kleni 17 #1 Публикувано 13 Септември, 2007 днес сменявах рейка и накрайници на управлението и нещо ми стана твърд волана .Несам минал на стенд,че нямаше време дали може да е от това . Мерси предварително за отговорите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #2 Отговорено 13 Септември, 2007 Отиди в Мото-Пфое имат добър стенд ,или ми звънни да те пратя там при човек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #3 Отговорено 13 Септември, 2007 Отиди в Мото-Пфое имат добър стенд ,или ми звънни да те пратя там при човек ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #4 Отговорено 13 Септември, 2007 (Редактирано) Отиди в Мото-Пфое имат добър стенд ,или ми звънни да те пратя там при човек Ех този Марян . Редактирано 13 Септември, 2007 от vartan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SOHC VTEC-E 0 #5 Отговорено 14 Септември, 2007 Аз бих послушал 1net ... и аз мисля че за да е нормално всичко трябва да минеш едни 1000 км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #6 Отговорено 14 Септември, 2007 намерих си скъсан тампон на носача и спрях стенда.Вече разглобих рейката и НАМЕРИХ от каде идва това чукане където всички викаме ,че е от тефлоновите фтулки вътре в цилиндъра на рейката.ПРОБЛЕМА Е В ЕДНИ МАЛКИ ТАМПОНЧЕТА,КОИТО ОГРАНИЧАВАТ ЛОСЧЕТО КОЕТО МЕСТИ РЕЖИМА НА КЛАПАНИТЕ ЗА ЛЯВО И ДЯСНО.Много проста работа,но зор докатоя намериш. Нкой ако има някакви въпроси да пише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове