Guest Benji #41 Отговорено 23 Септември, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #42 Отговорено 23 Септември, 2007 (Редактирано) Една малка турбо - хондела. Много е бърза не се спира, и вече иска да кара на баща си колата. А това е една редица от колици. Дай боже и в Търново някога да успеем да направим нещо подобно. Редактирано 23 Септември, 2007 от Matheo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
323f-fan 4 #43 Отговорено 24 Септември, 2007 Абе видях ви аз,ама защо не се събрахте на състезанието горе на картинг пистата.Имаше италианско преследване,обиколки за време и яко дрифтене и гърмене на гуми.Даже две хонди се пуснаха.Една Маздюха е на 3-то място.Ако се бяхте събрали там щеше да стане яко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #44 Отговорено 24 Септември, 2007 Браво пичове !Успяхте да се организирате за разлика от други градове в региона Специални поздрави на Пешо/Policeman/ - ако искаш ми вземи аватара С другите фенове се надявам да се запознаем при някоя от следващите срещи - дай боже.Като гледам снимките 5-та генерация е добре застъпена и във вашия град така че спокойно ще се впиша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #45 Отговорено 24 Септември, 2007 Браво пичове !Успяхте да се организирате за разлика от други градове в региона Специални поздрави на Пешо/Policeman/ - ако искаш ми вземи аватара С другите фенове се надявам да се запознаем при някоя от следващите срещи - дай боже.Като гледам снимките 5-та генерация е добре застъпена и във вашия град така че спокойно ще се впиша Благодаря за поздрава и на следващата среща се чувствай поканен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове