Jump to content
morskija

Край на месеца е! Време е за среща май!

Recommended Posts

Ами май аз трябва да пусна темата а вие да си прецените ще дойдете или не.Мястото на срещата е известно(ако все пак някой не го знае то е паркинга под телевизионната кула който е с изглед към терасата на града). Само се двоумя за час 13.00 или 20.00 :D .Ако някой иска да предложи час ако не аз съм за 20.00 и така.Моля не изказвайте доводи за това че не сте дошли от сорта на "ами аз с мойта 15 или 20 годишна барака как да дойда? или "нямах време за автомивка и затова пропуснах" защото си знаем дараците и че не са СИВИК 8 или ПРЕЛЮД 5 (въпреки че на всеки му се иска :D ).Така че моля без срамежливи моля.Аиде със здраве и заповядайте без значение от пол,години,модел и т.н. на автомобила и собственика ;););) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър

аз ще дойда,че имам вече жълт картон от speedy gonzales :) ,а за часа незнам то 20.00 е вече тъмно(може на някоя барака да не и работят фаровете :) )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Там съм. Публикувано изображение

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Там съм. Публикувано изображение

А на софийската няма ли да идваш :):)

Опа грешка. Не съм там.Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги много искам да дойда ама :1.Не знам каде се намира тази кула ... дори и да ми обясните за първи път ще шофирам из русе(от шумен съм) и незнам дали ще мога да се оправя 2.Малко се притеснявам там сичките се познавате тва онова .... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги много искам да дойда ама :1.Не знам каде се намира тази кула ... дори и да ми обясните за първи път ще шофирам из русе(от шумен съм) и незнам дали ще мога да се оправя 2.Малко се притеснявам там сичките се познавате тва онова .... :rolleyes:

Ти само стигни до входа на Русе а оттам ще те поемем няма проблеми :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти само стигни до входа на Русе а оттам ще те поемем няма проблеми :bounce:
Ми добре да речем че неделя ще съм 19:30(примерно ако ще е в 20:00 , ако ли ще е в 13:00 ще бъда там в 12:30) на входа на русе и ще ти звънна предполагам тва под аватара ти е тел-а ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

опа и ас сам там.малко касно се включвам но днеска имаше профилактика на тока и просто ..............а колегата от шумен можи да званне един телефон нали все пак сме от един район ще помогнем.(имам предвид себеси)а за 4аса в 20.00 маи ще е много тъмно няма да можим да се видим :rolleyes: решете колко щее часа и пишете или се обадете.аиде и дано се съберем повече.иначе раздаваме картони жълти,червени ................ :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми да и аз искам да разбера часа ... Пък за звънването то ясно ама искам един да каже "Аз ще го докарам пича ... ето тела да ми зване ще го взема ..." и да знам кого да търся като звънна ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

избираш които искаш и му сванкаш един два дена преди това.е да не званнеш и на двамат да се не саберем тримата но и така да стане нищо не пречи ти решаваш на кого да се обадиш,ще се отзовем :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:rolleyes: Виждам че проявяваш ентусиазъм , Кажи си името и тела и на тебе ще звънна примерно в събота :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами в такъв случай нека в крайна сметка да е в 13.00 повтарям 13.00.А иначе това под аватара ми е тел.а да и ако не се разберте със спиди звънкай няма проблем :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще гледам и аз да се представя на тая среща :rolleyes: нека да е 18:00ч. а?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако звъниш на мен аз съм Стоил а телефона ми е 0898996251а за часа в 13.00 е добре

Редактирано от speedy gonzales

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добрем ще те имам впредвид ако нещо се обарка с морския :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Вече съм в движение :rolleyes: бройте ме и мен в киупа, а ако някой друг няма на кого да се обади, да звънне на мен... тела ми е 0888888943-Димитър. Няма значение от къде сте... ще посрещам и ще екскортирам от кадето кажете :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами в такъв случай нека в крайна сметка да е в 13.00 повтарям 13.00.А иначе това под аватара ми е тел.а да и ако не се разберте със спиди звънкай няма проблем :music:

Добре значи във 12:30 ще съм на входа на русе и ще ти звънна примерно събота по някое време за доуточнение ... А като звънна кого да търся :alien:
Колега навитак за някаква среста на ОМВ и да пътуваме към Русе задно.Аз о6те не съм съвсем сигорен,но го обмислям! :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat'koko

Опааааааааааааа стана тя каквато станаааааа.Някои има ли желание да ме вози защото МПС-то е в бокса. А на следващата среща ще се фукам с новия си цвят ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest speedy gonzales

Опааааааааааааа стана тя каквато станаааааа.Някои има ли желание да ме вози защото МПС-то е в бокса. А на следващата среща ще се фукам с новия си цвят ;)

звънкаи или пиши от къде да те взема

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat'koko

звънкаи или пиши от къде да те взема
О.К. само да се уточни час на срещата и ще се обадя да се разберем. Редактирано от bat'koko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами в такъв случай нека в крайна сметка да е в 13.00 повтарям 13.00.А иначе това под аватара ми е тел.а да и ако не се разберте със спиди звънкай няма проблем ;)

Добре значи във 12:30 ще съм на входа на русе и ще ти звънна примерно събота по някое време за доуточнение ... А като звънна кого да търся ;)
Колега навитак за някаква среста на ОМВ и да пътуваме към Русе задно.Аз о6те не съм съвсем сигорен,но го обмислям! ;)
Никакви проблеми нямаш , ако се навиеш драсни едно ЛС и да се мятаме ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest speedy gonzales

хора кажете последно в колко ще се събираме като имате предвид че вече в осем е много тамно и че тази седмица има F1.според мене 13.00 е идеално времетова е според мене.да не стане да не се разберем за часа и после ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Писах и пак ще напиша ЧАС НА СРЕЩАТА 13.00 13.00 13.00.После да няма сърдити които да се появят в 20.00 и да кажат бах ма...му що съм сам.Айде и дано сме повече че да не се срамим пред хората.А за извозване ще помагам няма проблеми тел.а ми под аватара които иска да звънка Красимир или Морския няма значение.Айде със здраве

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Писах и пак ще напиша ЧАС НА СРЕЩАТА 13.00 13.00 13.00.После да няма сърдити които да се появят в 20.00 и да кажат бах ма...му що съм сам.Айде и дано сме повече че да не се срамим пред хората.А за извозване ще помагам няма проблеми тел.а ми под аватара които иска да звънка Красимир или Морския няма значение.Айде със здраве

мерси за уточнението явно несам го видял ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest morskija

Aлооооооооооооооо ЛОРД МИТЬО не се скатавай :) кажи от къде да те вземем че то приятел в нужда се познава.Хайде не се притеснявайте дайте по една заявка за участие да се знае все пак колко ще сме приблизително.И не се чудете неделя 30.10.2007. 13.00 часа под ТВ кулата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хари също се скатава нещо на море по това време не се ходи :);););):);););):) почваме да раздаваме жълти картони ;););):lol::lol::lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хари също се скатава нещо на море по това време не се ходи :D:):D:):D:lol::lol::lol::lol: почваме да раздаваме жълти картони :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

МДАААААА той и еди ведър се скатава ама ще я видим тази работа и може и до червени картони да се стигне :P:P:P
...ка се скатавам ве аз съм първия който каза,че ще дойде :) ...speedy gonzales стягай англичанката да направим едно драгче да видим кой ще получи картон :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хохохохо то и гонки ли ще има ве :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Fieldy_

Как и намен ми се прескача... май трябва да го обмисля...:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как и намен ми се прескача... май трябва да го обмисля...:lol:

Няма какво да му мислиш мятай са и идвай :) Пък може и да се ЗАСЕЧЕМ по пътя :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как и намен ми се прескача... май трябва да го обмисля...:)

Няма какво да му мислиш мятай са и идвай :lol: Пък може и да се ЗАСЕЧЕМ по пътя :lol:

Там е работата че и намен май ще ми трябва "засечка" като натебе щото русе ....ми е мъгла макар че сам наблизо

но ако исмисля нещо ... с питане и до цариград се стига нали...

:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хари също се скатава нещо на море по това време не се ходи :lol::):):lol::lol::D:D:):D почваме да раздаваме жълти картони :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

МДАААААА той и еди ведър се скатава ама ще я видим тази работа и може и до червени картони да се стигне :P:P:P
...ка се скатавам ве аз съм първия който каза,че ще дойде :lol: ...speedy gonzales стягай англичанката да направим едно драгче да видим кой ще получи картон :P
о Еди Ведър никакжи проблеми само да е хобаво времето като днес и дано не завали че маи винаги вали на сбирката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest morskija

абе кой се скатава? дежурен съм-ама на кой му дреме :) там съм!!!А стига бе ти кога не си на работа.Е...ти късметлията :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aлооооооооооооооо ЛОРД МИТЬО не се скатавай wink.gif кажи от къде да те вземем че то приятел в нужда се познава.Хайде не се притеснявайте дайте по една заявка за участие да се знае все пак колко ще сме приблизително.И не се чудете неделя 30.10.2007. 13.00 часа под ТВ кулата

Последно септември или октомври.Щот ако е септември няма да мога ама за октомври ще съм там :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

утре в 13.00 часа под кулатаа за другия месец не се знае още е рано да се определя дата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе този път може и да стане среща.Като гледам бая мераклий ще видим колко от тях са сериозни и колко ще дадат фира :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

до сега не съм пресъствал на нито 1 сбирка и щте ми бъде интересно да доида.Там съм и аз. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе нещо живнахте щото паднаха температурите ли що ли не знам? Айде дано да е за хубаво. Този път без излагации,смених свещи и филтър пък ще видим кой какво може било то и с 15" капли.Митак ти какво направи с бат'Емо че не разбрах живна ли Д15-ката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...