Jump to content
Prelude_2.0

Спортни Свещи ? с какво са по добри

Recommended Posts

има ли смисъл от тях и колко по скъпи са ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има ли смисъл от тях и колко по скъпи са ?

Смисъл има ако си и направиш необходимите настройки и добавиш и някой др.неща :plane: По додри са с това че дават по - гол.искра и по - добро топлино число.Ако си мислиш ,че слагаш 1ни свещи и литваш :plane: забравиЦени има от 40лв. - 200лв. Ефекта е 1 и Същ ,Живота им е различен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми помисли...свещта подава пламък, който възпламенява бензина. Като подаде по-силен и по-добър пламък какво става? Ами възпламенява се по-бързо и изгаря по-добре :plane: Разликата е минимална ама...ти си знаеш :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами като марка какви да търся ?кои са качествени ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като марка съм чувал НЖК Иридиум Пауар,японски но са скъпички :( ако не греша 54лв бройката или нещо такова :( The Pit Bull човече какви още нещица ще трябва да се сложат примерно за да се усети някфа разлика,примерно и малка :lol: интересно ми е щтот и аз съм намислил нещо такова,а да купя само свеши предполагам не си заслужава,тъй като тея още се държат добре ;) Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като марка съм чувал НЖК Иридиум Пауар,японски но са скъпички :( ако не греша 54лв бройката или нещо такова :( The Pit Bull човече какви още нещица ще трябва да се сложат примерно за да се усети някфа разлика,примерно и малка ;) интересно ми е щтот и аз съм намислил нещо такова,а да купя само свеши предполагам не си заслужава,тъй като тея още се държат добре ;) Поздрави

Не се забърквай кат дрога е иска ти се й още й още :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

NGK Iridium/Platinum, DENSO Iridium/Platinum. Качеството им не е върхово, но за по-скромни тунинг приложения стават. Тя затова и цената им е такава де. Около 40 лева/1бр. са. А какво да направиш за да усетиш ефекта? Ами първо кабели, които да подават ток без загуби и понасящи по-висока температура, после вече бърникаш и оптимизираш момент на запалване. Така или наче трябва да разберете едно - хубавите кабели и свещи НЕ ВДИГАТ КОНЕ, а осигуряват перфектна работа на запалителната система, което позволява ДРУГИЯ тунинг да вдигне някое конче. Например - когато сложиш Cold Air Intake - горивната смес като качество се променя. Ако си решил да правиш сериозен тунинг целта ти е двигателя да работи на ръба на детонационно горене без да стига до него. За да изгаря сместта пълноценно. Ето тук вече се намесват качествените кабели и свещи, които работят без загуби, в точния момент и т.н.Ох... от мерак да го обясня по-простичко наговорих и малко глупости, ама за да ме разберат и тези, които изобщо не са наясно :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

наскоро колега даде за пример че сребърните свещи са по добри за целта :lol:иридиевите просто са по-издръжливи и носят на бой (около 4 пъти повече км може да се мине с тях, поне според производителите)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...