dutska 0 #1 Публикувано 28 Август, 2007 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3823920 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #2 Отговорено 28 Август, 2007 Ба... че какво не и харесваш? Убавелка е! Да ти е честита и много безаварийни километри ти пожелавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dutska 0 #3 Отговорено 28 Август, 2007 Ба... че какво не и харесваш? Убавелка е! Да ти е честита и много безаварийни километри ти пожелавам. благодаря , все повече и повече ми харесва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #4 Отговорено 28 Август, 2007 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3823920Добре дошла Много красива хондичка, а и пловдивска при това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #5 Отговорено 28 Август, 2007 честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beneton4o #6 Отговорено 28 Август, 2007 Готина е количката.Само хубави моменти с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #7 Отговорено 28 Август, 2007 И от мен честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #8 Отговорено 28 Август, 2007 Таз хубавица да си я караш със здраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #9 Отговорено 28 Август, 2007 (Редактирано) Супер е количката. Със здраве да си я караш. Редактирано 28 Август, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #10 Отговорено 28 Август, 2007 добра машинка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #11 Отговорено 28 Август, 2007 със здраве да си я караш красавицата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vasko_8151 #12 Отговорено 28 Август, 2007 много готина колица ,честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #13 Отговорено 28 Август, 2007 Честито и от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefanta 0 #14 Отговорено 28 Август, 2007 Със здраве да си я караш, страхотна е колицата Другия път - Legend Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blkrbt 0 #15 Отговорено 29 Август, 2007 Честито и от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #16 Отговорено 29 Август, 2007 (Редактирано) Много е лачена !!! Честито и многo безаварийни километри с нея Редактирано 29 Август, 2007 от VitoEJ9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #17 Отговорено 29 Август, 2007 Чесито да си я караш сьс здраве !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #18 Отговорено 29 Август, 2007 Добре дошла сред нас и честито за новата придобивка !......но се надявам че добре си извършила огледа на колата или поне си се спазарила на доста по-ниска цена от обявената. Този Сивик го гледах за мен - беше в Капитолия-Дървеница и имаше доста забележки които, като стар хондаджия не можах да преглътна на тази цена. Искрено се надявам да си направила по-добра сделка.Препоръчвам ти да я закараш на някой стенд да проверят геометрията на колата / важно е за собствената ти безопастност/.Желая ти дълги и безаварийни километри ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hondichka d14a2 #19 Отговорено 29 Август, 2007 Много е красива Честито и безаварийно каране !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове