Guest kleni #1 Публикувано 25 Септември, 2007 интересуваме дали компютъра от сивик d15b2 5g става на сивик d15b2 4g без да се преправя нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #2 Отговорено 25 Септември, 2007 Ако не се лъжа става.Обратното имам малък проблем защото 5ген няма БАРО сензор, но 5ген ЕЦУ в 4ген, мисля че ще е безпроблемно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #3 Отговорено 25 Септември, 2007 Ако не се лъжа става.Обратното имам малък проблем защото 5ген няма БАРО сензор, но 5ген ЕЦУ в 4ген, мисля че ще е безпроблемно.Емо мерси за отговора, . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #4 Отговорено 25 Септември, 2007 Хъъъ...извинявам се на човека, че му ползвам темата, но искам да вмъкна един спам...вече му е отговорен въпроса, пък тъй и тъй заглавието е "Д15Б2 въпрос" ...няма смисъл за един тъп въпрос цяла тема, та... :punk:5ген. със d15b2 имат ли деветка на оборотомера ? Имат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове