N_O_M_A_D 4 #1 Публикувано 2 Септември, 2007 (Редактирано) Честито колеги. Живи и здрави да сте. По-по един NSX за вас, и по-една розова S-ка за гаджетата. Специални поздрави на lookcho. Жив и здрав. На теб май ти трябва и едно Fit-че за малкия. Голям да порасне и да му купуваш само колички Хонда. Редактирано 2 Септември, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Exester 0 #2 Отговорено 2 Септември, 2007 Честито на всички да сте живи и здрави и да не забраите да черпите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #3 Отговорено 2 Септември, 2007 ЧРД-ъ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #4 Отговорено 2 Септември, 2007 Живи и здрави да сте и много щастливи ЧРД... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #5 Отговорено 2 Септември, 2007 ЧРД живи здрави и корави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 2 Септември, 2007 ЧРДДДД Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #7 Отговорено 2 Септември, 2007 А да ви е честито рождеството народе всичко най-хубаво ви желая с много песни и танци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #8 Отговорено 3 Септември, 2007 Четитоооо и от мен !Големи да пораснете . Да карате внимателно и да нямате проблеми със здравето И мноо кинти да правите по честен път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #9 Отговорено 3 Септември, 2007 Честото колеги да сте живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #10 Отговорено 3 Септември, 2007 И аз като един от тези казвам МЕРСИ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #11 Отговорено 4 Септември, 2007 ей, хора , благодаря на патерици много съжалявам че не съм влизал толкова време и не съм видял поздравите , но ще се поправя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове