Exester 0 #1 Публикувано 12 Септември, 2007 Здравеите колеги интересува ме къдв с какво миете колата си.Аз моята или на автомивка или ч мия с кофа и вода в Една река близо до Тетевен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #2 Отговорено 12 Септември, 2007 Мойта количка най-много обича на село с маркуча, с който баба ми полива градината. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #3 Отговорено 12 Септември, 2007 В двора пред гаражите на слънце парво да я намокря после със шампоана и гъбата и накрая я измивам хубаво но винаги чиста мокетичетата с праьосмукачка и таблото и сички пластмаси вратите ги минавам със спрей и кърпа и ако са мръсни стъклата с мокра кърпа с препарат за стъкло и после с суха кърпа да не остант петна, инче тапицерията мнго рядко, но някои препарати за таблото стават и за тапицерията зависи от препарата иначе има го и варианта докат си пиеш нещо момчетата от автомивката да свършат сичко това, но обичам аз да я чистя даже минавам с прахосмукачката мокета на бакажника но под капака много рядко преди теьнически преглед само и понякога зимно време, а е хубаво на автомивка зимата да се минава отдоло колата да изпопада солта и пясакта защото те ебават и боята и сичко Във връзка с започнатата тема полирането веднъж годишно осигурява запазване на боята за по дълго и предпазва от ръжда айде стига толкова че почват да ставам досаден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ironstone #4 Отговорено 13 Септември, 2007 По принцип всяка седмица (ако не е дъждовно и кофти времето) я водя на автомивка за външно измиване, ръчно. На всеки две седмици я водя и за вътрешно сухо с прахосмукачка и препарати. Пробвах и пране седалки, ама се случи натоварен ден и не я бяха изсмукали и изсушили добре. Салонът ми е плюш и воня на мухъл две седмици докато я оправя. Иначе седалките светнаха.Вие кога си пастирате колата, преди или след зима? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petar(1) 0 #5 Отговорено 13 Септември, 2007 Зимата нищо неможе да ме накара да я мия на ръка, задължително на автомивка. 1 път седмично външно, на две седмици и вътрешно. (без пране) . А ако се случи да съм на вилата на родителите си , вкарвам я в гаража и пълна програма. Но там ще ми е приятно, все пак си е утопляем гараж. Но в общи линии ако имам условията и времето, миенето на колата си е удоволствие. А за пастиране, правя го на ръка и го то мин два пъти в годината. Най-малкото след това поне месец колата се цапа по-малко и се мие по-лесно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #6 Отговорено 13 Септември, 2007 С марку4а яко си я намокрям после със някое препарат4е.после праьосмука4ка.ДРУГО СИ Е КАТО СИ Я ИЗМИЕ6 САМ А НЕ НА АВТОМИВКА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sharki 1 #7 Отговорено 24 Септември, 2007 Здравеите колеги интересува ме къдв с какво миете колата си.Аз моята или на автомивка или ч мия с кофа и вода в Една река близо до ТетевенБих си я мил сам, щото ми е кеф, но тъй като нямам възможност да вържа маркуч където и да е, карам колата на автомивка.Там безконтактното ми излиза 13-14 лв. и поради този факт я мия веднъж месечно. Ибахти цифрата, начи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #8 Отговорено 26 Септември, 2007 Здравеите колеги интересува ме къдв с какво миете колата си.Аз моята или на автомивка или ч мия с кофа и вода в Една река близо до ТетевенА препарати а чистотата на природата аз пред гаража в двора и мръсната вода отива право в канала за гъстотата на миенето зависи как се цапа колата прозорчетата с препарат и мокета с прахпсмукачката багажника е задължителен и там се возят хора в автомивка не я карам защото не могат да я измият както аз искам и затова си я мия сам ръчно с топла вода и препарат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Exester 0 #9 Отговорено 29 Ноември, 2007 Е без препарат на реката много ясно,с тези глоби Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo21 0 #10 Отговорено 30 Ноември, 2007 Най-често ползвам самообслужването на OMV.На два пъти са ми чупили чистачки и един път мигач на автомивка с въртщи се четки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #11 Отговорено 30 Ноември, 2007 И аз ползвам самообслужването на OMV. Като минавам и няма хора удрям една врътка с маркуча и газ. Няма и 5 мин цялата работа !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #12 Отговорено 30 Ноември, 2007 аз в неделя пробвах с пръскачка като за овошки !!!, стана, само ми отмаля лявата ръка да помпам !!!И вечерта заваля... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #13 Отговорено 30 Ноември, 2007 (Редактирано) За Пловдивчаните съм насреща винаги да ги измия пък и не само тях пишете едно лично казвам каде се намирам и колата се мие както вие пожелаете Редактирано 30 Ноември, 2007 от fozio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #14 Отговорено 30 Ноември, 2007 Неква сериозна тема заформихте май тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #15 Отговорено 30 Ноември, 2007 Те затова другите клубове ни мразят ... шото ние бахти проблемите имаме ...чистачки ... миене ... скърцане ... все сериоооозни неща ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #16 Отговорено 30 Ноември, 2007 (Редактирано) Аз също предпочитам с мъркуча, но май наблягам на автомивките П.П. Редактирано 30 Ноември, 2007 от sCoff Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #17 Отговорено 30 Ноември, 2007 ОООооооооо то това си е цял ритоал доло пред блока с кофичките и мн старание си я правя муцка красавицата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AERODECK #18 Отговорено 30 Ноември, 2007 Един приятел на скоро си купи Акорд '91 седан,чврвен.Ровейки из багажника откри гидюрия със щампа Хонда в кутийка (ориджинал бленд баце).От този миг никой автомияч неможе да докосне тая кола - миенето стана специална превилегия.Аз пък всеки път мия на различно място и ще е така докъто не намеря човек, който да ми измие предното стъкло отвътре ДОБРЕ Всеки път им казвам, че съм скапан клиент и имам специално изискване за стъклото и накрая все същото. А пък сега дебна времето, щото много ме е яд като я измия и завали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове