15, а ся 225/45/17 ги пали направо с новата газ До преди 3 дни карах с нормалната газ - ами нищо общо няма, а с тази егати паура Сякаш на друга кола се качих. При положение че се кефя и настъпвам тези дни, разхода ми остана същия, което ми говори че наистина ще даде и икономия при нормално настъпване. Карайте докато не са я прекръстили и нея...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest STANCHO 1 #9 Отговорено 1 Октомври, 2007 Аз днес говорих с хора който правят колонките на "Петрол" (Кълвача) и наистина има нещо по различно в тази газ, защото хората се оплакаха че от тази постоянно изгарял един датчик който стои на колонката, още не съм я пробвал газта но при първа възможност пълня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #10 Отговорено 2 Октомври, 2007 А каде може да се зареди такава газ Лукойл има ли те не са ли лукйл петрол или сьм нещо в грешка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #11 Отговорено 2 Октомври, 2007 А и да ви питам всички бензинонстанции Лукойл са на Петрол и дали ще намеря тази газ там ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #12 Отговорено 2 Октомври, 2007 ами и аз снощи заредих колата минах 280км наистина ми се стори колата по добре и малко икономия даде ама тъпото е че може и да нестъпя повече там! защото в 30л бутилка ми нахака 32,5л и това ако не е мушенничество пък на! слагаха гаста на 7 атмосфери! при положение че трябва да е повече и така влиза въздух За Бургас някаде другаде освен до миража има ли от таз гас? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #13 Отговорено 2 Октомври, 2007 А някой ще ми каже ли каде мога да заредя такава газ на лукой има ли от тази течност лювопитен сьм как ще варви хондата с тази газ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #14 Отговорено 2 Октомври, 2007 А каде може да се зареди такава газ Лукойл има ли те не са ли лукйл петрол или сьм нещо в грешка И аз преди си мислих, че са горе-долу едно - е май не са. Имат някакви договорености, ама не са на едно. Но - има едно НО - има смесени бензиностанции - ЛукОйл - Петрол, на вид са като нормален Лук, ама под тяхното лого има и логото на Петрол и на тях би трябвало, да може да се сипе от новата газ, защото гледам 2 Лук-а - единия нормален, другия Лук-Петрол на единия беше на 0.99лв на другия на 1.04 ... та вероятно и там беше от новата газ ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest marcinqra #15 Отговорено 2 Октомври, 2007 Къде в София я има тая прословута газ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #16 Отговорено 2 Октомври, 2007 до вчера бе 1.06, днес издухах 2 бутилки на 1.03 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #17 Отговорено 3 Октомври, 2007 а някой виждал ли е каква е цената на въпросната "добавка" - уж този Хелиос се провада по бензиностанции и в малки разфасовки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #18 Отговорено 4 Октомври, 2007 а някой виждал ли е каква е цената на въпросната "добавка" - уж този Хелиос се провада по бензиностанции и в малки разфасовки За каква добавка става въпрос? Тази газ си е направо с добавката вътре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VTEC 18 #19 Отговорено 4 Октомври, 2007 Майна кажи от каде в Пловдив я пипна тази новата газ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #20 Отговорено 4 Октомври, 2007 Майна кажи от каде в Пловдив я пипна тази новата газ?Златко, ми аз зареждам срещу теца на Карловско шосе, чак там ходя засега другаде не зная да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 206 #21 Отговорено 4 Октомври, 2007 а някой виждал ли е каква е цената на въпросната "добавка" - уж този Хелиос се провада по бензиностанции и в малки разфасовки За каква добавка става въпрос? Тази газ си е направо с добавката вътре така е, но оказва се нямам на път Петролска станция, а да обикалям 5км в София за едниния гъдел .... , а добавката уж на много места се продава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #22 Отговорено 4 Октомври, 2007 а как смятате да слагате тая добавка към газта???????нещо не връзвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lud fen 0 #23 Отговорено 4 Октомври, 2007 ми тя добавката си е вътреаз вече сипах на 1.05 и засега не виждам разлика пък ще видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #24 Отговорено 4 Октомври, 2007 ами как ви се струва дада ми икономия около 15 20 % ! не го вярвах ама..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #25 Отговорено 5 Октомври, 2007 има и отделно добавка която струва 2 лева за 20 литра , а за сипването на добавкате се обаждаш на газаджията и тои я слага в една джаджа.разликата е много голяма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #26 Отговорено 5 Октомври, 2007 има и отделно добавка която струва 2 лева за 20 литра , а за сипването на добавкате се обаждаш на газаджията и тои я слага в една джаджа.разликата е много голямаха сега де, добавка към газта, която се продава отделно и по някакъв начин ти я ръгат в бутилката, така ли? Клени, дай повече инфо за тази добавка и каква точно е разликата? Също къде се продава тази щуротия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #27 Отговорено 5 Октомври, 2007 да...2 лева давам всякак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #28 Отговорено 5 Октомври, 2007 (Редактирано) добавката мисля че е на Хелиос и случайно я видях на една бензиностанциа,малка черна дълга тубичка-имаше и за бензин и за дизел.Добавката се сипва в една алуминиева джаджа,която се завива на пълначката на колата.Разликата беше всеедно да караш с 91 и после да сипиш 100+.Пробваите и споделете вашите мнениа. Редактирано 5 Октомври, 2007 от kleni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #29 Отговорено 5 Октомври, 2007 добавката мисля че е на Хелиос и случайно я видях на една бензиностанциа,малка черна дълга тубичка-имаше и за бензин и за дизел.Добавката се сипва в една алуминиева джаджа,която се завива на пълначката на колата.Разликата беше всеедно да караш с 91 и после да сипиш 100+.Пробваите и споделете вашите мнениа.недей да я употребяваш за пиене братле - противопоказно е нещо нете разбрах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #30 Отговорено 6 Октомври, 2007 в тази тема става въпрос само за пропан-бутан с добавка - това е новата газ на Петрол, а ти пишеш какви добавки за повишаване на октана на бензина си използвал. Дано сега да съм по-ясен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #31 Отговорено 6 Октомври, 2007 Колега пиша за добавка за ГАЗ , и че тубичката на добавката за ГАЗ есъщата като на бензина и дизела... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 206 #32 Отговорено 6 Октомври, 2007 да, дори във един авто-форум който няма да спомена пишеше че това е добавката, която слагат от Петрол Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #33 Отговорено 6 Октомври, 2007 Blueforce газ от Петрол - "Енергия за Хондата!" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #34 Отговорено 6 Октомври, 2007 Колега пиша за добавка за ГАЗ , и че тубичката на добавката за ГАЗ есъщата като на бензина и дизела... ясно, странна гимнастика , но явно са решили проблема, като са я интегрирали направо в газта. Но ефекта наистина е чувствителен, евалата! Малко ме беше яд, че като карам на газ е по-тромава колата, но това вече е история. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mark Antoniy 0 #35 Отговорено 8 Октомври, 2007 При мен си се същия мъртвец ......Бензин му е майката за вървене. Дано поне даде икономия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 206 #36 Отговорено 8 Октомври, 2007 Майна, ти с каква газова си - инжекцион или обикновена?Аз си мисля че ако има ефект той трябва да е най-голям при по-обикновени и по-ненастроени газови Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ironstone #37 Отговорено 8 Октомври, 2007 (Редактирано) EDIT: Игнорирайте поста Редактирано 8 Октомври, 2007 от Ironstone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gandalf 0 #38 Отговорено 8 Октомври, 2007 Пробвах и аз тази нова газ.Доволен съм! Карах извънградско като съм поддържал точно 100км/ч и разхода ми беше 6,8л/100км.Двигателя ми е 1,4 - 90к.с., като с преди при такова каране ми е давала около 7,8-8/100.Може да е субективно усещането ми, но имам чувството, че на ниски обороти поема по добре колата.Абе струва си според мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #39 Отговорено 8 Октомври, 2007 Да има разлика с тая гас июп икономична и пьргава стана колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
323f-fan 4 #40 Отговорено 8 Октомври, 2007 Някой знае ли в Плевен къде има такава газ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове