BENJI_CRX 8 #1 Публикувано 28 Август, 2007 Road®aceR(33), hondari(22), speedy gonzales(24), DESO D15B2(21), lightning(26)да сте живи и здрави и много,много щастливирацаре ,христовата възразт да почерпиш ей да не забравиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #2 Отговорено 28 Август, 2007 Честито на всички и всичко най ! Рейсъра да скочи от 1.3 в 3.1+ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #3 Отговорено 28 Август, 2007 Честито много здраве, щастие и веселие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #4 Отговорено 28 Август, 2007 Живи и здрави младежи, мнооо безаварийни км. и умната по скапаните и опасни пътища на БГ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DNL #5 Отговорено 29 Август, 2007 Честито на всички! Най-вече да сте живи и точно толкова здрави! А за Рацера не знам дали ще скочи в 3.1, ама в кереча ще скочи задължително. Пич....отивам за подарък...ти отивай за Тетевенска ЧРД! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #6 Отговорено 29 Август, 2007 Живи и здрави да сте всички и само хубави колички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #7 Отговорено 29 Август, 2007 Да сте живи и здрави колеги !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cls #8 Отговорено 29 Август, 2007 Честито, на всички рожденици! Да сте живи и здрави момчета! А на Рейсъра(понеже се познаваме лично): тука колегите направиха точно попадение с 3.1+, ами аз ще бъда по-конкретен направо да скочиш в C32B2 NSX !!! Да си жив и здрав, много късмет! Не се отказвай от мечтите си(забелязах такава тенденция когато ми бяхте на гости). Не спирай да мечтаеш ! Нали знаеш: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fieldy_ 0 #9 Отговорено 29 Август, 2007 Несе познаваме лично с колегите...но една честитка за празника смятам не е излишна,Живи и здрави и от мен.... !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #10 Отговорено 29 Август, 2007 Честито и от мен момчета ! Да сте живи и здрави! Наздраве! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emko 8 #11 Отговорено 29 Август, 2007 ЧРД колеги. Рацере - за скачането задължително и редовно трябва да е в лютеницата !!! от вашата тема за последната среща много се заинтригувах за с.Костел - наесен като се поосвободя задължително 1 викенд съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #12 Отговорено 29 Август, 2007 И от мен честито колеги!Нека количките ви носят все повече и повече незабравими моменти! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #13 Отговорено 29 Август, 2007 Aaaaaaaa.... много миси на всички за ф'ниманието ! Рейсъреееее,пак ще пропусна тържеството.. ....А бой дали ти се яде ... ам ?!Пич....отивам за подарък...ти отивай за Тетевенска ЧРД!!!!....Вече са замръзнали сливите у фризеро ва ! направо да скочиш в C32B2 NSX ..Пеца и една ВъТъаЙка ше ме направи щастлив мой ! Рацере - за скачането задължително и редовно трябва да е в лютеницата ...Естествено .. за по добро изгаряне ! Емко ... може да си чукнем една среща в "Порт Артур" Офф...аре отиам да си гладя костюма и да зиам голямата торба за подаръци ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
elf 0 #14 Отговорено 29 Август, 2007 !!! и от мен честито на рождениците и ви пожелавам много безаварийни километри с любимите коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #15 Отговорено 29 Август, 2007 Комшу, ЧРД мой, Аз малко съм на големия гьол в момента ма в други ден на връщане ко ти е останала бирица и се чудиш кво да я правиш мога да те уважа Честито и на другите и на всички весело изкарване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #16 Отговорено 29 Август, 2007 Живи здрави и все така кУрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #17 Отговорено 29 Август, 2007 Лелеееееееее...,чак сега виждам ........Иво,честито братМного здраве и пари,щастие и.........поне едно ВТИ..........като за начало Честито и на другите рожденници,НАЗДРАВЕ на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #18 Отговорено 29 Август, 2007 (Редактирано) Честото колеги. Иво, чакаме те пак в софето, та да почерпиш. Редактирано 29 Август, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #19 Отговорено 30 Август, 2007 ЧРД много здраве и успехи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest J&D #20 Отговорено 30 Август, 2007 Със закъснение, ноооо - Честито!Успехи във всички начинания. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #21 Отговорено 1 Септември, 2007 и от мене много поздрави, да сте живи и здрави и много щастливи Сорка за закъснението, но сега се завърнах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #22 Отговорено 1 Септември, 2007 Айде и от мен едно ЧРД на голеема патерица с много здраве и късмет да си джиткате безаварийно хондите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове