Stancho 4 #1 Публикувано 14 Септември, 2007 (Редактирано) и аз да се похваля че звяра не издържа click Редактирано 14 Септември, 2007 от Stancho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dantes #2 Отговорено 14 Септември, 2007 На мен линка нещо не ми се отваря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #3 Отговорено 14 Септември, 2007 Не си сам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emko 8 #4 Отговорено 15 Септември, 2007 1. копираш линк-а (десен бутон на мишката на линк-а и избираш "Copy Shortcut")2. стартираш Windows Media Player (някъде от старт менюто)3. натискаш на клавиатурата ctrl+U4. paste (десен бутон на мишката и избираш "Paste") в текстовото поле и се появява адреса, който копира в т.15. Натискаш бутон "ОК", после бутона "Play" на Media Player6. Вадиш хронометъра и засичаш 0-100 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinki 1 #5 Отговорено 15 Септември, 2007 1. копираш линк-а (десен бутон на мишката на линк-а и избираш "Copy Shortcut")2. стартираш Windows Media Player (някъде от старт менюто)3. натискаш на клавиатурата ctrl+U4. paste (десен бутон на мишката и избираш "Paste") в текстовото поле и се появява адреса, който копира в т.15. Натискаш бутон "ОК", после бутона "Play" на Media Player6. Вадиш хронометъра и засичаш 0-100 Или по добре да си опраи линка :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #6 Отговорено 15 Септември, 2007 Или пък да си оправите браузърите. Линка си се отваря без проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #7 Отговорено 15 Септември, 2007 и ти идря прекъсвача преди 100-те... Междувпрочем измерих с GPS показанията на скоростомера при мен.при 100км/ч се движехме с 96км/чпри 130км/ч се движехме с 125км/ч, така че да имате едно наум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Sylis #8 Отговорено 15 Септември, 2007 Линка си се отваря без проблем с windows explorer-a,но който е с Mozila Firefox да му мисли...не че няма начин да се излъже и на нея но тва е отделна тема...С телефон ли е правен клипа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #9 Отговорено 15 Септември, 2007 1. копираш линк-а (десен бутон на мишката на линк-а и избираш "Copy Shortcut")2. стартираш Windows Media Player (някъде от старт менюто)3. натискаш на клавиатурата ctrl+U4. paste (десен бутон на мишката и избираш "Paste") в текстовото поле и се появява адреса, който копира в т.15. Натискаш бутон "ОК", после бутона "Play" на Media Player6. Вадиш хронометъра и засичаш 0-100 ...мерси пич така се отваря и за тия с Морзила .Бе за 90 коня тва ускорение е невероятно ако колата е д14а4 както ти пише на профила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #10 Отговорено 15 Септември, 2007 (Редактирано) верно забравих да напиша гуми/джанти.205/50/15 са гумите.според avtogumi.com като се движа със 100км/ч трябва скоростомера да показва 98 => като скоростомера показва 100 ще трябва би-трябвало да се движа с около 102-103. От тук си правя извод, че скоростомера дава около 6% отклонение.Като сложа зимните гуми (оригинален размер) може да направя ново измерване, за да определя с по-голяма точност отклонението на скоростомера.Колегите с Г-Тех-а не са ли пробвали колко им се разминават резултатите? Редактирано 15 Септември, 2007 от Orlin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stancho #11 Отговорено 16 Септември, 2007 да, с телефон е правен клипа пък и има още накъде да се осъвършенствам иначе пробвах да изрежа филмчето на mooviemaker-a точно като тръгвам и излиза някаде 9.8 - 9.9 секунди до 100бе много съм доволен че ги прави за под ония 10.8 които пише насякаде по характеристикип.п. представям си VTI-ката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko 0 #12 Отговорено 17 Септември, 2007 верно забравих да напиша гуми/джанти.205/50/15 са гумите.според avtogumi.com като се движа със 100км/ч трябва скоростомера да показва 98 => като скоростомера показва 100 ще трябва би-трябвало да се движа с около 102-103. От тук си правя извод, че скоростомера дава около 6% отклонение.Като сложа зимните гуми (оригинален размер) може да направя ново измерване, за да определя с по-голяма точност отклонението на скоростомера.Колегите с Г-Тех-а не са ли пробвали колко им се разминават резултатите? G-tech-а също дава отклонение ако не е на ИДЕАЛНО равен път и ако pitch factor-а на колата ти не е настоен ПЕРФЕКТНО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #13 Отговорено 17 Септември, 2007 да, с телефон е правен клипа пък и има още накъде да се осъвършенствам иначе пробвах да изрежа филмчето на mooviemaker-a точно като тръгвам и излиза някаде 9.8 - 9.9 секунди до 100бе много съм доволен че ги прави за под ония 10.8 които пише насякаде по характеристикип.п. представям си VTI-ката Оф ти ВТИ да не мислиш че мноо върви нетунингована кола ли е не ми го хвали е за 1.6 става пък драга ква тъпотия е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #14 Отговорено 18 Септември, 2007 Колега , по мое мнение добре си се справил със старта !Аз съм със същия мотор и по g-tech до 100 дава 9.3 , мерено на българплода , като 100 на 3та чак ги засича /на 2ра ограничителя удря на около 96-7 ... / Колата обаче не е изцяло сток. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iskren 2 #15 Отговорено 18 Септември, 2007 приятелю VTI-то с 1.6 мотора дето викаш за не тунингована кола ми се струва че си варви доста добре аз лично с гуми които карам от 3 години направих 7.5 от 0-100 и сам го мерил с G-Tech не с километражи или часовници и телефони Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #16 Отговорено 18 Септември, 2007 (Редактирано) Rust, той и моят ограничител някаде там удря и именно затова сигурно времето ми е толкова близко до твоето иначе ако вкарам и 3-та сигуно ще отиде към ония от книжката ама както и да е. след време мисля като събера някой лев и аз да сменя всмукателни колектори и да сложа спортен филтър (както мисля си направил ти), но всичко с времето си Редактирано 18 Септември, 2007 от Stancho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове