Prelude_2.0 24 #1 Публикувано 30 Август, 2007 има ли смисъл от тях и колко по скъпи са ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The PitBull 1 #2 Отговорено 30 Август, 2007 има ли смисъл от тях и колко по скъпи са ?Смисъл има ако си и направиш необходимите настройки и добавиш и някой др.неща По додри са с това че дават по - гол.искра и по - добро топлино число.Ако си мислиш ,че слагаш 1ни свещи и литваш забравиЦени има от 40лв. - 200лв. Ефекта е 1 и Същ ,Живота им е различен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #3 Отговорено 30 Август, 2007 Еми помисли...свещта подава пламък, който възпламенява бензина. Като подаде по-силен и по-добър пламък какво става? Ами възпламенява се по-бързо и изгаря по-добре Разликата е минимална ама...ти си знаеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude_2.0 24 #4 Отговорено 30 Август, 2007 ами като марка какви да търся ?кои са качествени ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japanese/Power 0 #5 Отговорено 30 Август, 2007 Като марка съм чувал НЖК Иридиум Пауар,японски но са скъпички ако не греша 54лв бройката или нещо такова The Pit Bull човече какви още нещица ще трябва да се сложат примерно за да се усети някфа разлика,примерно и малка интересно ми е щтот и аз съм намислил нещо такова,а да купя само свеши предполагам не си заслужава,тъй като тея още се държат добре Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The PitBull 1 #6 Отговорено 30 Август, 2007 Като марка съм чувал НЖК Иридиум Пауар,японски но са скъпички ако не греша 54лв бройката или нещо такова The Pit Bull човече какви още нещица ще трябва да се сложат примерно за да се усети някфа разлика,примерно и малка интересно ми е щтот и аз съм намислил нещо такова,а да купя само свеши предполагам не си заслужава,тъй като тея още се държат добре ПоздравиНе се забърквай кат дрога е иска ти се й още й още Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #7 Отговорено 31 Август, 2007 NGK Iridium/Platinum, DENSO Iridium/Platinum. Качеството им не е върхово, но за по-скромни тунинг приложения стават. Тя затова и цената им е такава де. Около 40 лева/1бр. са. А какво да направиш за да усетиш ефекта? Ами първо кабели, които да подават ток без загуби и понасящи по-висока температура, после вече бърникаш и оптимизираш момент на запалване. Така или наче трябва да разберете едно - хубавите кабели и свещи НЕ ВДИГАТ КОНЕ, а осигуряват перфектна работа на запалителната система, което позволява ДРУГИЯ тунинг да вдигне някое конче. Например - когато сложиш Cold Air Intake - горивната смес като качество се променя. Ако си решил да правиш сериозен тунинг целта ти е двигателя да работи на ръба на детонационно горене без да стига до него. За да изгаря сместта пълноценно. Ето тук вече се намесват качествените кабели и свещи, които работят без загуби, в точния момент и т.н.Ох... от мерак да го обясня по-простичко наговорих и малко глупости, ама за да ме разберат и тези, които изобщо не са наясно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CryoGen #8 Отговорено 31 Август, 2007 наскоро колега даде за пример че сребърните свещи са по добри за целта иридиевите просто са по-издръжливи и носят на бой (около 4 пъти повече км може да се мине с тях, поне според производителите) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове