Jump to content
Guest kleni

Плевен

Recommended Posts

Една малка турбо - хондела. Много е бърза не се спира, и вече иска да кара на баща си колата.

Публикувано изображение

А това е една редица от колици. Дай боже и в Търново някога да успеем да направим нещо подобно.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Matheo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе видях ви аз,ама защо не се събрахте на състезанието горе на картинг пистата.Имаше италианско преследване,обиколки за време и яко дрифтене и гърмене на гуми.Даже две хонди се пуснаха.Една Маздюха е на 3-то място.Ако се бяхте събрали там щеше да стане яко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво пичове !Успяхте да се организирате за разлика от други градове в региона :) Специални поздрави на Пешо/Policeman/ - ако искаш ми вземи аватара :)С другите фенове се надявам да се запознаем при някоя от следващите срещи - дай боже.Като гледам снимките 5-та генерация е добре застъпена и във вашия град така че спокойно ще се впиша ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво пичове !Успяхте да се организирате за разлика от други градове в региона :) Специални поздрави на Пешо/Policeman/ - ако искаш ми вземи аватара :)С другите фенове се надявам да се запознаем при някоя от следващите срещи - дай боже.Като гледам снимките 5-та генерация е добре застъпена и във вашия град така че спокойно ще се впиша ;)

Благодаря за поздрава и на следващата среща се чувствай поканен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...