Jump to content
M_I_T_A_K_A

Я да си признае

Recommended Posts

Вчера сутринта (неделя) на път за София по магистралата покарах с едно момиче с черен Сивик 6-та генерация с регистрациика, ако не се лажа беше СА 4446 СМ или нещо такова... от форума ли е въпросното момиче, че като подкарахме дет се вика от средата на магистралата и до края карахме заедно, че и на моменти понатиска бая педала:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Извинявай че пиша в тая тема ама неискам да отварям нова оная вечер един сивик от тези с целия фар изаде много ама много злобно една 3'ка

За кой град става дума?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявай че пиша в тая тема ама неискам да отварям нова оная вечер един сивик от тези с целия фар изаде много ама много злобно една 3'ка

За кой град става дума?
Пловдив

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...3-ка какво??Голф3 ?БМВ3-ка?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Е не съм бил аз :bounce: Та на никой ли не му е познато това описание по горе? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е не съм бил аз ;) Та на никой ли не му е познато това описание по горе? ;)

Абе Митак-аз в Русе не мога да те видя-а ти 4ак в София си ръгнал да ходиш ;) .Да беше я спрял тая мацка и да я питаш от каде е ;) -сега нямаше да се мъ4иш да я откриваш.. Ама видя какво е една 6-та ген. в ръ4и4ките на една жена!Остава ти това 4е си и гледал 'дупето' поне -през целия път,а това си е хубава гледка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе Митак-аз в Русе не мога да те видя-а ти 4ак в София си ръгнал да ходиш ;) .Да беше я спрял тая мацка и да я питаш от каде е ;) -сега нямаше да се мъ4иш да я откриваш.. Ама видя какво е една 6-та ген. в ръ4и4ките на една жена!Остава ти това 4е си и гледал 'дупето' поне -през целия път,а това си е хубава гледка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти кажа не само аз гледах нейното.. и тя гледаше мойто... редувахме се доста често ;) А за това, че съм ходил в София.... за добро е ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера по обяд на охлюва се засякохме с един колега на Охлюва с ДелСол червен с перфектен външен вид един приятел с бял голф му пресече пътя без да е с предимство(вика ми няма да я чакам тая Хонда Монда да са тутка) и момчето с Делсола му свирна и я понастъпа аз бях отзаде му с моята и го настигнах да я видя по отблизо имаше много яки джанти та си викам ако чете форума да дойде на срещата да я видим по отблизичко(може и да е пича който го удариха в задната броня на първата среща да не се плаши тоя път ще я вардим :angry: )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той е Светльо. Днес го видях на полигона но не можахме да поговорим... ако го засека до срещата ще го викна;).....обаче това момиче от магистралата така и не си призна коя е :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...