Jump to content
georgivanov1

Hondabg.com Форум

анкета за скоростта  

41 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Много се извинявам,но откакто обновихте лицето на форума много трудно успявам да влезна,камоли да пиша нещо.

За да отворя този топик 4аках 10мин.Опитвам се да давам отговори и отварям топици,но не става.Преди промяната нямах този проблем.Отварях го много по-бързо от Португалските сайтове(намирам се в Португалия),а сега дори кирилицата не се появява.4ака се много и се губи мерак.Дори при всяко влизане ми иска login,това нормално ли е.

Някой друг има ли го този проблем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами... ако ти иска log-in значи имаш изключени "cookies" или "курабийки", а че ти го зарежда по-трудно може да е също от това или от факта, че сега е по-тежка версия с повече "есктри". Но за потребители с нисък коефициент на интернета има "low-fi" версия - без всички красоти по форума - само чист текст. За да преминеш към лека версия трябва да натиснеш бутона, който е позициониран в дъното на форумната страница - "low-fi version"П.П.: Темата ти е за раздел "Информация, мнения, препоръки" ;)

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нормално е като се добавят благинки към страницата да товари леко.Но тоз проблем май е на интернет доставчика ви а не във форума.При мен има съвсем леко забавяне от преди,"поне така ми се струва" а нета ми не е от наи добрия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам никакъв проблем. Може при вас колеги да е от доставчика.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest XapBu

потвърждавам - форумът едвам се отваря извън българия

от един час се мъча да пусна отговор тук!

проблемът е в българия!

миналата година по това време беше същото мазало

http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=6882&hl=

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вероятно имате проблем с интернет връзката, от тази тема разбрах, че някой имал проблеми. Аз не съм имал никакви проблеми, форума работи супер като преди ъпдейта :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз нямам никакъв проблем зарейда си нормално.Проблемът не е във форума. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kalmara

И при мен е така, колеги. Може проблема да е или както каза Jonini от доставчиците ви, или във "вашите телевизори". :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Garrett

не съм имал проблем с форума нито в къщи нито в работата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Абе преди някоко дена и аз имах проблем със влизането от работата във форума ама сме скачени към невероятните БТК :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както гледам само колегите зад граница имат проблем със скоростта.Може би доставчика,който хоства форума силно е ограничил скоростта за международния трафик.Много доставчици делят така трафика.Скоростта в BG-Peer-инга е висока примерно 1-2Мбит,а международния е примерно 20,40...КБ.Може в това да се корени проблема незнам :rolleyes: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз нямам проблеми нито от нас нито в момента(на работа) :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

проблемът не е 'в нашите телевизори' а в хоста на този форум

всички които тръбите че нямате проблеми и ние сме куку просто достигате до форума от бг пиъринга

за чужбина той е достъпен само през някакви заспали сръбски сървъри

абе хубава работа ама българска...

така че проблем има, но той се забелязва само извън българия!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

lo-fi версията не поддържа reply и new subject и може да служи само за четенеанкетата е абсолютно безсмислена - естествено е 90% от хората тук да са в българиятова не значи че няма проблем, освен ако не смятате да отрежете българите в чужбинав момента пиша тук през българско прокси и форума лети естествено...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина проблема е само в чужбина.В България влизам през няколко доставчика през 3G и в Lo-fi от телефона и няма проблеми,но от чужбина е жива мъка и то съм пробвал в няколко държави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Анкетата е за да видим да не би да са много хората с бавен форум. Знам ли, причини много.... можеше да се окаже че на 30-40% им е непоносимо бавен и това щеше да е голям проблем.Да ви отрязваме ли?!?!? е ти пък, нали не мислиш че нарочно сме го направили.;) това с проксито за съжаление доказва че просто международната връзка ни е бавна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е щом е тъй - на харизан кон зъбите се не гледат :angry:да се надяваме, че както миналата година след някоя друга седмица ще се оправипък щом се разрастват нещата - така или иначе ще ви е нужен по-сериозен хостинги да не говорим за картинката с българите оплакващи се все, че са бедни, пък коли купуват та знае ли се :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest georgivanov1

Днес определено е много по- бърз,да се надяваме,4е ще остане така за напред.А що се отнася за БГите извън БГ,ако не е този форум с кого ще си 4атваме :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...