ZaRRicK 330 #1 Публикувано 26 Август, 2007 (Редактирано) Сега като Швейцария не е от евросъюза трябва ли да се плаща мито за внос на автомобил втора употреба или нещата са както като при внос от германия например? П.С. Става въпрос за кола от частно лице, че нали ако е от автокъща, и от германия да е си се плаща сичко, или бъркам. Редактирано 26 Август, 2007 от zarrick Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dio 3 #2 Отговорено 26 Август, 2007 Мисля че се плаща---един приятел си имаше разправии с митниците точно с кола от Швейцария Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #3 Отговорено 26 Август, 2007 Има си мито. Моя Прелюд е от там. Митото ми беше 370 лева. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zarrick #4 Отговорено 26 Август, 2007 Даам, значи има. А имат ли значение за размера на сумата конските сили както е при акциза, и ако има какви са тарифите според мощността? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #5 Отговорено 26 Август, 2007 колегата MadOne си го каза точно за малкото време която прекарах в тази странна малка държава, просто разбрах че тези хора и да искат много трудно ще си счупят колите... нито имат къде да ги юуркат, нито дупки имат, най-много съединител да им се прецака от градско караневсичко останало е толкова на високо ниво подържано, че просто ... човек не може да намери забележки колегата zarrick надявам се да нямаш проблеми и да си внесеш количката дето си си харесал от там мисля че няма да съжаляваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #6 Отговорено 27 Август, 2007 Благодаря на всички за отговорите! Внесохте ми много светлина. Не че съм тръгнал да купувам веднага. но просто ми направи впечетление че има доста добри оферти там, а и както казаха колегите, швейцарците са прецизни хора и държавата им е трезора на европа - може да се очаква че и колите ще им са читви Мерси още веднъж! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове