Jeepers 41 #1 Публикувано 6 Септември, 2007 хахаахах стига и ти бе ся те набутал с тва онова ама нищо важно е количката да е ОК да нямаш повече грижи защото това ми се виждам бели кахъри като каза верно че е неприятно ама се получава така като беше във варна трябваше да си му кажиш колата я зимам вие се спасявайте Утре ще я покажиш и в поморие ако не сме с мойто купе де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #2 Отговорено 6 Септември, 2007 Кхахахаа ми ти къде гледа бе мояяяяяяя на някой мацка въздухозаборниците ли За мен ти си за ебане щот не си внимавал като има телета ще има и касапиАе да ти олекне ся му звънкам и нямаш представа за какъв богат и цветист речник говорим "гол да го лапащ сополив да го целуваш" и т.н. .............Ебати офтопикаа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #3 Отговорено 6 Септември, 2007 чсетно да си кажа немога да повярвам че си му ги казал тез неща ама както и да е колегата наистина нямаше никакво време да я огледа 2ри път колата за тез дреболии защото е престигнал късно и трябваше да си оправят при нотаруиса и да бърза за Бургас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #4 Отговорено 6 Септември, 2007 (Редактирано) Еее, айде сега - всяко стадо си има по една черна овца. От един човек не бива да се правят заключения, това че си попаднал на мошенник е просто кофти късмет...Аз примерно пък съм от тоя ми ти край, но когато ми дойде времето да се овенчая и аз с някой Хондю (близките година-година и половина) бих отишъл до Варна/Бургас, където са колегите boss hogg-a, или пък Драгича (имаше и още няколко човека, които са ми оставили добро впечатление, но непомня конкретни никове, единият май беше ASRacing или нещо от рода, както и да е), защото чета само хубави неща за тях. Следя и обявите - хубави коли, запазени, на още по-хубави цени като за тях.Недей се коси кой чак толкова, излизат бръчки. И все пак...ще разкажеш ли накратко какво се е случило чак толкова лошо ? Да знам ще си струва ли разходката до Монтана да го видя тоя "Дилър" кво предлага. Редактирано 6 Септември, 2007 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #5 Отговорено 7 Септември, 2007 Еее, айде сега - всяко стадо си има по една черна овца. От един човек не бива да се правят заключения, това че си попаднал на мошенник е просто кофти късмет...Аз примерно пък съм от тоя ми ти край, но когато ми дойде времето да се овенчая и аз с някой Хондю (близките година-година и половина) бих отишъл до Варна/Бургас, където са колегите boss hogg-a, или пък Драгича (имаше и още няколко човека, които са ми оставили добро впечатление, но непомня конкретни никове, единият май беше ASRacing или нещо от рода, както и да е), защото чета само хубави неща за тях. Следя и обявите - хубави коли, запазени, на още по-хубави цени като за тях.Недей се коси кой чак толкова, излизат бръчки. И все пак...ще разкажеш ли накратко какво се е случило чак толкова лошо ? Да знам ще си струва ли разходката до Монтана да го видя тоя "Дилър" кво предлага. на кратко колата е гледах в варна ... но тои беше с детето си и жена си на почивка помоли ме да се пребере с нея... казаь ок ... и штял да подготви документите отивам ж сабота след 7 часа пат с автобус натариуса ни изгони заради него дадох 30 лв бакшиш да си я прехварля нямаше време пак да я оглеждам скочих в нея и гас за Бс ... венетката годишната я нямаше и акум сменен ... ко ти каа това е сопол за мене единствено може да се разкараш да ги набиеш цялото семеиство 1 каса бира ше има аз черпя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #6 Отговорено 7 Септември, 2007 и ЦД го нямаше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CR-Z 15 #7 Отговорено 7 Септември, 2007 Имам един въпрос към теб ECS. Защо не се научиш да пишеш на разбираем български език , а не просто на кирилица ?Не се заяждам , но това което си написал , много трудно се чете, а и още по трудно се разбира. Да не говорим са смисъла. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #8 Отговорено 7 Септември, 2007 и ЦД го нямаше Е добре той ecs като се е качил в колата не е ли видял че цд'то го е нямало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #9 Отговорено 7 Септември, 2007 на кратко колата е гледах в варна ... но тои беше с детето си и жена си на почивка помоли ме да се пребере с нея... казаь ок ... и штял да подготви документите отивам ж сабота след 7 часа пат с автобус натариуса ни изгони заради него дадох 30 лв бакшиш да си я прехварля нямаше време пак да я оглеждам скочих в нея и гас за Бс ... венетката годишната я нямаше и акум сменен ... ко ти каа това е сопол за мене единствено може да се разкараш да ги набиеш цялото семеиство 1 каса бира ше има аз черпя Аааааааа, във организирана престъпност не се замесвам ! Това тука както му го намисляме си е баш организация. Виж сега, имаш право да си ядосан, но от мен запомни едно - Врачаните нямат нищо общо със Монтанчините, това че сме близо, не значи че сме от един дол дренки, тъй че не ни слагай под общ знаменател...ся незнам кво ви е мнението за нас, но ние, ВРАЧАНИТЕ като видиме Монтанчинин и бягаме на далече...за търговци незнам, но какви са едни шофьорииии..... Да не минава покрай тебе...няма да посочвам конкретни случаи, щото няма да ми стигне времето. [ при това съм пешеходец и съм забелязал повече от достатъчно, за да стигна до този извод...незнам на останалите шофьори какво им е...] Даже си имаме един лаф тука върви.... Въпрос : Кое е най-големият кошмар за един шофьор...а отговора е : Руса...жена...шофьор...на автомобил с регистрация, започваща с "М" ... p.s. Нищо лично, ако имаме във форума и колеги от Монтана, но 95% от Монтанските "шофьори" [главно на гоУфове ] се познават, дори без да погледнеш регистрацията...само по държанието на пътя / из града. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #10 Отговорено 7 Септември, 2007 и ЦД го нямаше Е добре той ecs като се е качил в колата не е ли видял че цд'то го е нямалоами видял е ама отговора е това е момче оня беше повреден и така зимай тоз ама искам си оня ами това е тоз работи онзи не винетка ли какво е това каде седи?нямам такова нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #11 Отговорено 7 Септември, 2007 и ЦД го нямаше Е добре той ecs като се е качил в колата не е ли видял че цд'то го е нямалоами видял е ама отговора е това е момче оня беше повреден и така зимай тоз ама искам си оня ами това е тоз работи онзи не винетка ли какво е това каде седи?нямам такова нещо ясно тогава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r2d2 6 #12 Отговорено 8 Септември, 2007 Явно на пустиняк си попаднал! Лошото е 4е не е едини4ен слу4ай и не само в нашия район!Гледа какво може да свали да изкара някой лев отгоре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #13 Отговорено 9 Септември, 2007 Имам един въпрос към теб ECS. Защо не се научиш да пишеш на разбираем български език , а не просто на кирилица ?Не се заяждам , но това което си написал , много трудно се чете, а и още по трудно се разбира. Да не говорим са смисъла. смисал е такъв че тос е прос , тва не обяснимо за мен до каде сме стигнали или в този край Монтана до каде са стигналиа смисала си е един и сащт излага ме и то много подло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #14 Отговорено 9 Септември, 2007 Нема да се косиш и мен ме фитнаха там а ако въпросния живее на 100-150м от градското рпу значи си имаме и общ приятел и аз така с автобуса, закъсня инвалида нямаше време за оглед и проби набих кратуната на късмет ама той излезе малко повечко от ума ми Ама като се флюбих у мойта красавица и край ще я взимам любофта била сляпа верно бе вече е проверено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #15 Отговорено 9 Септември, 2007 (Редактирано) Имам един въпрос към теб ECS. Защо не се научиш да пишеш на разбираем български език , а не просто на кирилица ?Не се заяждам , но това което си написал , много трудно се чете, а и още по трудно се разбира. Да не говорим са смисъла. смисал е такъв че тос е прос , тва не обяснимо за мен до каде сме стигнали или в този край Монтана до каде са стигналиа смисала си е един и сащт излага ме и то много подло ;) :) /Извинявам се за off-topic-а./ Редактирано 9 Септември, 2007 от ian Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ASRacing 0 #16 Отговорено 9 Септември, 2007 Имам един въпрос към теб ECS. Защо не се научиш да пишеш на разбираем български език , а не просто на кирилица ?Не се заяждам , но това което си написал , много трудно се чете, а и още по трудно се разбира. Да не говорим са смисъла. смисал е такъв че тос е прос , тва не обяснимо за мен до каде сме стигнали или в този край Монтана до каде са стигналиа смисала си е един и сащт излага ме и то много подло :) :) :) /Извинявам се за off-topic-а./Колегата с този си правопис и словоред направо "изби рибата". Доста време ми трябваше да вникна в смисъла, на всичко написано до момента Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #17 Отговорено 9 Септември, 2007 Имам един въпрос към теб ECS. Защо не се научиш да пишеш на разбираем български език , а не просто на кирилица ?Не се заяждам , но това което си написал , много трудно се чете, а и още по трудно се разбира. Да не говорим са смисъла. смисал е такъв че тос е прос , тва не обяснимо за мен до каде сме стигнали или в този край Монтана до каде са стигналиа смисала си е един и сащт излага ме и то много подло :) :) :) /Извинявам се за off-topic-а./Колегата с този си правопис и словоред направо "изби рибата". Доста време ми трябваше да вникна в смисъла, на всичко написано до момента aм от кирилица на латиница .... и малко барзо ги чатка ако видя грешки ги едитвам ако не ме домарзи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове