Jump to content
Guest voroshilov

Въпрос за газова уредба.

Recommended Posts

Guest voroshilov

Значи колата ми е Хонда Шатъл 1.6 16 клапана и се чудя дали да слагам газова уредба.Ама не знам дали е пълна или моно инжекция едно момче от форума ми каза че е пълна ама знам ли...Също така ако може да ми кажете горе-долу колко пари вървят тези уредби според моя двигател и също дали после тази газова уредба ако взема такава ще може да се използва и на друг автомобил?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега честно казано само от инфото което си написал ... ако дадеш номера на двигателя най-лесно може да ти се каже дали си моно или пълна инжекцияпознавам много хора с монтирани газови на шатъли, мисля че са моно инжекцииако и твоя двигател е такъв, горе долу 500лв ще ти е газовата с всички "шукаритети" и след това вече е малко труден демонтажа, но можеш да я местиш и на друг автомобил

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятно си с мотор Д16А6 ,който слагат на този модел Хонда Шатъл.Мотора е пълен инжекцион.Спокойно можеш да му монтираш обикновенна АГУ с ел.изпарител,който след време можеш да инсталираш и на друг автомобил :dry:Цялата работа ще ти излезе около 500лв.

Редактирано от policeman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега аз карам сивик 5 ген. 1.5 16 клапана моно инжекция.преди 2 месеца си сложих газова уредба във В.Търново и цялата глупост ми излезе 330 лв. ако имаш някакви въпроси пиши на deso86@abv.bg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега аз карам сивик 5 ген. 1.5 16 клапана моно инжекция.преди 2 месеца си сложих газова уредба във В.Търново и цялата глупост ми излезе 330 лв. ако имаш някакви въпроси пиши на deso86@abv.bg

...в Търново наистина е доста евтино ама той пича гледам е от София едвали ще се метне до там а и трябва да си запише ден поне така прави един колега

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе така си е далечко е ама каде са 500 наи малко каде са 330 малка ли е разликата в парите.аз съм от русе и тук за същтата газова уредба ми искаха 550 лв. отиваш на бензин и се връшташ на газ.Ако някой има интерес 0885602233 това е номера на сервиза обажда се и си запазва ден и час (за съжаление те определят дата и час) сервиза е точно срещу КАТ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...