lubobaroto 0 #1 Публикувано 20 Септември, 2007 http://vbox7.com/play:7ca4ae80 Koi e tozi kolega da si priznava Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beneton4o #2 Отговорено 21 Септември, 2007 http://vbox7.com/play:7ca4ae80 Koi e tozi kolega da si priznava..........но забрави да пишеш на кирилица пп иначе рекса мачка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #3 Отговорено 21 Септември, 2007 Не че нещо ама такива Баварки бая съм ги очесал, така че няма нищо странно един CRX да го накаже. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #4 Отговорено 21 Септември, 2007 И не само забрави да пишеш на кирилица, но обърка и форума Това си е за Хонда Спорт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #5 Отговорено 21 Септември, 2007 И не само забрави да пишеш на кирилица, но обърка и форума Това си е за Хонда Спорт .....че къв спорт може да има с БМВ просто гавра с ''драг'' баварците ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
komsho 1 #6 Отговорено 21 Септември, 2007 (Редактирано) ...абе ... кажете от къде да си купя очила ... нещо не мога да видя ,кой по-бърз , от този клип ... или то ясно ,че от Хонда по-голЕма бегачка нЕма Редактирано 21 Септември, 2007 от komsho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Garrett #7 Отговорено 21 Септември, 2007 CRX-а може да е по-голяма бегачка ама тръгна по-рано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #8 Отговорено 21 Септември, 2007 ...абе ... кажете от къде да си купя очила ... нещо не мога да видя ,кой по-бърз , от този клип ... или то ясно ,че от Хонда по-голЕма бегачка нЕма Аз в теб лично фен не виждам! Погледни си мненията, 49 мнения само храниш и гледаш да покажеш колко си не-фен... честно! Почвам да си мисля, че си от тия "скрити агенти" от други форуми, които се регистрират, пишат че карат Хонда и почват да хранят... т'ва го знам като практика, и от нашия форум има 1-2ма които съм ги виждал да постват по този начин в други форуми.А иначе наистина хикса тръгва по-раничко, или може би бмв-то по-късно. На клипа ясно се вижда коя кола побеждава на драг-а, но както всички знаем - не това е критерия - по световни предавания съм гледал с подобни претенденти, само дето на писта - резултата е ясен /все пак както каза komsho, от хонда по-голяма бегачка няма / Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #9 Отговорено 22 Септември, 2007 Може би недовиждам,ама тия коли с БГ регистрация ли бяха?И не мога да разбера колко трябва да си глупав да снимаш драг на старта,а не на финала.Пича с БМВ-то ако си беше турил едни по-малки капли щеше да си увеличи шансовете...ама пуста гъзария... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #10 Отговорено 22 Септември, 2007 ...абе ... кажете от къде да си купя очила ... нещо не мога да видя ,кой по-бърз , от този клип ... или то ясно ,че от Хонда по-голЕма бегачка нЕма ..готин и аз забелязвам,че се гавриш с Хондите може и да не сме най бързите но се подържаме и уважаваме не е задължително да си кон с капаци,че Хонда е най добрата,но сарказмът ти дразни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lubobaroto #11 Отговорено 22 Септември, 2007 мом4ета ужайение кум БМВ малко.Не се знае все пак какво става на финала.Ама си мислех кои е този пи4 да каже.Ама ЯВНО неее във форума ни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1073 #12 Отговорено 22 Септември, 2007 Колите не са с наша регистрация 100%! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
komsho 1 #13 Отговорено 24 Септември, 2007 Аз в теб лично фен не виждам! Погледни си мненията, 49 мнения само храниш и гледаш да покажеш колко си не-фен... честно! Почвам да си мисля, че си от тия "скрити агенти" от други форуми, които се регистрират, пишат че карат Хонда и почват да хранят... т'ва го знам като практика, и от нашия форум има 1-2ма които съм ги виждал да постват по този начин в други форуми.разкри ме , пич , карам голф 2 , но ми се иска да е Д15 5та ген. ... но не мога да си я позволя ... затова завиждам и злобея ...ако това че се дразня на "голфаджийския манталитет" (да си мислиш , че си "краля на пътя" и че от твоята стара кола за малко пари по-бърза нЕма ) ме прави не-фен ... ами отлъчете ме ... к'во да направя ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #14 Отговорено 24 Септември, 2007 Ха ха,Голяма история тръгна от тоя крив клип. Първо - не са български, както каза и Policeman-a. После ... как се определя, дали единия тръгва по-рано или другия по-късно - то стартиращ човек не се вижда на клипчето. И не на последно мястно - към финала - баш нищо не се вижда. Уж рекса е напред, ама дали заради навременен старт, дали заради фал-старт, дали защото е по-бърз, или пък БМВ-то е по-напред - така и никой не знае със сигурност ... Та така, ама бийте се де, шоу да става?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest plams #15 Отговорено 26 Септември, 2007 (Редактирано) Доста интересен спор!! Я сега да видя и клипа, за него отворих и поста! ....М-м-м да, фактите говорят! Абсолютно неравностойни противници, лично мое мнение, както и машините така и шофьорите!! Като да изправиш Ивендър Холифилд срещу Тончо Тончев или питбул срещу бултериер!! Редактирано 26 Септември, 2007 от plams Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове