manniakk 22 #1 Публикувано 27 Август, 2007 Някой да му се намира качествена снимка на задния спойлер на Civic EK9 (6генерация type-r) че искам да ми направят такъв но ми трябва добра снимка/и.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 28 Август, 2007 (Редактирано) Не е много, но това намерих. Малко са оскъдни качествени снимки. Линк Редактирано 28 Август, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #3 Отговорено 28 Август, 2007 аз ще добавя тези. Успех с начинанието. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #4 Отговорено 28 Август, 2007 Обади се като стане да го видим, че вярвам ще има и други желаещи ( аз например )! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #5 Отговорено 28 Август, 2007 Обади се като стане да го видим, че вярвам ще има и други желаещи ( аз например )!true, true Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #6 Отговорено 28 Август, 2007 (Редактирано) Колегите вече са дали снимки ама аиде и аз: http://search.ebay.com/search/search.dll?f...&category0=И наистина ще чакаме резултатите, както и тарифите . Успех! Редактирано 28 Август, 2007 от zarrick Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #7 Отговорено 28 Август, 2007 Като заприказвахме за спойлери - някой изобщо изчислява ли ги тия неща, преди да ги направи и монтира, или просто ги слагат, па каквото стане (неочаквано вдигаш носа при 160 km/h, примерно)? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #8 Отговорено 29 Август, 2007 (Редактирано) Rammkopf ами щом колегата търси снимка на спойлер от type R би следвало в завода да са го изчислили преди да го сложат на такоа чудовище п.с. тва спойлер за хеч ли е ? !!! Редактирано 29 Август, 2007 от Stancho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #9 Отговорено 29 Август, 2007 Stancho, говоря за аматьорските изпълнения. Фабричният спойлер в завода е сметнат според линията и обтекаемостта на купето, но само по снимки трудно (да не казвам "никак") ще се спазят ъглите и площите на разпределяне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmeq 37 #10 Отговорено 29 Август, 2007 внимавайте с тея спойлери,че със старата ми хонда от тях повече от 150 не искаше да вдига !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #11 Отговорено 29 Август, 2007 п.с. тва спойлер за хеч ли е ? !!!Точно за хеч Type R 6та генерациа - само за Япония. Води се Honda Civic Type R - EK9. МММ с Recaro seatsЕто и линк със снимка:http://forums.hondabg.com/index.php?showto...0286&hl=ek9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове