Jump to content
Shadow^Dancer

Хонда Civic хечбек? Коя да избера?

Recommended Posts

Здравейте фенове, решил съм да се присъединя към групата и да си взема една Хонда. За сега съм се спрял на Хонда Сивик пето покуление. Пиша тази тема защото не съм много на ясно с двигателите и ще се радвам ако някой запознат ме светне. Търся си нещо икономично и същевременно пъргаво. Какво мислите ? До колкото разбрах vtec-e е икономичния вариант на vtec, но няма много добри отзиви за него. Като цяло струва ли си vtec-a? Интересува ме също инжекцион ли да си търся или карбуратор? Хайде помагайте, заедно да си направя една сполучлива покупка. Също така ме интересува и от къде мога да си намеря въпросната кола? Някой занимава ли се с внос?Поздрави, благодаря ви предварително :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте фенове, решил съм да се присъединя към групата и да си взема една Хонда. За сега съм се спрял на Хонда Сивик пето покуление. Пиша тази тема защото не съм много на ясно с двигателите и ще се радвам ако някой запознат ме светне. Търся си нещо икономично и същевременно пъргаво. Какво мислите ? До колкото разбрах vtec-e е икономичния вариант на vtec, но няма много добри отзиви за него. Като цяло струва ли си vtec-a? Интересува ме също инжекцион ли да си търся или карбуратор? Хайде помагайте, заедно да си направя една сполучлива покупка. Също така ме интересува и от къде мога да си намеря въпросната кола? Някой занимава ли се с внос?Поздрави, благодаря ви предварително :lol:

Попълни си профила от кой град си.След това без да се притесняваш отиди на някоя от сбирките на хондаджийте в града ти и като те повозят на различните коли ,сам ще можеш да прецениш кое е за тебе :P Така виртуално ще е по-трудно.А за това от къде да я вземеш,тука в форума има 1-2 ма ,които внасят уникално запазени хонди (виж в раздел Купува/Продава автомобили) Успех :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От Пловдив съм :lol: не знам къде се състоят въпросните събирания, иска ми се да отида действително, но не знам дали ще имам време да изчакам следващото, освен ако не е съвсем скоро. Давайте лични мнения, макар субективни, аз ще си направя равносметката какво точно искам.beneton4o, ще споделиш ли кои са тези които внасят автомобили?

Редактирано от Shadow^Dancer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е ... изпуснал съм я :lol: знаех си че няма шанс да имам тоя късмет да е скоро срещата и да не съм я изпуснал. както и да е, давайте мнения и идеи, пък на следващата среща ще се докарам, пък а дано не пеша :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма ли запознати с желание да помогнат :lol: разгледах темата със снимките, толкова много хора имат такива хонди. хайде бе колеги, споделете какво мислите по въпроса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма ли запознати с желание да помогнат :lol:

разгледах темата със снимките, толкова много хора имат такива хонди. хайде бе колеги, споделете какво мислите по въпроса.

Ми то Майната го е казал - на бензин ВТЕК, ВТЕК-Е още по-добре, за газ - моно инжекцията (90кс) или карбуратора(75кс), просто няма какво да се коментира :P

А за продавачи - мобиле + автокъщи ... и следи форума...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма ли запознати с желание да помогнат :lol: разгледах темата със снимките, толкова много хора имат такива хонди. хайде бе колеги, споделете какво мислите по въпроса.

Мятай са на автобуса за Варна да те обзаведа със Сивик 5-та купе,4е даже е и Vtec-125hp :P Мисля 6000 лв 6те стигнат даже може и да останат.За справка ползвай жокер 0878 428755-Драго Редактирано от Dragi4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Shadow^Dancer
..:: ЦЪК ::..кой е този двигател според вас ? като информация е дадено Honda Civic 1.5 I 16V 90 K.S

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

..:: ЦЪК ::..кой е този двигател според вас ? като информация е дадено Honda Civic 1.5 I 16V 90 K.S

D15B2 - 16V mono

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мнения за този двигател някой може ли да изкаже :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lubobaroto

Приятел 1.3 карбуратор е икономи4на но по нататъка ако решиш да правиш нещо за по голяма мощност се откажи и си вземи 1.5 тя е податлива на това.Но незнам разликата в ар4алъка :) Сега сум си харесал да сменя ама това е под вупрос тези с 4 врати 5 генерация по 105коня мисля 4е са добри.Дано направиш избора които да те удоволвтворява.Късмет

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Preludisimo

Двигателчето е много добро за 1.5 моноинжекция икономично и пъргаво каквото ти турсиш, но втека е по добро решениеза мен .Които и от двата да вземеш няма да съжаляваш.Поразгледай из форума и 6те се убедиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър

аз карам Сивик 75 кс. карбуратор има супер лесна подръжка не,че се чупи но е масова кола сред Хондите както и 1.5 90 кс. върви си страхотно и е икономичен ако искаш обаче отвреме на време да се сгониш с някой тогава Втек му е майката или Вти,но зависи и от парите с които си готов да се разделиш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря ви колеги ! :) вече имам по-добра представа. ще споделите ли само от къде си взехте машините?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не може всеки да ти каже откаде да си вземеш колата заштото всеки от нас я има от различни места.Едни са си намерили машинките от Mobile.bg други пък от автокъщи трети от................................................. И така нататък тъи че потарси из Купувамюпродавам или в някои саит :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...