Fozio 0 #1 Публикувано 7 Септември, 2007 (Редактирано) Момчета хов съм във форума извинявам се за тъпия въпрос но откаде мога да намеря лепенки на фен клуба.благодаря предварително Редактирано 7 Септември, 2007 от fozio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #2 Отговорено 8 Септември, 2007 Обърни се към Майната - този дядо е отговорник за него регион и ще те уреди в живота с една лепенка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #3 Отговорено 8 Септември, 2007 Само на Фаундара не давай да ти я лепи че ще се сещаш всеки път за него като я видиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #4 Отговорено 8 Септември, 2007 (Редактирано) чак до ямбол не ми се ходи да ми я лепи ще опитам сам(ако намера естествено) Редактирано 8 Септември, 2007 от fozio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #5 Отговорено 8 Септември, 2007 Ти на "Тъпото" ли ще я сложиш или си се облажил с Хонделка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #6 Отговорено 8 Септември, 2007 (Редактирано) За съжаление все още не съм се здобил с хонда , но няма и да е на тъпото (но ако нямате нищо притив може и на него) апък и още нямам години което е най-трагичното ;( Редактирано 8 Септември, 2007 от fozio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #7 Отговорено 9 Септември, 2007 (Редактирано) Аз също съм нов във форума и съм решил да си сложа стикер че съм BG фен на хонда. Интересува ме къде, кога от кои и т.н мога да си взема знаците .От София съм. Редактирано 9 Септември, 2007 от nicki Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #8 Отговорено 10 Септември, 2007 Аз също съм нов във форума и съм решил да си сложа стикер че съм BG фен на хонда. Интересува ме къде, кога от кои и т.н мога да си взема знаците .От София съм.На седмичните или месечните срещи аз така се сдобих със стикер благодарение на Матртин(Дидоне) като посредник и Мачо като дарител Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #9 Отговорено 10 Септември, 2007 За съжаление все още не съм се здобил с хонда ... апък и още нямам години което е най-трагичното ;(Не си сам, споко. :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest fozio #10 Отговорено 10 Септември, 2007 За съжаление все още не съм се здобил с хонда ... апък и още нямам години което е най-трагичното ;(Не си сам, споко. Ми то не е много за радване ама не съм сам поне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1077 #11 Отговорено 11 Септември, 2007 Вижте Тони-Майната дали няма някой останал-за колегите от Пловдив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #12 Отговорено 11 Септември, 2007 Само на Фаундара не давай да ти я лепи че ще се сещаш всеки път за него като я видиш Аз съм професионалист в тази област Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове