M_I_T_A_K_A 6 #1 Публикувано 24 Септември, 2007 Вчера сутринта (неделя) на път за София по магистралата покарах с едно момиче с черен Сивик 6-та генерация с регистрациика, ако не се лажа беше СА 4446 СМ или нещо такова... от форума ли е въпросното момиче, че като подкарахме дет се вика от средата на магистралата и до края карахме заедно, че и на моменти понатиска бая педала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #2 Отговорено 24 Септември, 2007 Извинявай че пиша в тая тема ама неискам да отварям нова оная вечер един сивик от тези с целия фар изаде много ама много злобно една 3'каЗа кой град става дума? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #3 Отговорено 25 Септември, 2007 Извинявай че пиша в тая тема ама неискам да отварям нова оная вечер един сивик от тези с целия фар изаде много ама много злобно една 3'каЗа кой град става дума?Пловдив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #4 Отговорено 25 Септември, 2007 Извинявай че пиша в тая тема ама неискам да отварям нова оная вечер един сивик от тези с целия фар изаде много ама много злобно една 3'ка...3-ка какво??Голф3 ?БМВ3-ка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #5 Отговорено 25 Септември, 2007 3ка кебапчета с гарнитура бре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest fozio #6 Отговорено 25 Септември, 2007 Bmw Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #7 Отговорено 25 Септември, 2007 Е не съм бил аз Та на никой ли не му е познато това описание по горе? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хари7 0 #8 Отговорено 26 Септември, 2007 Е не съм бил аз Та на никой ли не му е познато това описание по горе? Абе Митак-аз в Русе не мога да те видя-а ти 4ак в София си ръгнал да ходиш .Да беше я спрял тая мацка и да я питаш от каде е -сега нямаше да се мъ4иш да я откриваш.. Ама видя какво е една 6-та ген. в ръ4и4ките на една жена!Остава ти това 4е си и гледал 'дупето' поне -през целия път,а това си е хубава гледка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хари7 0 #9 Отговорено 26 Септември, 2007 Е не съм бил аз Та на никой ли не му е познато това описание по горе? Абе Митак-аз в Русе не мога да те видя-а ти 4ак в София си ръгнал да ходиш .Да беше я спрял тая мацка и да я питаш от каде е -сега нямаше да се мъ4иш да я откриваш.. Ама видя какво е една 6-та ген. в ръ4и4ките на една жена!Остава ти това 4е си и гледал 'дупето' поне -през целия път,а това си е хубава гледка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хари7 0 #10 Отговорено 26 Септември, 2007 Е не съм бил аз Та на никой ли не му е познато това описание по горе? Абе Митак-аз в Русе не мога да те видя-а ти 4ак в София си ръгнал да ходиш .Да беше я спрял тая мацка и да я питаш от каде е -сега нямаше да се мъ4иш да я откриваш.. Ама видя какво е една 6-та ген. в ръ4и4ките на една жена!Остава ти това 4е си и гледал 'дупето' поне -през целия път,а това си е хубава гледка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #11 Отговорено 26 Септември, 2007 Е не съм бил аз Та на никой ли не му е познато това описание по горе? Абе Митак-аз в Русе не мога да те видя-а ти 4ак в София си ръгнал да ходиш .Да беше я спрял тая мацка и да я питаш от каде е -сега нямаше да се мъ4иш да я откриваш.. Ама видя какво е една 6-та ген. в ръ4и4ките на една жена!Остава ти това 4е си и гледал 'дупето' поне -през целия път,а това си е хубава гледка Да ти кажа не само аз гледах нейното.. и тя гледаше мойто... редувахме се доста често А за това, че съм ходил в София.... за добро е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #12 Отговорено 27 Септември, 2007 Вчера по обяд на охлюва се засякохме с един колега на Охлюва с ДелСол червен с перфектен външен вид един приятел с бял голф му пресече пътя без да е с предимство(вика ми няма да я чакам тая Хонда Монда да са тутка) и момчето с Делсола му свирна и я понастъпа аз бях отзаде му с моята и го настигнах да я видя по отблизо имаше много яки джанти та си викам ако чете форума да дойде на срещата да я видим по отблизичко(може и да е пича който го удариха в задната броня на първата среща да не се плаши тоя път ще я вардим ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #13 Отговорено 27 Септември, 2007 Той е Светльо. Днес го видях на полигона но не можахме да поговорим... ако го засека до срещата ще го викна.....обаче това момиче от магистралата така и не си призна коя е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове