Jump to content
Guest Victor

Поредната среща, 28.11.2004 г.

Recommended Posts

Guest Victor

Дойде време и по всичко личи, че пак ще се срещаме. За втори пореден ще имаме и среща в Пловдив по същото време, което може само да ме радва, защото както се казва, много сме, силни сме. :(

Както и да е, в София мястото и часът са си ясни, на 28.11.2004 г. (неделя) в 13:00ч. на Полигона в Студентски град. Ето и карта за ориентиране:

Публикувано изображение

Не съм много наясно с местоположението на плаца на колегите в Пловдив, както и не се знае още от колко часа е тяхната среща, така че ще помоля някой да постне карта и час за допълнителна яснота.

Или казано с други думи, ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕ! :cool:

(аз за съжаление няма да съм там, поради липсата ми в страната по това време, но се надявам някой да снима вместо мен :dry: )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobi_honda

Дойде време и по всичко личи, че пак ще се срещаме. За втори пореден ще имаме и среща в Пловдив по същото време, което може само да ме радва, защото както се казва, много сме, силни сме. :dry:

Както и да е, в София мястото и часът са си ясни, на 28.11.2004 г. (неделя) в 13:00ч. на Полигона в Студентски град. Ето и карта за ориентиране:

Публикувано изображение

Не съм много наясно с местоположението на плаца на колегите в Пловдив, както и не се знае още от колко часа е тяхната среща, така че ще помоля някой да постне карта и час за допълнителна яснота.

Или казано с други думи, ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕ!  :cool:

(аз за съжаление няма да съм там, поради липсата ми в страната по това време, но се надявам някой да снима вместо мен :( )

би ли ми казал нещо пове4е за събирането тъи като досега никога не сам присаствал.събират ли се много хора има ли шоу.ако доида ще се видя ли с пове4ето от вас наживо.нека някои наистина да напише за пловдив таи като аз сам от стара загора и ще ми е по удобно.благодаря предварително!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Колега заповядай на 28.11. на полигона и ще видиш колко хора се сьбират, става ли шоу и всичко което те интересува. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ами от Пловдвив ще се видиш с мене :dry: с майната и със всички останали , които напишат във форума че ще дойдат :( също така мисля че ще присъстват и други хондаджии които не пишат и не влизат във форума :) Но има предложение по някое време на Пловдивската среща да стане едно масирано посещение и на срещата в София, но ще видим :cool: От Става Загора на миналата среща дойде едно момче , във форума се пише The Fastest можеш да се свържиш с него и да дойдете заедно :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

(аз за съжаление няма да съм там, поради липсата ми в страната по това време, но се надявам някой да снима вместо мен :dry: )

Дадено, колега :cool: . Тоя път ще съм на срещата НА ВСЯКА ЦЕНА с камерата :( .

Така че мене ме бройте към присъстващите. Ако ще и Витоша да изригне, няма да пропусна, да дойда :)

Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest remo

Може ли BG-TUNING.NET официално да отрази събитието :cool:

Надяваме се да се съгласите :dry:

Очакваме отговор!

Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

Здравейте фенове :( По въпроса за събирането в Пловдив.До колкото знам се осъществава на полигона на Гребната база(последна спирка на автобус номер10 или ресторант "Бумеранг".До полигона се стига много лесно--ако се намирате на центъра питате за булевард 6-ти септември.Карате само на право и стигате ресторанта,а срещу него(от дясно на булеварда) се намира полигона.Друг е въпроса че според мен е по добре да се съберем всички на едно место а не по градове.Перфектния вариант е събиране в Пловдив към 9-10 сутринта и от там всички да тръгнат към София и вече да стане якия купон(еее това е при липсата на финансови пречки,разбира се :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mind_Control

Много си прав браточка :( представете си каква лудница ще е 50 хонди се движат една след друга по магистралата, ама бавно с до 100 за да не се разкъсва колоната :blink: супер яко ще е..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

V-tec аз съм навит :blink: И го дават благоприятно време :( Айде казвайте другите какво мислите по въпроса :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Или казано с други думи, ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕ! :(

(аз за съжаление няма да съм там, поради липсата ми в страната по това време, но се надявам някой да снима вместо мен :( )

Не бихме могли да те заместим на 100%, но ще направим всичко възможно да има 3-4 снимки... :D:blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

V-tec аз съм навит :( И го дават благоприятно време :D Айде казвайте другите какво мислите по въпроса :(

и аз :blink: аре Ямбол,Ст. Загора, къде сте?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Няма грижи ЕСТЕСТВЕНО !!! Само че има един малък проблем...Ще бъда в София и няма да успея да участвам в АвтоШоу Родеото.............За сметка на това ще бъда на полигона ( Студ.град ) в 6.00 сутринта :D !

Редактирано от The_fastest

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi
:D Пичове и аз ще съм там. Ще взема апарат и аз, ако не и камера направо.Само едно вметване относно въпроса:

remo Публикувано на Nov 21 2004, 10:33 PM   Може ли BG-TUNING.NET официално да отрази събитието

Аз лично съм ЗА :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

:D Пичове и аз ще съм там. Ще взема апарат и аз, ако не и камера направо.Само едно вметване относно въпроса:

remo Публикувано на Nov 21 2004, 10:33 PM   Може ли BG-TUNING.NET официално да отрази събитието

Аз лично съм ЗА :D
По принцип мойта камера се води дигитална, т.е. може да прави и снимки и клипчета, така че ставаме двама.Иначе аз също съм за и в bg-tuning.net да се отрази срещата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Ще се пробвам и аз да дойда ако се върна на време от провинцията и без това отдавна не сам идвал

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Да взема да те прекръстя на GREENPOWER? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

И аз съм на линия ....дори мисля да тръгна от Банско ..до Пловдив .. :D ..и после да се разходя и до София .... :D .хехехе ... super trip

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Бенджиии, къде си бре??? Кико май е в Украйна, но може и да се върне до тогава :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KOPAB

и аз ще дойда с мойта приателка :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Oбща среща на клубовете :D

Идеята не е лоша обаче нещо не се виждам на едно място с някой Голф2 "нашият любим автомобил" :DНищо лично Редактирано от frisko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Вижте сега, получава се ситуация, която ще докара пак конфликти и това хич не ми харесва.Нямам нищо лично против бг-тунинг, гледам, че и колегите пишат в нашия форум, така че всичко изглежда окей. Нямам нищо лично и против клубовете на останалите марки автомобили (като изключим тези, които казват лоши неща за нас по една или друга причина, но това е друг въпрос). Но не знам кой я нагласи тази работа с няколкото срещи в един и същи ден, не знам дали е било нарочно, но ако е така, смея да твърдя, че това е една наистина доста глупава постъпка и ако някой го е нагласил съзнателно, определено е бил длъжен да пита всеки един от клубовете дали са съгласни да стане така, а не после да излиза като интересно съвпадение. Защо съм против колективни срещи? Защото фенклубът на дадена марка автомобили е именно фенклуб, защото събира хора с общ интерес специфично към въпросната марка, а в поне в нашия случай (не знам как са другите клубове) и добри приятели, които искат да се видят и да ударят по няколко бири и жарени филенца заедно. Това в никой случай не означава автоматично, че хората от клуба тъй като се интересуват от автомобили, ще им е особено интересно да делят плаца с друг подобен клуб (или даже с още няколко клуба) и че и на другите ще им е също толкова приятно. По тази логика фенклубовете на Левски и ЦСКА би трябвало да се наливат в едни и същи кръчми по едно и също време, само защото хората и в единия и в другия клуб се интересуват от футбол. А знаете, че това определено не е така. Не се опитвам да всявам конфликти между клубовете, нито пък казвам, че не се харесвам с едикой си и едикой си клуб. Но определено съм на мнение, че не всички от нашето общество са толкова ентусиазирани от идеята да се получават такива мешавици. Ако всички бяхме толкова общо запалени по автомобилите като цяло, щяхме да ходим да пишем в клуб авто-мото на дир.бг, а не да си правим собствени си форуми. Така че ако някой го е нагласил това нарочно, ще трябва да си поеме отговорността.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Само да добавя, за старата версия на тая карта, която виждате на първата страница на тази тема, беше използвана информация от BGMaps.com и заради слагането й в сайта на бг-тунинг, без никой да ме пита или предупреди, сега си имам проблеми с хората от Датекс ГИС и нещата могат да станат сериозни.

Да не говорим, че определено не е етично да се хотлинкват каквито и да е файлове от нашия сървър на други места, без никой да пита.

Нещата просто не се правят така.

:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Доста грубо се получава но все пак какво решаваме среща ще има ли?Часът и мястото на срещата същите ли остават?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

ПИЧОВЕ НЕКА БЪДЕМ НА НИВО :D .СРЕЩА ЩЕ ИМА СЪС СИГУРНОСТ И ТЯ Е ЯСНА--ОТ ПЛОВДИВ СЕ ТРАГВА СЛЕД КАТО СЕ САБЕРЕМ НА ГРЕБНАТА БАЗА(полигона)КЪМ 10.30 И ЩЕ СЕ ХОДИ ЗАЕДНО И РАЗУМНО КЪМ СОФИЯ--ТА ДА СЕ ИЗКЕФИМ КАТО ФЕНОВЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО :D .И ТО ФЕНОВЕ НА ХОНДА А НЕ НА КАКВОТО И ДА Е ТАМ(уж купон да става)ИНАЧЕ И АЗ СЪМ С КАМЕРА--ТОВА НЕ Е ЗА ПРОПУСКАНЕЕЕ :D АЙДЕ И ОТ ДРУГИ ГРАДОВЕ ДА ДОЙДЕТЕ ТА ОЩЕ НА МАГИСТРАЛАТА ВСЕКИ ДВИЖЕЩ СЕ ДА РАЗБЕРЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА!!!!! :DJUST A HONDA MEETING!!!!!!!!!:D:P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Виктор е много ама много прав.Идеята е меко казано тъпа.Ще си се съберем както винаги и ще си караме по нашия си план.Нямам никакво намерение да се съобразявам с хора дето в нета се изказват по най-грубия начин за нас.Това наистина е среща на фен клуба на HONDA и ще стане тъпо да се правиме че ни е много кеф да се видим с индивиди които никога не са ни харесвали.Там сме.Ебати тъпотията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ГРУБОООООООООООООО

лично аз посещавам честичко сбирки на БМВ, но това не означава че съм за общите сбирки......... Хората просто си имат различни маниери и навици

remo, пич лично аз не бях напълно убеден че искам сбирката да се отразява от bg-tuning.net просто защото ненавиждам прекалената комерсиализация на клубове/музика/всичко..... ама мислех да го преглътна поради факта че можеше да стане готино. Тая ВАША идея обаче определено е НАГЛА Искрено се надявам колегите от другите клубове с които си се изгаврил така да реагират по същия начин. Victor вече се изказа по въпроса и мисля че е абсолютно прав!

е на тжа му се вика - свински рай!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

ДА НЕ ЗАБРАВЯ-ВИКТОР И TYPE-R СА МНОГО ПРАВИ.ИСКАМ ДА СПОМЕНА ЧЕ В НАШИЯ ФЕН КЛУБ ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ малка КЪРТИЧКА КОЯТО СЕ ОПИТВА ДА НИ РАЗВАЛИ КЕФА.ЕЕЕ ТОВА Е ОТ ЕДНА СТРАНА ХУБАВО--ЗНАЧИ ИМА ХОРА(а хора ли са) КОИТО ГИ Е ЯД НА ТОВА ЧЕ ДРУГИ СА ЗАДРУЙНИ И СЕ ПОМАГАТ!!!!!ЕЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,НО КОЙТО И ДА СИ--ТОВА НЕ ТИ ПРАВИ ЧЕСТ КАТО МЪЖ--ТОВА СА П...... НОМЕРА!:D !ИЗВОДА ДА СИ ГО НАПРАВИ ВСЕКИ САМ ЗА СЕБЕ СИПАК СЕ ПОВТАРЯМ--ЖИВИ И ЗДРАВИ НО СЪБИРАНЕ ЩЕ ИМА! :D:D:D ЩЕ СЕ ВИДИМ :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Определено ГЛУПАВО :D се получи !Историята си го показва че такива общи срещи на няколко клуба НЕ са преминали по най-добре очаквания начин (освен тези на Audi и VW....). Първото което е ! Второто - КАТО Вие (говоря за Вас, хората от http://www.bg-tuning.net) искате да се популяризирате, като се правите на арбитъри и да "сплотявате" целият народ да го сложите на една маса - ПОНЕ пуснете по една тема във всеки един от съответните фен клубове, направете по една анкета, вижте как хората от съответните форуми ще реагират и нека ТЕ - самите ФЕНОВЕ решат какво искат ! А НЕ така, готови изненади да се правят :D НЕ е колегиално и определено е ТЪП и ЕВТИН трик за самореклама на форума ви :D Нямам нищо против някой от съответните фен клубове или пък към Вас самите, НИТО съм против разни такива общи сбирки, но БЕЗ да се допитате до НАС, дали НИЕ (HONDAbg.com) сме евентуално съгласни с подобни мероприятия - това е кофтито :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest remo

Определено ГЛУПАВО :D се получи !Историята си го показва че такива общи срещи на няколко клуба НЕ са преминали по най-добре очаквания начин (освен тези на Audi и VW....). Първото което е ! Второто - КАТО Вие (говоря за Вас, хората от http://www.bg-tuning.net) искате да се популяризирате, като се правите на арбитъри и да "сплотявате" целият народ да го сложите на една маса - ПОНЕ пуснете по една тема във всеки един от съответните фен клубове, направете по една анкета, вижте как хората от съответните форуми ще реагират и нека ТЕ - самите ФЕНОВЕ решат какво искат ! А НЕ така, готови изненади да се правят :D НЕ е колегиално и определено е ТЪП и ЕВТИН трик за самореклама на форума ви :D Нямам нищо против някой от съответните фен клубове или пък към Вас самите, НИТО съм против разни такива общи сбирки, но БЕЗ да се допитате до НАС, дали НИЕ (HONDAbg.com) сме евентуално съгласни с подобни мероприятия - това е кофтито :D

Мисля че е направено ама не си видял. И какво лошо има в общите срещи, пък и ние не сме виновни, вие всички си ореждате срещата по едно време на едно и също място!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest remo
OK, извинете, май-грешно ни разбрахте ама както и да е, значи ние нищо не сме организирали, вие сами си организирахте срещата на едно и също място в един и същи ден с останалите клубове, ама както и да е писна ми да ми пикаят на работата, извинете

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

OK, извинете, май-грешно ни разбрахте ама както и да е, значи ние нищо не сме организирали, вие сами си организирахте срещата на едно и също място в един и същи ден с останалите клубове, ама както и да е писна ми да ми пикаят на работата, извинете

Доколкото прочетох в останалите форуми, клуба на Ланча беше взел решение да направи среща на площад Александър Невски, а при останалите въобще не беше сигурно, дали ще има такава, така че не мисля, че НИЕ сме тези, които са си организирали среща на едно и също място, по едно и също време с останалите клубове :D .

Нашата среща ще се състои, независимо от каквито и да било обстоятелства и недоразумения.

Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Абе кво значение има кога кои клубове имат среща и къде. Не знам защо все трява да се делим. Не го разбирам!

Кво ви е виновен remo не разбрах.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Kicho

Имаше случай да ни съвпаднат срещите с друг клуб и беше тъпо. Затова на хората не им харесва идеята. И на мен не ми харесва.

Такива съвпадения се случват рядко, а ти искаш да ми кажеш че 4 клуба се организираме на едно и също място по едно и също време ?!?! тука има пръст някоя екстрасенска енергия! :D Аз отивам да пускам тото :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Мисля че е направено ама не си видял. И какво лошо има в общите срещи, пък и ние не сме виновни, вие всички си ореждате срещата по едно време на едно и също място!

Не е направено! Вчера говорих с един мой много добър приятел от клуба на Ланча и той ми каза, че както обикновено тяхната среща си е на Ал. Невски и те там се събират не само Ланча, а и Фиат и Алфа. Поканих го да дойде и може би след това ще дойдат до Студ.Гард, но това няма да е съгласувано с техния форум. Те си правят срещата на друго място и никога не са имали идея да го правят в Студ.Гард. Що се отнася до Ауди и ФВ мисля, че тия марки са в отношения, в каквито са и всички италиански автомобили, че що не и френски. Допитване до форума на Хонда беше направено само дали желаем бгтунинг да отрази събитието, но не и да ни натресе други клубове (или може би ние се натрисаме на тях). :D Виктор! Супер прав (като никога :D )! Евала! Както и да е, аз ще се опитам да дойда и се надявам да стане добра среща. Дано няма ексцесии по близките пътища :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

абе кво толкова се запалихте голяма работа че ще има и други клубовение си правим наща си среща те тяхната ( се едно не е имало досега такива случайни срещи) кофти е наистина че 1 взема решение от името на всички ма случило се ,то като се провали този "ПЪКЛЕН" план :D повече няма да има просто такава уговорка НО пък ако се получи готино може и друг път да има такива збиркивсе пак не сме фанатици а фенове :D пък и не си заслужава да си проваляме мероприятието заради някой който не ни харесва - ще го залеем с пренебрежение и ще го удавим в презрение :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

казвайте за неделя в Пловдив в колко часа ще се събираме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

все пак не сме фанатици а фенове  :D

Никой не е казал че сме фанатици,обаче на всяка среща всички до един плюят по марка като VW, а сега изведньж било хубаво да се сьбираме с тях.Това на мен ми прилича на "Хем сьрби,хем боли,хем драго ми е. " :D Редактирано от frisko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Аз досега не съм идвал на срещи щото имам Хонда от около 2 м.и не знам дали се събирате само хора с пипнати коли или идват всички.Щото моята си съвсем нормална ,,заводска''. :D ,но :D ХОНДА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Аз досега не съм идвал на срещи щото имам Хонда от около 2 м.и не знам дали се събирате само хора с пипнати коли или идват всички.Щото моята си съвсем нормална ,,заводска''. :D ,но :D ХОНДА

Значи си винаги добре дошьл колега :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...